Přejít na výpis diskuzí
CoD: Ghots vás nechá v mapě Free Fall padat mrakodrapem
1.11.2013 | Adam Homola
125 příspěvků
-
Až nastane doba, ve které ze široka ukážeš, že nejsi jen dětinskou sentimentální břečkou a černobílým přesvědčením nasáklý gumový jedinec, ale naopak racionálně uvažující človíček schopný využívat mozek doplna, chápat a naslouchat, potom milerád zahájím zcela vážný dospělý diskurs kolem situační situace okolo jedinečného CoD a mé náklonnosti k tomuto vrcholu žánru. Ať už jsi přesvědčený lovec trollů nebo jen zkousíš finty replikanství, či si zakládáš na protitrollování trollováním, jsi prozatím nevyzrálým případem, u kterého neshledávám, že bych mu měl cokoliv textem dlužit. Toto je svobodné a tak za ta léta tak vzestupně odborně vzácné místo, že zde pořád platí vyjadřování vlastního názoru bez toho, aby se jeden musel zpovídat tribunálu ocasů, kteří se protáčí na hlavě pokaždé, když se dle jejich procitlivěných paličkách, nedrží někdo řetězu. Jsou tu lidi, se kterými se diskutovat dá, věsměs i v protikladném tónu, zcela bezproblému - protože to jednak umí a nejsou to Gumy. Drtivá většina ale tam nepatří, včetně tebe. Do té doby, milý Anonymní příteli, ztrácíš svůj tak dokonalý čas, ať již jsou tvé záměry jakékoliv, a nálepku Gumy a bludišťáka si ponecháváš.
-
Tak, tak...
-
já a další miliony hráčů co umí ocenit kvalitu si myslíme něco jiného
-
Copak, praštil ses hlavou do kamene a ještě k tomu dvakrát? To by odpovídalo... Jinak jedinej směšnej si tu ty, plácáš tu pitomosti a akorát je balíš do "chytře znějícího" hávu. Nic víc, Prostě nemáš na to obhájít si svoje tvrzení, že CoD je stále kvalitní hra. Přiznej si to konečně a zalez někam a nebo dokaž, že si to obhájit umíš (o čemž pochybuju). Howgh
-
S lidskou d*m*ncí se bojovat musí
Do kamene, do kamene, ty směšná lopato. -
Aji redaktoři z toho mají p*del *1* *2*
-
Koukám, že víš ho*no he/he. Místo toho, aby ses probral z trollího snu a začal se chovat jako dospělej, tak tu začneš nadávat? Ať si má každej rád co chce, ale ať si to taky nějak obhájí. A když tu někdo začne kecat nesmysly, tak se nediv, že se do něj lidi pustí. S lidskou d*m*ncí se bojovat musí. Tak se tě ptám podruhé, máš na to obhájit tvoje tvrzení, že CoD je stále kvalitní hra (popř. v čem) nebo ne? Jestli ne, tak aspoň všichni uvidí, že si jen nabubřelej troll, co se snaží být důležitej. A nesnaž se to nadávkama hodit do autu, tím se jen zhazuješ...
P.S. Koho myslíš tím "slušné lidi" ? Tebe, ceskyhobuzika a The GGG ? To jako vážně? -
Hmm, zda se ze ted je v mode "Vykradame konkurenci". Nac vymyslet nove napady (Mimozemstane) kdyz to lze jeste jednoduseji. Ted Bsabo rad co je lepsi, ja myslim ze Battlefield myslel jsem to predtim a myslim ze je stale. *4*
-
CoD je kvalitní hra a tím to hasne zabedněná gumo. Zbytek a nikdo mě už nezajímá. Máš-li chuť stále požadovat vysvětlení, obrať na svou imaginární dorotu a nech slušný lidi na pokoji, smrade.
-
Vůbec nebereš v potaz naše supermoderní rakety země-strop.
-
V tom pripade ti za sebe muzu doporucit Quake Live.
-
Jaká kvalita zůstává? To mi prosimtě pověz. Podle čeho ty posuzuješ kvalitu hry? Více efektů? Bum prásk a ovečka si blaženě slintá... Já, když vidím ty animace, fyziku, hrany objektů, textury apod. a porovnám je s prvním Crysis napřiklad, které se v dnešní době prodává asi za 150,-, má srovnatelný či lepší SP a porovnatelný MP, tak se opravdu smíchy neudržím, když tu někdo zmíní slovo "kvalita"... *15* Buď přestaň trollovat, nebo se prober he/he...
-
Tou moudrostí si to zabil he/he *1* *15* *2* Kde by se v tobě a ostatních trollech vzala...
-
Ano, mozky pracují, ale u tebe ne *15* V každé větě jen dokazuješ svojí tupost a hluchoslepost, nebo druhá možnost, už opravdu xkrát převařené trollování...že tě to baví... nevim, jestli si někdy mimo CoD nějakou hru hrál, vypadá to, že ne, jinak bys nekecal takový blbosti... a to sem byl slušnej...
-
troll of the year! směju se *15*
-
indie jsou sr*čky, ale lidi co je hrají neodsuzuji. To by mohl pochopit i takový hlupáček jako ty. *3*
-
game of the year! těším se
-
Jak sem si říkal, že další CoD už ne...tak nějak mě teďka chytl tenhle maskovanej námět. Hmpf, uvidí se po vydání, jestli do toho jít, ty videa se psem mě dost vyděsily. *8*
A jen tak mimo...kde je nějakej komentář od Jacka?! Sakra, snad se mu nic nestalo #FREEJACK -
Inak všimol si niekto ten preklep v nadpise ? :)
CoD: Ghots -
Stejně tak si může CoDař říct že multiplayer v CoD je uplně o něčem jiným než v BF... Prostě jsou to dvě hry, jeden má rád to, druhý to, třetí zas třeba oboje . Tak to prostě bylo, je a bude.