Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaký Vesko pořád doprdele? By mě fakt zajímalo, kterého blbouna napadlo, že jsem Veskoslav.... A zvrtlo se to MW 2, protože MW 1 byla skvělá příběhově.
  • Není to tak dávno, ty ulhaný kreténe, kdy jsi tady všechny napadal kvůli Indie scény.
  • TheGGG
    Přesně tak, každý ať si hraje co chce, AAA nebo indie. FPS nebo TPS. Jsem tolerantní člověk. Jen ty zakrslý smrady co vlezou do tramvaje a začnou na celý kolo hulákat o minecraftu (ve kterým umí postavit leda h*vno) bych poslal do cvokhausu.
  • TheGGG
    A koho to podle tebe zajímá?
  • Rhulad
    Dyt jo :D já sem psal tak, aby mě poznal a ono nic :D
  • Mají za sebou teprve jen dvě hry, takže ano, politika jim ZATÍM funguje. Jenže studio začne bobtnat, bude více týmů, které budou dělat na různých hrách, více poboček po celým světě, bude více her najednou, každá od jiného týmu, prostě a jasně to vše začne přibývat a množit se, takže je jasný, že od téhle až-moc-hoďnoučké politiky budou pomalinku ustupovat. Jen si počkejte, pak mi dáte za pravdu a budete hulit.

Btw, pár dní nazpátek tu byl anonym Stevie Wonder, který se navážel do Veskoslava úplně stejně jako Rhulad. Věděl jsem, že to nebude náhoda. *1* (nikoho se nezastávám)
  • obcas usporaduvam lan-party (do 8 ludi), hrame CS 1.6, Quake 2, Trackmaniu, MoHAA, CoD2. Hadam je to vypovedny komentar :)
  • mam BF3 a COD4 takze kupuju Ghosty i kdyz nerad... protoze 4 Battle je strasna, u tech Ghostu budu mit aspon trochu zmen oproti 4. Nejsem zadnej fanboy ani jedny serie, hraju hlavne simulatory ale chci nakou bezmyslenkovitou strilecku na odreagovani.
  • Bf4 v Electroworldu za 699,- ... no neber to. :) Každopádně spokojenost. Na CoD Ghosts se taky těším, každá hra ma svoje. Nikdy jsem je nesrovnával a ani nebudu, zahraju si obojí.
  • Jedna vec ma troska hneva na tychto novych hrach.
    Ja viem ze chcu co najrealnejsie, ale zivotnost vojaka v MP boji je, neskutocne kratka.
    Ako chapem ze pre kemperov je toto ako stvorene, ale ...

Dalo by im to moc, spravit daky MP mod kde by ludia mali viac HP a vydrzali ?
    Proste ked sa to neujme nic sa nedeje, ale mozno by sa to ludom zapacilo.
    Kde su casi Unreal Tournamentov a Quakov... :D
    Ano su to uplne rozdielne hry, ale ten pocit ked nezalezi len na nahode kto vystreli prvy a kto koho prekvapi...

A niesom na strane ani Battlefielda ani Codka, BF4 uz hram a na nove COD setrim :)
  • Proč by se měli otáčet zády? Zatím jich jejich politika funguje a 6 milionů je fajn pro studio z post-komunistické Evropy. Jinak 6.11 vychází v Polsku nový román od Sapkowskiho o Geraltovi,Yennefer atd..
  • Stormangels
    J máš pravdu :-) ae já bych za Zaklínače dal všechny COD co jsou. :D
  • Docela sranda tady cist prispevky nekterych fanatiku obou her ala ta moje hra je nejepsi, zatimco ta druha je nejvetsi sr*cka. Pricemz ty 2 serie si jsou dil od dilu podobnejsi. Na strane bf alespon stoji to kvalitni technicke zpracovani, ale jinak si ty hry jsou podobne az hanba.
    Bf od 1942 a bf2 hodne sesel z cesty, bohuzel.
  • S takhle razantní přeměnou prostředí vlivem hráče ano
  • Cena je podřadná, hlavní že kvalita zůstává. Ale souhlasím s tím, že Treayarch v sérii převzal kvalitativní vedení. IW po svých personálních incidentech ztratil dech a vymejšlí z valné většiny krávovinky, i když zájem zůstává. BO2 byl ale po dlouhé době výborným přídavkem, který inovoval a přitom zachoval původní hratelnost, a zastínil dílka od IW. Ale dokud ta série nebude mít v názvu bojisko, tak koupě jsou jasný.
  • Co tě na tom mrzí? Že jsi jen myšlením omezený, zabedněný ignorant, co nedokáže pochopit, že někdo má rád COD, někdo BF, někdo Zaklínače a někdo třeba GTA. Ať si utrácejí za co chtějí, když se jim to líbí. Jenom protože ty říkáš NE NE NE, tak se z toho mají všichni posrat?!

Mě třeba nezajímá Zaklínač (a teď se vyserte na to, že COD vychází každý rok, zatímco Zaklínač ne), ale taky nebliju u každý novinky, jak jim všichni hráči tu strašně přátelskou, gamer-friendly politiku žerou a přitom pak jednou budete čumět až se CD Projekt otočí k hráčům zády.

Jasně, Activision jsou prolhaní sviňáci zasraní, ale KDO, opakuji, KDO dneska není? Buďto firmy lžou méně nebo více, ale - jak nás naučil House - všichni lžou. :)
  • Stormangels
    A co? Je to jejich věc, když je žerou tak ať.
    A nebo máš dítě co má radši COD že to tak řešíš?
  • Nějak si nedokážu představit hráče, pro kterého může být BF 3 / 4 těžký.
  • A kterým dílem se to podle tebe zvrtlo, Vesko? Jestli napíšeš MW3, tak to neberu. Byl to solidní díl, který mohl pražáky potěšit začleněním jejich města rovnou do dvou misí.

Black Ops 2 byla stylová jízda, kde se Treyarch nebáli zajít dále a zplodit i pár těch inovací (volby mezi A a B, což mělo za následek více konců, nebáli se udělat i na poměry COD otevřenější lokace, kde sis mohl sám najít i pár udělátek, který ti mohly v průběhu mise pomoct, nebo vybrat si loadout před každou misí).

Uvidíme co Ghosts. Já říkám, že to bude dobrá hra, říkám jen, že není hodná plné pálky, toť vše.
  • Samozřejmě že ne jsem to špatně zformuloval ale i tak je to pro mě jenom východisko jak lidi ještě nějak zaujmout na ten balast. Pro mě bylo poslední dobré CoD 4 pak už to šlo z kopce dolů. jediné co jim musím pochválit je že mají dobrý hitbox a nemají takové problémy se spuštěním jako Battlefield. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit