Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • holt v bf3 hraje svoji roli i taktika a týmová hra

Jak říkáš, no...
  • Shenkster
    Nejhorší na tom všem je, že puberťáci a děti to Activisionu všechno žerou i s navijákem a neexistuje pro ně nic lepšího než CoD. Možná že někteří zkusili BF3 (4) multi, ale hned utekli zpátky k CoD protože to na ně bylo holt moc těžký (holt v bf3 hraje svoji roli i taktika a týmová hra). Někteří z nich dokonce řeknou že Battlefield okopíroval CoD...jsou i takový kvítka. To mě na to nejvíc mrzí
  • ale ani BF3 není se změnou prostředí originální ;)
  • JE STÁLE, stačí proniknout skrz nános předsudků a objevíš její kouzlo, které přetrvává už od prvního dílu.
  • Ty vidíš někdy trolování zelenáči?
  • http://www.youtube.com/watch?v=yRriF6Pu1kk

http://www.youtube.com/watch?v=KJIIgdSW6O4

http://www.youtube.com/watch?v=CHC8KJNBtw8

*1*
  • Obyčejná kopírka Battlefieldu a jeho *Levolution* :) Oni si prostě neumí vymyslet nic svého. BF přislo se změnami prostředí a bum CoD najednou taky :D Já prostě nechápu jak jim někdo může baštit že je to nextgen. Vždyť je to pořád stejné jen se trochu zlepšila grafika. Ano battlefield sice taky není nějak extra vylepšený ale aspoň nevymýšlí kraviny a nestaví reklamní kampaň na psech a rybičkách :D Pro mě je to těžký fail.
  • To video bylo tak neuveritelne chaoticky jako samotny multipalyer v COD každej proste jen strili když se neco pohne.
  • Trol level 1.
  • Cod BYLA kvalitní série....
  • co to sakra bylo to video?
  • Kupodivu najkvalitnejší príspevok v diskusii.. :)
  • Jediný kto kope okolo seba je EA. Activision má nejaký battle-brmbol-field vieš kde :D
  • Pořád by něco jen bourali a nechali ničit. Co si z toho pak dělnická třída vezme? *10*
  • Stormangels
    A battlefield se neboji CODKA? Co to mlácení psa ? :D Třeba hned v první misi.
    Oba dva maj své místo a své lidi.Někoho baví COD někoho BF a co? ad si to hraje kdo chce proč vás to všechny tak zajímá kdo to hraje a nadáváte?Když se vám hra nelíbí tak se naní ani nekoukejte a nepište tady komentáře.Proč byste se měli zbytečně rozčilovat? Nebo vás baví se rozčilovat?
  • Z toho videa jsem to vůbec nepochopil. Akorát samé střílení a nějaká extrémní změna levelu tam nebyla vůbec znát.
  • Nehejtujte to tak pořád. COD je kvalitní série, nové nápady pořád mají, tak o co jde.

Btw, nudnější trailer jsem tenhle rok ještě neviděl.

(vemte si, že kdyby obě hry vyšly, dejme tomu, třeba v roce 2002 tak by tam ty padající mrakodrapy nejspíš nebyly, know what I mean?)
  • a jak to bude s cod? 2hodiny hrani 1hodina videa?
  • to se Activision opravdu tak bojí battlefieldu? stejně toho zase prodají desítky milionů tak o co jim jde?
  • Já tuhle hru prostě miluju. O kvalitě toho bylo nakecáno dost, ale nedát peníze takovým trollům jaký představuje vývojářská elita IW pod taktovkou Activisionu, to prostě nejde. Nápady, inovace, zpracování, speciální mapy poplatné nějakým PR serepetičkám jsou jasným signálem, že Battlefield si se svou konkurující vážností a soutěživostí a novostí leda tak může v****** p****. Jsou to srandisti, ale vzkaz o tom, že mrakodrapy pro všechny a vždy je patrný a potlesku hodný. Já věděl, že se ta speciální edice vyplatí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit