Přejít na výpis diskuzí
CoD: Ghots vás nechá v mapě Free Fall padat mrakodrapem
1.11.2013 | Adam Homola
125 příspěvků
-
BF je potom kopirka Red Faction :D
-
battlefield je to iste jak CoD akurat v lepšej grafike..na keru sa mozem aj tak vysrat :)
-
games plní dopyt, sú to hry ktoré zaujímajú majoritnú časť hráčov a sú pravidelne v prvej desiatke najpredávanejších hier v CŘ ... nezostáva iné len si na to zvyknúť.
-
CoD: World at War neni úplně špatný na lanky *4*
-
Ti Jackove se nam tady nejak premnozili v poslednich dnech. *1* Ale jinak souhlas, GGGcko je konstantne mimo.
-
Doopravdy nejsou zajímavější hry o kterých psát? Mám to tu rád, ale sakra z Assassin Creedu a CoD bych už blil. Nenávidim je jen za denní tapetování.
-
Pozor, nikdy jsem nebyl vážnější! Co se týče CoD, tak nežertuju. Bohužel, základna pro parádní CoD-komunitu v místních vodách je stále ohrožována splašky rádoby přispěvovatelů, kteří na hranice nesou každého, kdo projeví otevřenost a moudrost. Ale, jsme silní, my se nedáme.
-
Už zase si nepochopil? Ach jaj... *7*
-
LOL ty mínusy. Lidi asi nechápou sarkasmus, nebo já nevím.
-
Chápu, ale nějak mě to utvrzuje v tom, že oni slavní zástupci běžných čtenářů jsou tak trochu gumy. Ale co, hlavně že je sranda a mozky pracují na plno, to je nejdůležitější.
-
Slovo trol je napsane na celem tvem prispevku. V podstate to bezny ctenar vnima asi nejak nasledovne:
"Troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll troll......."
Nejspis chapes, ne? -
Ty si vazne nevidis do h*by *1*
-
tvl he/he svou ultra debilit** nezklamal ani casual návštěvníky game.tiscali !!! *5*
-
nie, 300h v MP
-
Red Faction serie ti nic nerika?
-
Wau
-
V singlu si podobný sou, to je pravda, ale multiplayer je v battlefieldu úplně o něčem jinym než v cod. A jakože battlefield a cod jsou hlavně o multiplayeru.
-
Překvapuje mě, že na to přišli až teď.
-
Ale ono se nám to hází motor do otáček. Asi opravdu budeš nějaká pokažená verze toho, jehož jméno se stydím vyslovit.
-
don't feed a troll :)