Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde mužů najit jine ovladani
  • No to ano, úžasná hra. Ale zkus zdejšímu typickému diskutérovi vysvětlit, že z vygooglovaného obrázku nezjistíš, jak se to hraje. Budou nimrat, že je to ošklivé a těžké.
  • Ten problém je starý 2500 let. Vyřešen byl v 19. století. Učit se, učit se, učit se.
  • Jack1947
    Na fakt jiste formy ignorance, ale jak rikam ja hloupy clovek nemuzu mluvit s intelektualy nejsme na stejne bunkove urovni. 1,2 stranky o arkadach jak si je predstavuje pan... ("2500let starej nevyresenej problem")
    http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/nove-video-z-need-for-speed-rivals-nesetri-adrenalinem-64164/?page=1

Tolik k nemu. Takze preji prijemne simulatory a doporucuji vyhnout se arkadam. Moje posledni hloupost se vyjadrit (doufam) jak rikam "out of my league." *3* (nez se vzajemne urazet vyresme to minusy jo? dík moc).

To me ale vubec nezajima, jen jsem poukazal na tvou neargumentacni scho.... viz co , to je fuk.
    (Ucit se ucit se... nebudu ucit se neco co me treba nebavi) nemasli vice na srdci asi nema smysl s tebou o necem diskutovat. Diskuzi o nicem tu je mraky.
  • Sazmozřejmě, na Virtua Racer nic nemá...
  • Jo, GRID 2, to byla hra. V zadne jine hre, ani ve filmech, ani pri rozbalovani obalek od pojistovny, jsem necitil tak silne napeti jako v GRID 2 (nejvice v multiplayeru). Cim vic se blizila zatacka, tim vic jsem pocitoval uzkost, ze tu zatacku nevyberu, ze o me nekdo trochu drcne a odletim na druhou stranu, protoze narozdil od jinych zavodnich hrach, jsem vubec necitil jistotu ve vozidle. Ne, uz nikdy vic.
  • Ppo mnoho let zůstal nepřekonán dodnes málo známý klenot Sports Car GT z roku 1999, který udělali Image Space Incorporated. Ano, Sports Car GT je přímý předchůdce rFactor!
  • Tak podle videa by to opravdu mohl být návrat ke kořenům prvního dílu.
    Pokud tak bude, bude to super
  • i když jackova první poznámka nedává smysl, ta druhá ani smysl nemá, a tak nějak nechápu jaký že to fakt řekl nebo na něj poukázal :D, jinak CG dobře si ho setřel :D
  • "Gird jsem koupil na Steamu a měl jsem s volantem pocit , náhodné rulety , který se spravil paradoxně až na klávesnici"

to je trefné, kámoš říkal něco podobného, když sem mu dával s klávesnící na pr*el (on na volantu). Když sme se vrátili k ToCA 3 dával na pr*el on mně a to sem měl už gamepad...
  • victor
    Než vyjde Oculus Rift ....ROFL *1*
  • victor
    Tolik popela na hlavu a nakonec hra vyjde již 27. června na PC, X360 a PS3 ? "Next-gen musí vypadat jako next-gen " .... hmmm nebo alespoň jako Next Car Game :/

Gird jsem koupil na Steamu a měl jsem s volantem pocit , náhodné rulety , který se spravil paradoxně až na klávesnici ..... U Gird 2 jsem si teprve připadal jako bych hrál Pole Position - rokle , stráň a úzká cesta do které se mi pletou protivníci . Nenarazit předjet a spočítat bodíky .... Next gen jako když vyšije *10*

Dost se obávám horké jehly , ale Codemasters poslední dobou své série úspěšně průměrují ... když už nejde přímo o odpad :/
  • Nechapu to proc delaji tuhle hru :)
    Po prichodu Assetto Corsa,Project CARS,RaceRoom Racing Experience tohle bude garbage ale na druhou stranu to bude atraktivni hra pokud bude jiz Oculus Rift venku.
    *5*
  • Jack1947
    Proto si te neberu moc do pusy, pouze jsem poukazal na jisty fakt. Lidi jako ty se se mnou merit nemohou, stejne jako ja s nimi. Ámen... skoncil jsem s tebou uz davno. Aspůon vim kd je hranice unosnosti atp... ale jak rikam nemam vic karet v rukavu.
  • Závidíš mi originální nick obsahující inteligentní narážku na 2500 let starý problém? Nebo racionální názory? Protože ty nemáš ani jedno.
  • On je celej nějakej popletenej.
  • ? nespletl sis reakci ?
  • Mart9
    Paní Dagmar, to nikdo nepopírá *14*
  • takže je vlastně jedno co kdo napíše :D CMR top auta a patří mezi polobohy a GRID je kakanec na všechny způsoby .. tenhle pohled na věc mluví za vše
  • Jack1947
    Kdyz uz tak CMR3... Dirt 1 mozna 2 (potom to slo uz nak do loje).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit