Přejít na výpis diskuzí
Codemasters se v GRID Autosport vrátí ke kořenům
22.4.2014 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Co by jste taky mohli cekaly od uzivatele s nickem "Trisektor Úhlů" co se dohadoval tehdy i o zavodnich arkadach... ja vlastne uz nic. Simulatory... no asi by u nich mel zustat. *3*
-
Jízdní model i grafika jsou tak 200x lepší, než ve WRC4
-
Grafika mě nezajímá. Jízdní model je pochopitelně jednoduchý, ale je konzistentní a předvídatelný. Díky tomu se to dobře hraje.
-
CMR 2 ve tvém seznamu je velký vtip. Opět sladká nostalgie že? Schválně si to zahraj. Já jsem na tom kdysi odehrál desítky hodin, ano, připadalo mi to jako skvělá hra. Ale zahrál jsem si to nedávno a je to hrůza. Grafika, fyzika, jízdní model... nedalo se to hrát.
-
si snad děláš srandu ne ?:D
-
omezení určitých vozů v šampionátech je normální, pokaždé se nejezdí 150 tratí, že ?:) tenhle koncept vychází z ToCA Race Driver, jenže tam bylo násobně víc tratí v šampionátech.
-
Už jenom palba z vlastních řad:
CMR 2,4
ToCA 2,3
Dál jsou mnohé hry odjinud. No a pak bych mohl samozřejmě napsat hromadu simulátorů, které jsou lepší už z principu - ale to by naštvalo děti. -
GRID 1 byla dobrá arkádová závodní hra, měla prakticky jen jednu mouchu: žalostně málo tratí.
a taky nutno dodat, ze v multi byl hrac celkem omezen vyberem trati a aut k danemu sampionatu. napr zavody ciste bmw vozu se mohly jet jen na nurburgringu, coz byla kratka a normalni varianta a pak jeste v obracenem smeru. a napr na japonskych tratich se nebylo mozno prohanet napr us karama. takze celkem malo variabilni multak. ale jinak to byla do pohody hra.
nicmene grid2 byl vytazen z nemyteho pozadi, na prvni dil, potazmo starsi serii race driver to absolutne nema. -
Já mám rád sérii TocaRaceDriver, tam byl aspoň pocit rychlosti. Grid byl jak utahanej starej velbloud.
-
Tak řekni lepší závodní hru.
-
Vidím tady "malý" problém v tom, že lidé vzývají průměrný GRID 1 jako nějaký vrchol. Ano, rozumím tomu, že lidé, kteří začali hrát někdy po roce 2005, nemají rozumné srovnání, a mohou pak považovat GRID za jednu z nejlepších závodních her. Ale dáváte tím zbytečně nízkou laťku.
-
Po shlédnutí videa očekávám mírný průs... švih. Ale budu doufat, že se pletu.
-
booooring
-
Stopro to později portnou i na current-gen, je to jen otázka času a prodejů.
-
co jsem četl preview, tak to vypadá nadějně. ale nerozumím tomu že jenom na oldgen, už dvojku PS3 ani X360 moc nestíhaly
-
Kdybys to měl poctivě a ne zpirátěné, tak bys věděl, jestli máš aktuální *7*
-
Assetto Corsa mám aktuálně 0.85, je už novější verze?
-
Závodních her a zejména těch dobrých je naprosté minumum poslední roky, buďme rádi za každý pokus. GRID dobrý, 2ka taky slušná, uvidíme co 3ka.
-
Vzhledem k tomu, že je venku (early access) Assetto Corsa a pro méně náročné se chystá pCARS a ta free hra od stejných tvůrců, tak Grid od Crapmasters mi může být úplně ukradený.
-
Hurá, sláva.
Neni nic lepsiho nez kdyz se vyvojarum v hlave poradne rozsviti... no aby se neradoval predcasne.