Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aha autenticky zavody ..... jeden zavod max 3 kola .... a jeste malickost vemte si ty drifty a strcte si je nekam
    • Koukám že si znalí *3* To si nepřišel na to, že se tam dá počet kol nastavit? Jinak máš pravdu , že ty drifty byly fakt tragické
      Jináč to přece kupovat nemusíš. *3*
  • Mart9
    Jestli návrat ke kořenům znamená obdobu GRID případně Toca Race Driver 3, tak se moc těším. To byly nejlepší závodní hry.
  • Pokud to myslí vážně, proč k tomu vydávají tak směšné video?
  • GRID 1 byla dobrá arkádová závodní hra, měla prakticky jen jednu mouchu: žalostně málo tratí.

GRID2 sem hrál (když nepočítám tu tragédii na začátku, ale jen aktuální závod) asi 10 minut a pak se mi začla motat hlava a slzet oči (sarcasm off, příčina byla že nějaký kousek idiota použil efekt chromatické aberace na virtuální HUD, pominu li že to není reálné je to taky brutální over the top kravina). Když k tomu přičtu že než sem se dostal k samotnému nastavení grafiky/ovládání (což by měla byt úplně první věc co nastavuju u PC hry a měla by být dostupná co nejdříve po spuštění hry) trvalo to asi 30 nebo 40 minut (intro, tutoriál, intro) a pak mě to teprve pustilo do over the top nepřehledného 3D menu (Codemasters™).

Úplně poslední věcí co mě dostala byl ten absolutně špatně vybraný úhel kamery na zadek auta (co je mi po zadku když nevidím trať) a to absolutně dementní ovládání.

Grid 1 sem si oblíbil, grid 2 je nehratelná blbost, další díl (díly, milkcow alert) mě nechává chladným a ani jeden GRID nemá na ToCA3. Víceméně to co udělaly se sérií DiRT teď provádí s GRiDem.
    • GRID 1 byla dobrá arkádová závodní hra, měla prakticky jen jednu mouchu: žalostně málo tratí.

a taky nutno dodat, ze v multi byl hrac celkem omezen vyberem trati a aut k danemu sampionatu. napr zavody ciste bmw vozu se mohly jet jen na nurburgringu, coz byla kratka a normalni varianta a pak jeste v obracenem smeru. a napr na japonskych tratich se nebylo mozno prohanet napr us karama. takze celkem malo variabilni multak. ale jinak to byla do pohody hra.
      nicmene grid2 byl vytazen z nemyteho pozadi, na prvni dil, potazmo starsi serii race driver to absolutne nema.
      • omezení určitých vozů v šampionátech je normální, pokaždé se nejezdí 150 tratí, že ?:) tenhle koncept vychází z ToCA Race Driver, jenže tam bylo násobně víc tratí v šampionátech.
  • victor
    Tolik popela na hlavu a nakonec hra vyjde již 27. června na PC, X360 a PS3 ? "Next-gen musí vypadat jako next-gen " .... hmmm nebo alespoň jako Next Car Game :/

Gird jsem koupil na Steamu a měl jsem s volantem pocit , náhodné rulety , který se spravil paradoxně až na klávesnici ..... U Gird 2 jsem si teprve připadal jako bych hrál Pole Position - rokle , stráň a úzká cesta do které se mi pletou protivníci . Nenarazit předjet a spočítat bodíky .... Next gen jako když vyšije *10*

Dost se obávám horké jehly , ale Codemasters poslední dobou své série úspěšně průměrují ... když už nejde přímo o odpad :/
    • "Gird jsem koupil na Steamu a měl jsem s volantem pocit , náhodné rulety , který se spravil paradoxně až na klávesnici"

to je trefné, kámoš říkal něco podobného, když sem mu dával s klávesnící na pr*el (on na volantu). Když sme se vrátili k ToCA 3 dával na pr*el on mně a to sem měl už gamepad...
  • GRID 1 byla naprostá bomba vydržel jsem u ní min 2 roky než mi vypnuli serwer T_T
    Dvojka byla pro mě naprosté zklamání a ovládání byla jedna z věcí která mi tu hru naprosto znechutila. Konzoloidní ovládání fakt není nic pro mě. Nevydržel jsem u hry ani 14 dní fakt hnus.
    • Mart9
      Dvojce jsem nevěřil snad od oznámení (pod nějakým článkem by se dal jistě dohledat můj komentář), ale tohle snad dopadne lépe.
  • Kde mužů najit jine ovladani
  • Vidím tady "malý" problém v tom, že lidé vzývají průměrný GRID 1 jako nějaký vrchol. Ano, rozumím tomu, že lidé, kteří začali hrát někdy po roce 2005, nemají rozumné srovnání, a mohou pak považovat GRID za jednu z nejlepších závodních her. Ale dáváte tím zbytečně nízkou laťku.
    • Sazmozřejmě, na Virtua Racer nic nemá...
    • Mart9
      Tak řekni lepší závodní hru.
      • Ppo mnoho let zůstal nepřekonán dodnes málo známý klenot Sports Car GT z roku 1999, který udělali Image Space Incorporated. Ano, Sports Car GT je přímý předchůdce rFactor!
        • No to ano, úžasná hra. Ale zkus zdejšímu typickému diskutérovi vysvětlit, že z vygooglovaného obrázku nezjistíš, jak se to hraje. Budou nimrat, že je to ošklivé a těžké.
      • si snad děláš srandu ne ?:D
        • Jack1947
          Co by jste taky mohli cekaly od uzivatele s nickem "Trisektor Úhlů" co se dohadoval tehdy i o zavodnich arkadach... ja vlastne uz nic. Simulatory... no asi by u nich mel zustat. *3*
          • Závidíš mi originální nick obsahující inteligentní narážku na 2500 let starý problém? Nebo racionální názory? Protože ty nemáš ani jedno.
            • Ten problém je starý 2500 let. Vyřešen byl v 19. století. Učit se, učit se, učit se.
            • Jack1947
              Na fakt jiste formy ignorance, ale jak rikam ja hloupy clovek nemuzu mluvit s intelektualy nejsme na stejne bunkove urovni. 1,2 stranky o arkadach jak si je predstavuje pan... ("2500let starej nevyresenej problem")
              http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/nove-video-z-need-for-speed-rivals-nesetri-adrenalinem-64164/?page=1

Tolik k nemu. Takze preji prijemne simulatory a doporucuji vyhnout se arkadam. Moje posledni hloupost se vyjadrit (doufam) jak rikam "out of my league." *3* (nez se vzajemne urazet vyresme to minusy jo? dík moc).

To me ale vubec nezajima, jen jsem poukazal na tvou neargumentacni scho.... viz co , to je fuk.
              (Ucit se ucit se... nebudu ucit se neco co me treba nebavi) nemasli vice na srdci asi nema smysl s tebou o necem diskutovat. Diskuzi o nicem tu je mraky.
            • i když jackova první poznámka nedává smysl, ta druhá ani smysl nemá, a tak nějak nechápu jaký že to fakt řekl nebo na něj poukázal :D, jinak CG dobře si ho setřel :D
            • Jack1947
              Proto si te neberu moc do pusy, pouze jsem poukazal na jisty fakt. Lidi jako ty se se mnou merit nemohou, stejne jako ja s nimi. Ámen... skoncil jsem s tebou uz davno. Aspůon vim kd je hranice unosnosti atp... ale jak rikam nemam vic karet v rukavu.
          • ? nespletl sis reakci ?
            • On je celej nějakej popletenej.
      • Už jenom palba z vlastních řad:
        CMR 2,4
        ToCA 2,3
        Dál jsou mnohé hry odjinud. No a pak bych mohl samozřejmě napsat hromadu simulátorů, které jsou lepší už z principu - ale to by naštvalo děti.
        • Mart9
          CMR 2 ve tvém seznamu je velký vtip. Opět sladká nostalgie že? Schválně si to zahraj. Já jsem na tom kdysi odehrál desítky hodin, ano, připadalo mi to jako skvělá hra. Ale zahrál jsem si to nedávno a je to hrůza. Grafika, fyzika, jízdní model... nedalo se to hrát.
          • Jack1947
            Kdyz uz tak CMR3... Dirt 1 mozna 2 (potom to slo uz nak do loje).
          • Jízdní model i grafika jsou tak 200x lepší, než ve WRC4
            • Mart9
              Paní Dagmar, to nikdo nepopírá *14*
          • Grafika mě nezajímá. Jízdní model je pochopitelně jednoduchý, ale je konzistentní a předvídatelný. Díky tomu se to dobře hraje.
            • takže je vlastně jedno co kdo napíše :D CMR top auta a patří mezi polobohy a GRID je kakanec na všechny způsoby .. tenhle pohled na věc mluví za vše
      • Já mám rád sérii TocaRaceDriver, tam byl aspoň pocit rychlosti. Grid byl jak utahanej starej velbloud.
  • Tak podle videa by to opravdu mohl být návrat ke kořenům prvního dílu.
    Pokud tak bude, bude to super
  • Jack1947
    Hurá, sláva.

Neni nic lepsiho nez kdyz se vyvojarum v hlave poradne rozsviti... no aby se neradoval predcasne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit