Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vzhledem k tomu, že je venku (early access) Assetto Corsa a pro méně náročné se chystá pCARS a ta free hra od stejných tvůrců, tak Grid od Crapmasters mi může být úplně ukradený.
  • Závodních her a zejména těch dobrých je naprosté minumum poslední roky, buďme rádi za každý pokus. GRID dobrý, 2ka taky slušná, uvidíme co 3ka.
  • Assetto Corsa mám aktuálně 0.85, je už novější verze?
    • Kdybys to měl poctivě a ne zpirátěné, tak bys věděl, jestli máš aktuální *7*
  • ringmancz
    co jsem četl preview, tak to vypadá nadějně. ale nerozumím tomu že jenom na oldgen, už dvojku PS3 ani X360 moc nestíhaly
    • Stopro to později portnou i na current-gen, je to jen otázka času a prodejů.
  • Nechapu to proc delaji tuhle hru :)
    Po prichodu Assetto Corsa,Project CARS,RaceRoom Racing Experience tohle bude garbage ale na druhou stranu to bude atraktivni hra pokud bude jiz Oculus Rift venku.
    *5*
    • victor
      Než vyjde Oculus Rift ....ROFL *1*
  • Ze by poradna závodní hra na pc ? Ve stylu forza/gt ?
  • booooring
  • Chim
    Po shlédnutí videa očekávám mírný průs... švih. Ale budu doufat, že se pletu.
  • Jo, GRID 2, to byla hra. V zadne jine hre, ani ve filmech, ani pri rozbalovani obalek od pojistovny, jsem necitil tak silne napeti jako v GRID 2 (nejvice v multiplayeru). Cim vic se blizila zatacka, tim vic jsem pocitoval uzkost, ze tu zatacku nevyberu, ze o me nekdo trochu drcne a odletim na druhou stranu, protoze narozdil od jinych zavodnich hrach, jsem vubec necitil jistotu ve vozidle. Ne, uz nikdy vic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit