Přejít na výpis diskuzí
Codemasters se v GRID Autosport vrátí ke kořenům
22.4.2014 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Závodních her a zejména těch dobrých je naprosté minumum poslední roky, buďme rádi za každý pokus. GRID dobrý, 2ka taky slušná, uvidíme co 3ka.
-
Vzhledem k tomu, že je venku (early access) Assetto Corsa a pro méně náročné se chystá pCARS a ta free hra od stejných tvůrců, tak Grid od Crapmasters mi může být úplně ukradený.
-
Hurá, sláva.
Neni nic lepsiho nez kdyz se vyvojarum v hlave poradne rozsviti... no aby se neradoval predcasne. -
GRID 1 byla dobrá arkádová závodní hra, měla prakticky jen jednu mouchu: žalostně málo tratí.
GRID2 sem hrál (když nepočítám tu tragédii na začátku, ale jen aktuální závod) asi 10 minut a pak se mi začla motat hlava a slzet oči (sarcasm off, příčina byla že nějaký kousek idiota použil efekt chromatické aberace na virtuální HUD, pominu li že to není reálné je to taky brutální over the top kravina). Když k tomu přičtu že než sem se dostal k samotnému nastavení grafiky/ovládání (což by měla byt úplně první věc co nastavuju u PC hry a měla by být dostupná co nejdříve po spuštění hry) trvalo to asi 30 nebo 40 minut (intro, tutoriál, intro) a pak mě to teprve pustilo do over the top nepřehledného 3D menu (Codemasters™).
Úplně poslední věcí co mě dostala byl ten absolutně špatně vybraný úhel kamery na zadek auta (co je mi po zadku když nevidím trať) a to absolutně dementní ovládání.
Grid 1 sem si oblíbil, grid 2 je nehratelná blbost, další díl (díly, milkcow alert) mě nechává chladným a ani jeden GRID nemá na ToCA3. Víceméně to co udělaly se sérií DiRT teď provádí s GRiDem. -
-
GRID 1 byla dobrá arkádová závodní hra, měla prakticky jen jednu mouchu: žalostně málo tratí.
a taky nutno dodat, ze v multi byl hrac celkem omezen vyberem trati a aut k danemu sampionatu. napr zavody ciste bmw vozu se mohly jet jen na nurburgringu, coz byla kratka a normalni varianta a pak jeste v obracenem smeru. a napr na japonskych tratich se nebylo mozno prohanet napr us karama. takze celkem malo variabilni multak. ale jinak to byla do pohody hra.
nicmene grid2 byl vytazen z nemyteho pozadi, na prvni dil, potazmo starsi serii race driver to absolutne nema. -
-
omezení určitých vozů v šampionátech je normální, pokaždé se nejezdí 150 tratí, že ?:) tenhle koncept vychází z ToCA Race Driver, jenže tam bylo násobně víc tratí v šampionátech.
-
-
-
GRID 1 byla naprostá bomba vydržel jsem u ní min 2 roky než mi vypnuli serwer T_T
Dvojka byla pro mě naprosté zklamání a ovládání byla jedna z věcí která mi tu hru naprosto znechutila. Konzoloidní ovládání fakt není nic pro mě. Nevydržel jsem u hry ani 14 dní fakt hnus. -
-
Dvojce jsem nevěřil snad od oznámení (pod nějakým článkem by se dal jistě dohledat můj komentář), ale tohle snad dopadne lépe.
-
-
Pokud to myslí vážně, proč k tomu vydávají tak směšné video?
-
Ze by poradna závodní hra na pc ? Ve stylu forza/gt ?
-
Jestli návrat ke kořenům znamená obdobu GRID případně Toca Race Driver 3, tak se moc těším. To byly nejlepší závodní hry.
-
aha autenticky zavody ..... jeden zavod max 3 kola .... a jeste malickost vemte si ty drifty a strcte si je nekam
-
-
Koukám že si znalí *3* To si nepřišel na to, že se tam dá počet kol nastavit? Jinak máš pravdu , že ty drifty byly fakt tragické
Jináč to přece kupovat nemusíš. *3*
-