Přejít na výpis diskuzí
Command & Conquer Generals 2 mění název a přechází na F2P
15.8.2012 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
vzhled to má jak red alert 3 a přijde mi jako by to mělo konkurovat end of nations, jen doufat, že to nebude fail jako age of empires online
-
Tohle to mě začíná ničit. Vydají chudáka do kterého budu muset investovat minimálně 3000Kč aby se dal nějak schůdně hrát (což v životě neudělám). A až do něj investuju nemalé peníze zjistím, že hra sama o sobě je nehratelná a zbydou mi oči pro pláč.
NE prostě tenhle testovací model co ještě lidi vydržej je jenom pračka na peníze.
Hru si neužije nikdo ať hrající zdarma nebo ten co platí za barevnej poklop od hajzlu..
Rozumný poctivý člověk > vydavatel > výrobce > pirát -
najedu na hlavni stranu a vidim obrazek z Generals 2 a jmeno hry i v nazvu, tesim se "konecne nejaky novy informace a video" rikam si v duchu, ctu dal nadpis zaznamenavam F2P, chvili zpracovavam udaje,
"TO JSOU ZA**ANY KO**TI. KTERYHO DE**LA TO NAPADLO? CU**CI ZKU***NY JEN VSECHNO DOJE**U"
*13* -
-
*6*
-
-
Nesouhlasim s nazorem pana redaktora ze si neumi predstavit F2P a RTS. Coz takhle Company of Heroes Online? Meli vynikajci model a clovek si mohl upravit armadu opravdu k obrazu svemu. A do dneska nedokazu pochopit proc ho zrusily :(
Jinak muj nazor na novy Command & Conquer?
Chlapci to muzou zabalit, myslim ze na Petroglyph (tedy povodni Westwood) zdaleka nemaji. A to uz nemluvim o tom ze to bude silena slatanina. -
-
C&C tady má už něco podobného, ten browser hnus tiberium alliances. EA je banda noobů :)
-
-
KU*VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§
-
Jeden z důvodů proč za posledních x let nemám žádnou novou strategii a bohatě si vystačím stále s Warcraftem 3 .... (online, ne singl :)
-
-
World in Conflict...ale to je taky starý jak metuzalém
-
-
Názor na F2P a na EA ?
——————-/´¯/)
—————-------------/—-/
—————------------/—-/
———-----------/´¯/'--'/´¯`•_
———----------/'/--/—-/—--/¨¯\
——------------('(———- ¯~/'--')
———-----------\————-'—--/
———------------'\'————_-•´ -
-
Ááá kampaň "Hate na EA" se rozjela... *6*
-
-
ÁÁÁ trolling je zpět *2*
-
-
U cant stop me ! Am a gangsta ! *14*
-
-
Už sis založil Kindergang s Jindrou? *6*
-
-
One man ... no brain ... and HE IS AN ARMY .... in cinemas this fall.
-
"One kid army" tak maximálně *1*
-
Na co gang ? Já jsem "One Man Army" *6* *14*
-
-
-
-
-
-
1995 tušim...Command and Conquer Tiberium Dawn...uroňme nostalgickou slzičku (jak se tadle hra může jmenovat jako titul se kterym nemá nic psolečnýho?)
-
R.I.P. Command and Conquer *13* *13* *13*
-
toho kto vytvoril tento F2P=P2W model by som okamžite povesil na hraniciach. Mohlo to byť pokračovanie legendy a takto to bude len ďalšia priemerná P2W hra *7*