Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už je mi z toho F2P na nic. Je fakt všude, cpou ho, kam se člověk podívá. Já už si nepřipadám jako zákazník, ale jako kus hadru, kterej by každá společnost vyvíjející hry jen chtěla vyždímat. Se*u vám na to, že je to zadarmo, radši bych zaplatil a dostal celistvej a hlavně úplněj obsah.
    Osobně bych free to play přirovnal k situaci, kdy by mi někdo nabízel jablko zadarmo - shnilý. Ano, sníst ho můžu, ale zašvihnu se z něj jak šakal. Tak to snad radši půjdu a koupím si ho za prachy v obchodě.
    • Ja bych F2P bral kdyby tam byla moznost mit komplet celou hru a vsechno co v ni je a bude za nejakou normalni cenu, treba 60E. Ale zjistit ze kdybych chtel vsechno tak do toho musim vrazit 5 tacu a nekdy i daleko vic?
    • Kozy
      F2P je spíš jako kdyby si dostal jabloň a musel si k ní kupovat jablka
    • walltar
      No to je spíš jak kdyby ti někdo dal jabko zdarma ale vyrazil ti zuby a pokud by sis chtěl kousnout musel by sis od něho koupit protézu za cenu 20 jablek.
      • Teď jsi uhodil hřebíček na hlavičku. Jestli chceš, můžeš si ho žužlat i dásněma, ale zatímco týpek, co si koupil protézu to bude mít za 3 minuty v sobě (i když v dnešní době geneticky vyhoněnejch jablek velikosti novorozence to bude asi dýl), tak ty to budeš zpracovávat tejden. A někdo v EA by prohlásil něco ve stylu "vidíte, a nakonec se i hráč, který nechce za hru platit dostane na stejnou úroveň, jako hráč, který si je ochoten zaplatit". Jop, to by měl kluk rech, až na to, že ten borec s protézou už jich za ten tejden zbodnul celej koš :)
  • Typičtí EA. Na co šáhnou to zničí. Já už jsem si za ty roky zvykl.
    • EA je BEST ! *14*
  • Kozy
    C&C jsem nikdy nehrál, rád bych si to zkusil, jestli to teda nebude jak AoE online
    • XorxoxTalarius
      Porid si C&C First Decade mas tam x her v jednom baleni a da se to sehnat i za 200
      • Kozy
        Díky, mrknu na to
  • Tikov
    Takže se můžem se SP rozloučit a přitom nápaditost a rozmanitost misí byla pro mne jedna z hlavních předností.
    Byla ve videu vůbec zastoupena Čína?
  • walltar
    Já hlavně nechápu za co se tam bude platit .... pokud z toho udělají pay to win tak pochybuju že to bude někdo hrát.

Ale taky po tom posledním díle už asi nebyli schopní vymyslet jak by tu sérii víc pohřbili tak přidali F2P
    • Ghost47
      V původních Generals měla Čína hackery, kradli peníze z cizích účtů a za ně se pak stavěla armáda. No a tady to po zadání čísla kreditky bude fungovat stejně *1*
      • *15* *15* *15*
  • Hmm tak sem myslel ze bych si generalse dvojky i koupil, ale tohle ani nebudu stahovat.
  • Vsetko zadarmo, ale....

Sakra kde su moje peniaze? Ved to bolo f2p
  • montatatana
    Vazne uz nasr*t. Zadny konzole, zadny zjednodusovani, zadna linearita, zadny COD, ale free2play je nejvetsi mor dnesni doby.
    • Cypri
      Ty jo ale přesně tohle jsem si nedávno taky řekl...
      Už mi tolik nevadí CoD like styl her, už mi ani tak nevadí že konzole brzdí (a nebo neee ok - nehodlam vyvolavat flame) vývoj her, ale to že napálí F2P do každý hry, to už mi leze krkem. Často ty hry zkusím, ale tak na dva dny, když zjistim že si bez peněz stejně moc zábavně nezahraju.

Jediný kde mě to bavilo bylo CoH online tam jsem nedal ani korunu a vymlátit s dobře sehranejma kámošema tým, co měl nakoupenou výbavu za Bůh ví kolik, to bylo pěkný. Tohle tady nepůjde. Tady se trošku bojím že budeme muset platit za technologie atd. Jen tak háádááám.
  • Néééééé to snad nééééééé
    • Ale prosim tě... *6*
  • Frostbite 2 je nejvetsi katastrofa co herny prumysl postihla. Rakovina co jen tak nezmizi.
    • Frosbite 2 je právě jeden z nejlepších ty moulo. *6*

"Hate me my haters " *14*
      • Viem ze lamkam staci vidiet par prepalenych odleskov a idu si pustit do gati.

Takze to, ze na frostbite nikdy nebudu ziadne mod tools, ktore drzia hry pri zivote aj davno potom co sa im uz vyrobca nevenuje (Trebars povodny generals), je upne v poriadku ?
        Ze to ma umelo preplacane blbosti aby to zvysovalo hw naroky a lamky si bezali kupit novy hw?
        Frostbite 2 je nejvetsi vydrb aky tu za posledne roky bol.
    • Proč?
      • Ziadne mody, ziadny zivot do hry aj roky povidani, cpanie trapnych DLC, umelo navysene HW naroky atd atd. Pouzi mozog

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit