Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ja myslel ze vic uz to pokalet po oznameni F2P(P2W) nelze jenze EA opet boduje a dokazalo mi ze ze hry kterou hraji doted jde udelat pokracovani ktere si urcite nezahraju.
  • Tak ono to bude trvat 2 - 3 roky nez EA pochopi na co je F2P, jak ho pouzivat. Potrva dalsi roky, nez dostane rozum a zacne delat KOMPLETNI hry a ne ze 50% zadarmo a 50% si musite dokoupit v celkove hodnote 50 eur nebo i vic (vid BF3). Jedinou ochranou proti tymto praktikam je nekupovat nic za realne penize od EA. Sance je taky ze EA skrachuje nebo bude prodana nekomu, kto to s hrami umi o neco lepe.
    • Souhlas jenže se najde plno lidí co si to koupí ikdyž u toho BF3 bych se to ještě dalo u některého obsahu, ale cenově by měla spadnou i hra aby to bylo ok, kdo ví kdy to bude ...
      a nevíte nahodou jak dopadlo to "slavné" Age of empires online ? ...
  • tak dufam ze spravi nove RPG s podobnym univerzom ako ma M&M
    • Šmarja já prvně četl , že by jsi chtěl nové C&C s univerzem z M&M :DDDDD
      A věřím že by to EA vyslechlo pokud bychom jim zajistili prodejnost ;)
  • Mě by opravdu zajímalo komu se todle líbí ?! když se podívám na ten screen jediné co mě te velký tank připomíná je tank z Tiberuim wars ... bože todle není Generals 2 ani náhodou možna tak Generalz z budoucnosti *11*
  • No už když jsem zjistil že je to hra od společnosti která zmrvila C&C 4 (jsou jen přejmenovaní na součást Bioware) jsem se toho začal obávat. Pak přechod na F2P. A teĎ ještě bez SP? Tuším že se tomu vyhnu.
  • Má to cenu vůbec komentovat ? Já, osobně hraji CnC hry většinou kvůli kampani. Ale tímto si to u mě EA brutálně zhoršila. Jako zkazit Crysis je jedna věc ale tohle je vrchol blbosti. Tohle už signalizuje, že EA prostě neumí dělat hry a když jo, tak jen pro peníze.
  • jindra.veliky
    vrazda v primem prenosu *12*
  • Já myslel že EA už nemůže nic víc pos*at

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit