Přejít na výpis diskuzí
Command & Conquer se zpočátku obejde bez singleplayeru
20.8.2012 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
Mě se zdá, že já se zase obejdu bez nového C&C.
-
Má to cenu vůbec komentovat ? Já, osobně hraji CnC hry většinou kvůli kampani. Ale tímto si to u mě EA brutálně zhoršila. Jako zkazit Crysis je jedna věc ale tohle je vrchol blbosti. Tohle už signalizuje, že EA prostě neumí dělat hry a když jo, tak jen pro peníze.
-
Já se zřejmě obejdu bez nového Command & Conquer
-
To zase dopadne, kdy v důsledku zaplatíme dvakrát více prachů jenom za to, abychom dostali to, co jsme si léta kupovali v základu a to MP a SP. Ať táhnou do hajzlu s nějakým F2P modelem a ať shoří v pekle zmrdi. Takto ničit další sérii. Nestačí, že vyšla hrůza hrůz Tiberium Twilight, oni ještě chtějí potopit i Generals? EA přeji jenom to nejhorší, ať shoří v pekle.
-
-
Prvně ať jim useknou ruce a po 5 hodinách bolesti můžou teprve shořet v pekle !
-
-
C&C R.I.P.
-
-
*13*
-
-
Mysleli že je to, známka Punku...
-
vrazda v primem prenosu *12*
-
No už když jsem zjistil že je to hra od společnosti která zmrvila C&C 4 (jsou jen přejmenovaní na součást Bioware) jsem se toho začal obávat. Pak přechod na F2P. A teĎ ještě bez SP? Tuším že se tomu vyhnu.
-
no konecne odstranili tu debilni kampan, byla to strasna nuda.. jo a měli by odstranit ten pohled shora, kdo se na to má jako dívat? prostě hnus.. doufám že udělají další díl fpsko a nejlíp f2p :) pak si to zapařím s chutí *9*
-
Já myslel že EA už nemůže nic víc pos*at