Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ono to bude trvat 2 - 3 roky nez EA pochopi na co je F2P, jak ho pouzivat. Potrva dalsi roky, nez dostane rozum a zacne delat KOMPLETNI hry a ne ze 50% zadarmo a 50% si musite dokoupit v celkove hodnote 50 eur nebo i vic (vid BF3). Jedinou ochranou proti tymto praktikam je nekupovat nic za realne penize od EA. Sance je taky ze EA skrachuje nebo bude prodana nekomu, kto to s hrami umi o neco lepe.
    • Souhlas jenže se najde plno lidí co si to koupí ikdyž u toho BF3 bych se to ještě dalo u některého obsahu, ale cenově by měla spadnou i hra aby to bylo ok, kdo ví kdy to bude ...
      a nevíte nahodou jak dopadlo to "slavné" Age of empires online ? ...
  • Mě by opravdu zajímalo komu se todle líbí ?! když se podívám na ten screen jediné co mě te velký tank připomíná je tank z Tiberuim wars ... bože todle není Generals 2 ani náhodou možna tak Generalz z budoucnosti *11*
  • Takže kdyby se to jmenovalo "červení proti žlutým" tak je to uplně jedno, nebo jakou souvislost má tadle hra s Command and Conquer?
    • neplet tu rasismus ...radsi napis bily proti cernym :D
  • Ataker
    "Další herní módy, možná tedy i onu singleplayer kampaň, chtějí tvůrci na základě ohlasu hráčů dodávat později skrze volně stažitelné i placené přídavky a DLC". Ahááá, takže já si koupím hru za necelou tisícovku, která bude ořezaná z obou stran tzn. SP i MP :/ no v podstatě dostaneme rozpracovanou verzi hry, které chybí celý SP a 60% MP. Oni mají beztak tu hru udělanou i se Singplayerem a vším co do Mupltiplayeru patří, ale mají to tak rozporcované, že jim to vynese daleko víc než vydat tu hru zcela komplet. Opravdu to spěje do řiti. Úplně vidím, jak se lidi z EA smejí a šeptají si, jak si to ti pitomci můžou koupit a furt vrážet do toho peníze.
    • JohnyTheZik
      Jenze ta hra je f2p, takze si ji nekoupis.
      Osekat C&C o sp je ale krutost nejvetsiho stupne..
      • Ataker
        Ano máš pravdu to už jsem se nechal trochu unést, jak jsem byl nasraný.
  • Chtěli jsme pro vás udělat pěknou klasickou RTS se singl kampaní...ale my řekli ne u nás v EA máme jiné myšlení my myslíme dopředu a jelikož jsme geniální tak víme že klasická rts dneska moc netáhne a taky že nám ty dllc nikdo moc nekupuje takže jsme dali hlavy dohromady a udělali z toho....totální vylízanou píčovinu a aby jsme to dojebali úplně tak za singl(teda pokud se nám na něm bude chtít makat)tak pěkně budete cálovat...jo ještě nevíme ale zaplatíte si asi za každou stranu v případné kampani *16*
  • Kiezby radsej JFC v dnesnej mode kickstarterov spustil projekt Might&Magic X :"(
    MM6,MM7 4 ever!
    • imho MM8 bol strasne kratky ale omnoho lepsi ako MM7
  • Mohl by nekdo v EA vyridit ze kopat do mrtvol se neslusi?

Zvlast po tom co udelali s Red Alertem...
  • Těším se na den,kdy tato firma zjistí,že toto byl obrovský propadák a páni manažeři budou mít po zisku *15*
    Shame on you,EA *11*
  • luzri. boze kedy uz skrachuju? nech idu do p*ce celi jak su. retardi. naco sa do herneho biznisu s*ru ludia co k tomu nemaju ziaden vztah. pr*jebanci j*bnuti
  • Já doufám, že jednou přijde den, kdy EA ty jejich polotovary začnou lidi bojkotovat. Pak se možná někdo tam nahoře zamyslí. I když, na druhou stranu, válet se u bazénu, pít koktejlíky s deštníčkem a vytírat si řiť 100$... to bude těžký...
    • Tak u strategii je tenhle model poměrně neefektivní takže snad s tim prestanou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit