Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • At si celej freetoshit strci zpatky do p....e odkud ho vystourali.
    • V rpg at to klidně nechaj, ale ve strategiich? Tam se lepší technika muže lehce rovnat vitezstvi
  • Kein
    Moment...ten screen má být z nových CaC Generals 2? Vždyť to vypadá jak z Red Alertu. To co se mi na Generalsech právě líbilo, byly jednotky co připomínaly skutečné stroje, tohle nezkousnu...mimojiné.
    • ne ten screeen je z command and conquer only pry
    • Zerathus
      Přesně tak tohle vypadá na kombinaci RA a tiberia.Normal generalové měli současné jednotky a to bylo super.
  • Miluju CaC. Vyrostl jsem na Tiberian Sun a Red Alert, ale to co z toho udělali teď je hrůza. Red Alert III bylo ještě fajn, ale tohle je a bude odpad. Debilní EA.
  • Přiznejte se, koho z nás napadlo v éře Strongholdu a AoE, že budeme jednoho dne číst takovou zprávu *13*
  • A ja myslel ze vic uz to pokalet po oznameni F2P(P2W) nelze jenze EA opet boduje a dokazalo mi ze ze hry kterou hraji doted jde udelat pokracovani ktere si urcite nezahraju.
  • Blue.Shark
    Nejzábavnější na všech C&C hrách, co jsem kdy hrál (Generals mě minulo) byl vždycky příběh s hranými filmečky. Tohle mě vždycky neskutečně táhnulo kupředu. Absolutně nechápu, co asi lze získat tím, že ze hry odeberou jedny z nejzábavnějších doplňkových elementů, co byly kdy ve strategii použity...a tím myslím i příběh. To si můžu zapnout solitarie.
  • Po General a dataci imo ajtak dalsie diely stali zaprd, tak mi to je sumak.
  • PS3Hrac
    Tak to už je moc.Série která má popularitu díky singleplayeru a oni z toho udělají pouze multiplayerovou záležitost,nejhorší na tom je že za to nemůžou herní studia ale nátlak EA a jejich nenasytností po penězích.Kdy už to skončí.Už vůbec mi nedává smysl jak udělají ten systém mikrotransakcí. ''Máš právě Obrnění transportér MK I,Můžete si koupit za 5.99€ Tank Paladin MK II místo něho a 200 nábojů za 0.99€'' Tohle není F2P tohle je Pay to Win.

EDIT:Jinak ten SP a DLC spojené s tím.Takže to máme Cena jednoho DLC 499 pravdě podobně 3 strany a EA určitě využije Generále ze Zero Hour takže ncena už dosti velká a k tomu mikrotransakce a EA může dále ždímat peníze z EA Zombies.
  • ZvacA
    http://youtu.be/RpKiPyNynU8
  • pokud to bude na originu, tak to pro mě nemá cenu ani stahovat, jinak bych to aspoň zkusil, co to bude za paskvil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit