Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blue.Shark
    Nejzábavnější na všech C&C hrách, co jsem kdy hrál (Generals mě minulo) byl vždycky příběh s hranými filmečky. Tohle mě vždycky neskutečně táhnulo kupředu. Absolutně nechápu, co asi lze získat tím, že ze hry odeberou jedny z nejzábavnějších doplňkových elementů, co byly kdy ve strategii použity...a tím myslím i příběh. To si můžu zapnout solitarie.
  • Neobejde...
  • Ataker
    Ano máš pravdu to už jsem se nechal trochu unést, jak jsem byl nasraný.
  • JohnyTheZik
    Jenze ta hra je f2p, takze si ji nekoupis.
    Osekat C&C o sp je ale krutost nejvetsiho stupne..
  • yuri.sidius
    No já očekávám, že v případě F2P budeme moct zapomenout na i nějaký toolkit pro tvorbu uživatelských modů, k tomu je to bez singlu takže mě to zatím nechává chladným.
    Jediná výhoda bude, že si to aspoň budeme moci vyzkoušet zadarmo (tedy spoň nějakou základní verzy hry)
    Teď už jen čekám, že přivedou neslavný systém představený v CNC4 na novou úroveň s tím, že si budete moci koupit postup na vyšší tech level za skutečné peníze. To by bylo opravdu humorné. *1*
  • PS3Hrac
    Tak to už je moc.Série která má popularitu díky singleplayeru a oni z toho udělají pouze multiplayerovou záležitost,nejhorší na tom je že za to nemůžou herní studia ale nátlak EA a jejich nenasytností po penězích.Kdy už to skončí.Už vůbec mi nedává smysl jak udělají ten systém mikrotransakcí. ''Máš právě Obrnění transportér MK I,Můžete si koupit za 5.99€ Tank Paladin MK II místo něho a 200 nábojů za 0.99€'' Tohle není F2P tohle je Pay to Win.

EDIT:Jinak ten SP a DLC spojené s tím.Takže to máme Cena jednoho DLC 499 pravdě podobně 3 strany a EA určitě využije Generále ze Zero Hour takže ncena už dosti velká a k tomu mikrotransakce a EA může dále ždímat peníze z EA Zombies.
  • imho MM8 bol strasne kratky ale omnoho lepsi ako MM7
  • Přiznejte se, koho z nás napadlo v éře Strongholdu a AoE, že budeme jednoho dne číst takovou zprávu *13*
  • Miluju CaC. Vyrostl jsem na Tiberian Sun a Red Alert, ale to co z toho udělali teď je hrůza. Red Alert III bylo ještě fajn, ale tohle je a bude odpad. Debilní EA.
  • Tak u strategii je tenhle model poměrně neefektivní takže snad s tim prestanou
  • Já doufám, že jednou přijde den, kdy EA ty jejich polotovary začnou lidi bojkotovat. Pak se možná někdo tam nahoře zamyslí. I když, na druhou stranu, válet se u bazénu, pít koktejlíky s deštníčkem a vytírat si řiť 100$... to bude těžký...
  • Chtěli jsme pro vás udělat pěknou klasickou RTS se singl kampaní...ale my řekli ne u nás v EA máme jiné myšlení my myslíme dopředu a jelikož jsme geniální tak víme že klasická rts dneska moc netáhne a taky že nám ty dllc nikdo moc nekupuje takže jsme dali hlavy dohromady a udělali z toho....totální vylízanou píčovinu a aby jsme to dojebali úplně tak za singl(teda pokud se nám na něm bude chtít makat)tak pěkně budete cálovat...jo ještě nevíme ale zaplatíte si asi za každou stranu v případné kampani *16*
  • hmm ea se snazi vytvorit konkurenci pro starcraft? no chance, proc platit za neustale pridavane doplnky, jednotky, ktere budou pro seriozni hrani urcite nutne, kdyz muzu koupit staromodne sc2 a hrat a hrat a hrat a jednou za dva roky koupit datac, mimo jine i se singlem.
    ale tak uvidime co se z toho vyklube
  • ne ten screeen je z command and conquer only pry
  • Tim kratkodobé sem myslel ze vydaji 5 her a pak přestanou
  • MidnighT91
    Mysleli že je to, známka Punku...
  • Neni to kratkodobe. Pretoze musis si uvedomit, ze vytvorit hru nieco stoji. ak niekto zvladne dobre hru model F2P sa uchiti.

Prikladom je GUILD WARS 2.

To co maju v ponuke s shope vyzera nevinne, ale neskor ratam so stiahnutelnym obsahom za prachy.
  • *13*
  • neplet tu rasismus ...radsi napis bily proti cernym :D
  • Ataker
    Prvně ať jim useknou ruce a po 5 hodinách bolesti můžou teprve shořet v pekle !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit