Přejít na výpis diskuzí
Command & Conquer se zpočátku obejde bez singleplayeru
20.8.2012 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
Přesně tak tohle vypadá na kombinaci RA a tiberia.Normal generalové měli současné jednotky a to bylo super.
-
Moment...ten screen má být z nových CaC Generals 2? Vždyť to vypadá jak z Red Alertu. To co se mi na Generalsech právě líbilo, byly jednotky co připomínaly skutečné stroje, tohle nezkousnu...mimojiné.
-
Takže kdyby se to jmenovalo "červení proti žlutým" tak je to uplně jedno, nebo jakou souvislost má tadle hra s Command and Conquer?
-
Snad bude krátkodobej ea ted dojebe par her a zjistí, že je zajem mnohem menší a vrati se to zpět do starých kolejí.
-
Toto je moj nazor:
Ako sa zda tak toto coskoro bude vseobecny trend F2P. -
Stačí dodat jediné...
Electronic Arts -
Mrdina
-
V rpg at to klidně nechaj, ale ve strategiich? Tam se lepší technika muže lehce rovnat vitezstvi
-
At si celej freetoshit strci zpatky do p....e odkud ho vystourali.
-
Já se zřejmě obejdu bez nového Command & Conquer
-
luzri. boze kedy uz skrachuju? nech idu do p*ce celi jak su. retardi. naco sa do herneho biznisu s*ru ludia co k tomu nemaju ziaden vztah. pr*jebanci j*bnuti
-
pokud to bude na originu, tak to pro mě nemá cenu ani stahovat, jinak bych to aspoň zkusil, co to bude za paskvil
-
no konecne odstranili tu debilni kampan, byla to strasna nuda.. jo a měli by odstranit ten pohled shora, kdo se na to má jako dívat? prostě hnus.. doufám že udělají další díl fpsko a nejlíp f2p :) pak si to zapařím s chutí *9*
-
To zase dopadne, kdy v důsledku zaplatíme dvakrát více prachů jenom za to, abychom dostali to, co jsme si léta kupovali v základu a to MP a SP. Ať táhnou do hajzlu s nějakým F2P modelem a ať shoří v pekle zmrdi. Takto ničit další sérii. Nestačí, že vyšla hrůza hrůz Tiberium Twilight, oni ještě chtějí potopit i Generals? EA přeji jenom to nejhorší, ať shoří v pekle.
-
Těším se na den,kdy tato firma zjistí,že toto byl obrovský propadák a páni manažeři budou mít po zisku *15*
Shame on you,EA *11* -
Juchů.. no comment *7*
-
"Další herní módy, možná tedy i onu singleplayer kampaň, chtějí tvůrci na základě ohlasu hráčů dodávat později skrze volně stažitelné i placené přídavky a DLC". Ahááá, takže já si koupím hru za necelou tisícovku, která bude ořezaná z obou stran tzn. SP i MP :/ no v podstatě dostaneme rozpracovanou verzi hry, které chybí celý SP a 60% MP. Oni mají beztak tu hru udělanou i se Singplayerem a vším co do Mupltiplayeru patří, ale mají to tak rozporcované, že jim to vynese daleko víc než vydat tu hru zcela komplet. Opravdu to spěje do řiti. Úplně vidím, jak se lidi z EA smejí a šeptají si, jak si to ti pitomci můžou koupit a furt vrážet do toho peníze.
-
http://youtu.be/RpKiPyNynU8
-
Mohl by nekdo v EA vyridit ze kopat do mrtvol se neslusi?
Zvlast po tom co udelali s Red Alertem... -
Šmarja já prvně četl , že by jsi chtěl nové C&C s univerzem z M&M :DDDDD
A věřím že by to EA vyslechlo pokud bychom jim zajistili prodejnost ;)