Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stačí dodat jediné...
    Electronic Arts
  • Toto je moj nazor:

Ako sa zda tak toto coskoro bude vseobecny trend F2P.
    • Snad bude krátkodobej ea ted dojebe par her a zjistí, že je zajem mnohem menší a vrati se to zpět do starých kolejí.
      • Neni to kratkodobe. Pretoze musis si uvedomit, ze vytvorit hru nieco stoji. ak niekto zvladne dobre hru model F2P sa uchiti.

Prikladom je GUILD WARS 2.

To co maju v ponuke s shope vyzera nevinne, ale neskor ratam so stiahnutelnym obsahom za prachy.
        • Tim kratkodobé sem myslel ze vydaji 5 her a pak přestanou
  • hmm ea se snazi vytvorit konkurenci pro starcraft? no chance, proc platit za neustale pridavane doplnky, jednotky, ktere budou pro seriozni hrani urcite nutne, kdyz muzu koupit staromodne sc2 a hrat a hrat a hrat a jednou za dva roky koupit datac, mimo jine i se singlem.
    ale tak uvidime co se z toho vyklube
  • yuri.sidius
    No já očekávám, že v případě F2P budeme moct zapomenout na i nějaký toolkit pro tvorbu uživatelských modů, k tomu je to bez singlu takže mě to zatím nechává chladným.
    Jediná výhoda bude, že si to aspoň budeme moci vyzkoušet zadarmo (tedy spoň nějakou základní verzy hry)
    Teď už jen čekám, že přivedou neslavný systém představený v CNC4 na novou úroveň s tím, že si budete moci koupit postup na vyšší tech level za skutečné peníze. To by bylo opravdu humorné. *1*
  • tak dufam ze spravi nove RPG s podobnym univerzom ako ma M&M
    • Šmarja já prvně četl , že by jsi chtěl nové C&C s univerzem z M&M :DDDDD
      A věřím že by to EA vyslechlo pokud bychom jim zajistili prodejnost ;)
  • Neobejde...
  • Lawliet
    Juchů.. no comment *7*
  • Mrdina

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit