Přejít na výpis diskuzí
Command & Conquer se zpočátku obejde bez singleplayeru
20.8.2012 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
Moment...ten screen má být z nových CaC Generals 2? Vždyť to vypadá jak z Red Alertu. To co se mi na Generalsech právě líbilo, byly jednotky co připomínaly skutečné stroje, tohle nezkousnu...mimojiné.
-
-
ne ten screeen je z command and conquer only pry
-
Přesně tak tohle vypadá na kombinaci RA a tiberia.Normal generalové měli současné jednotky a to bylo super.
-
-
Takže kdyby se to jmenovalo "červení proti žlutým" tak je to uplně jedno, nebo jakou souvislost má tadle hra s Command and Conquer?
-
-
neplet tu rasismus ...radsi napis bily proti cernym :D
-
-
Toto je moj nazor:
Ako sa zda tak toto coskoro bude vseobecny trend F2P. -
-
Snad bude krátkodobej ea ted dojebe par her a zjistí, že je zajem mnohem menší a vrati se to zpět do starých kolejí.
-
-
Neni to kratkodobe. Pretoze musis si uvedomit, ze vytvorit hru nieco stoji. ak niekto zvladne dobre hru model F2P sa uchiti.
Prikladom je GUILD WARS 2.
To co maju v ponuke s shope vyzera nevinne, ale neskor ratam so stiahnutelnym obsahom za prachy. -
-
Tim kratkodobé sem myslel ze vydaji 5 her a pak přestanou
-
-
-
-
Stačí dodat jediné...
Electronic Arts -
Mrdina
-
At si celej freetoshit strci zpatky do p....e odkud ho vystourali.
-
-
V rpg at to klidně nechaj, ale ve strategiich? Tam se lepší technika muže lehce rovnat vitezstvi
-
-
Já se zřejmě obejdu bez nového Command & Conquer
-
luzri. boze kedy uz skrachuju? nech idu do p*ce celi jak su. retardi. naco sa do herneho biznisu s*ru ludia co k tomu nemaju ziaden vztah. pr*jebanci j*bnuti
-
pokud to bude na originu, tak to pro mě nemá cenu ani stahovat, jinak bych to aspoň zkusil, co to bude za paskvil
-
no konecne odstranili tu debilni kampan, byla to strasna nuda.. jo a měli by odstranit ten pohled shora, kdo se na to má jako dívat? prostě hnus.. doufám že udělají další díl fpsko a nejlíp f2p :) pak si to zapařím s chutí *9*