Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak zrovna T-34 byla zpočátku mnohem lepší než Pz IV, to nějak Relik nevychytal
  • CoH je v tomhle těžká arkáda, ale i v rámci "arkády" to místama už trochu přetahuje...místo toho, aby hru vybalancovali jinak (třeba jinou jednotkou), nebo počtem či cenou, tak krutě nereálně měněj sílu zbraní a HP tanků... nevim no... CoH1 bylo trochu víc stravitelnější v tomhle...
  • Tak tak...
  • Cypri
    Za 700 v preorderu jsem kupu nelitoval. Ale 1200 bych za to nevyplázl. Každopádně mě to hodně baví.

Jen to chce stále dost vyladit... Nevím proč skopčáci házej ty granáty jak vzteklý a vybuchujou během chvilky, zatímco sověti než ten molotovák hodí tak je půlka čety mrtvá.

T34 medium tanky jsem zatim vubec nevyužil, nemůžu pro ně najít na bojišti uplatnění. Panzer IV je rozštípe jak nic, ale oni jeho ani neškrábnou. O to víc jsem málem plakal, že T34 nebyla shcopná zničit ani Ostwinda... To už se mi zdá jako fakt přepálený.

A tohle je jen pár věcí. Celkově se mi zdá že jsou ty němci trošku OP, ale tak dá se to nějak chytře vyhrát dycky. Jen mě zaráží jak mi někdo začne říkat: "no ale němci měli lepší výzbroj atd tak to je logický" jo, to je logický, ale v Men of War nebo jinejch hrách, tady to chce prostě trošku balancnout, jinak je to fajné. Toť můj názor.
  • Však to říkám, ty nemáš ani páru o MoW a ani o tom, co je to žánr RTS *15* .Tak ještě jednou a jednoduše, snad to pochopíš. Definujeme si tu žánry: RTS - Real-Time Strategy, neboli strategie v reálném čase (ne v kolech, to je tahová), což je jak CoH tak MoW, v obém máš hodně jednotek a ovládáš je v reálném čase. Ta tvoje takzvaná "střílečka", je FPS, neboli First-Person-shooter, nebo střílečka z pohledu první osoby, kde ovládáš vojáka, díváš se jeho očima a střílíš. Nevim kde si vzal, že v MoW sedíš v tanku, nebo vidíš očima pěšáka *15* *15* *15*. Když už, tak je to pohled 3. osoby a je to jen jako DOPLNĚK, není to hlavní smysl a fungování hry, tudíž to z ní nedělá ani TPS, neboli Third-Person Shooter (nebo střílečka z pohledu 3. osoby). Do jisté míry by se dalo mluvit o -prvku- Simulátoru, ale opakuji, je to jen prvek a ne hlavní funkce hry (jako we World of Tanks - čistě simulátoru). A jen tak mimochodem, tenhle prvek "přímé kontroly" CoH "opsal" od MoW v datadisku Tales of Valor *6*.
    A jelikož se dál strategie dělí, proto se ještě dodává buď "Realistická", nebo "Arkáda", (i když arkáda do RTS žánru moc nepatří, když už jsme u definic). A jelikož MoW je téměř dokonale realistická hra, proto "realistická" RTS, zatímco CoH je hodně zjednodušený (rozdílná účinost stejné zbraně, nereálná účinost děl, hitpointy tanků místo reálného pancéřování apod), proto se k němu dodává to "arkáda".
    Doufám, že sem ti v tom tvym trollovatym mozku (jestli nějakej máš) udělal jasno, pokud mi nevěříš, vygoogli si to, nebo se podívej sem ty trubko:
    http://games.tiscali.cz/men-of-war-assault-squad-13615 (cituji: "žánr: strategie")
    nebo
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Po%C4%8D%C3%ADta%C4%8Dov%C3%A1_hra#.C5.BD.C3.A1nry (odstavec - žánry)
    P.S. Možná by ti neuškodilo se na pár hodin denně odpoutat od Doty nebo jinýho imaginárního života a zajít do základky, třeba tě tam naučí gramatiku... *7* (Z tanků, zamNěřuješ, hIbrid)
    Howgh *5* *6*
  • Bohuzel predchozi prispevek je pravdivy, hlavne k poslednim rokum.
    Poslednich 4-5 invexu des a hruza :- (
  • nemáš pravdu v žadné strategii nestřílíš s tanků jak v akční hře..Mow není rts..co je na tom rts normálně zamněřuješ a střílíš jak v střílečce *1* ..to si trochu mimo chlapče *5* takže tu nevyprávěj takový bludy že MoW je strategie..MoW je divnej hibrid hratelnej, celekem zabavnej ale strategie to opravdu není .....Mně se tanky v coh nepižlaj na pár metrů ja si udržuju maximalní palebnou vzdalenost abych já mohl střílet a nepřitel ne..pokud nemá pěchota mp 40 nebo thompson samopaly tak opravdu posilát pěchotu na blizko je strategickej majstrštich *1* ..zustan u své arcády MoW a střílej si *5* stratégu
  • v mém textu není jediná urážka ani nadávka .
  • Po par hodinach v beta teste a par tisicoch hodin v prvom CoH je toto bleeee
    a graficky sa ta hra nieze posunula ale prepadla pod preve CoH nic tam nesedi nieje to konzistentne len akoby niekto zobral mapu a hodil na nu sneznu prikryvku a hlavne tie mapy
    neziju neviem sa do nych vzit co v jednicke som si kolko krat povedal ze tak tu keby sa ocitnem
    som mrtvy :-D toto nemalo mat nazov CoH2 mala si na to sega dat cosi svoje a nechat tento nazov naveky v sieni slavy a nech zbankrotuju ked mi zobrali moje statistiky zo stareho CoH *16*
  • ruthan
    Tahle recenze podle me neni nic moc, je tu silene moc generalizace, narazek na predchozi dil, ktery ale nejsou poradne vysvetleny. A skoro to vypada, tak ze autor si zahral jen par misi a pak utek k tomu Skirmishi a jinak se moc neobtezoval.
    Dvojku jsem zatim nehral, ale CoH, byla prvni stragie po Dungeon Keeperovi a Total Waru, ktera stala za rec, zdejsi kecy z velky casti neberu.. Stejnym metrem, bychom si museli na Kings bounty smlnout a dat mu 5/10 se slovy, ze je to vykradacka HoMaM, Etherlords and Age of Wonder a nevim kolikatej dil a datadisk, kde se toho moc nezmenilo..
  • Mnohý si tu plácá játra, jak to není dost uber, protože to nevypadá zásadně jinak, než CoH (Crysis 3 vám čelist uvolnil?), kampaň klasika, ale teď jsem absolvoval první MP 3v3 ... 2x a super!

Jako koupil jsem za 800kč, to není neadekvátní cena. I Steamu těch 50eur bych dal, kdybych nemohl jinak, nelituju nákupu.
  • Ty jsi taková buznička že to není možný opravdu přehodnotí svoje postoje bude se ti pak možná líp žít raptore.
  • 49,99 jako normálně. Za polovic steam key jinde.
  • Nechápu, proč by mělo číslo automaticky znamenat nějakej posun vpřed..
  • Ghost47
    Jenže Sověti žádný pořádný transportér neměli, než stačili vyvinout něco použitelného, začaly dodávky z USA a ta M3 jim vyhovovala - takže vlastní výrobu zaměřili spíš na tanky a samohybná děla.
  • Miserius
    Jasný, každý ví že kdo si čichne k capině je okamžitě chlap *1* Naše diskotéka je teda plná 13-ti letejch chlapáku *15* *16*
  • TheGGG
    ANO, teď si mě hrozně naštval, určitě jeden z TOP drsných komentářů za poslední rok. *3*
    Příště se snaž víc.
  • Ani za polovic by to nebylo férově oceněný...
  • Loool teď koukám na Steam a chtěj za to 80€... to je fakt mimo realitu!
  • to máš pravdu, jsou hry co trvají 5 minut a rozhodne je nějaký cheese all in, jsou hry kdy se půl hodiny kempí a pak jsou hry kdy je to nepřetržitý masakr od začátku do konce, je to jak kdy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit