Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bohužel... jako kdyby aspoň nekazil hodnoty těm malejm holkám, tak ať se třeba po*ere do těch svejch skasanejch nasrá*aček, ale takle...
  • mi se v multi SC nelibi, ze se casto stane, ze se 20 minut nedeje skoro nic, jen se delaji na obou stranach velke armady, scoutuje se a sem tam se nejake jednotky otukaji, potom se hrajou sachy pohybu armad a cekani na vhodnout chivli a nalakani soupere do mene vyhodne pozice, potom minuta tuhych boju a je rozhodnuto. Sam jsem v SC2 odehral v multi velmi malo her, ale obcas sleduju streamy dobrych hracu a tam to tak vetsinou vypada. To ten CoH se obe strany v drtive vetsine pripadu melou prakticky celou dosavadni silou od prvni do posledni minuty. Tento styl mi sedi daleko vic co se zabavnosti tyce.
  • to se dá říct o 90% puberťáků, jen z toho narozdíl od něj nemají ty miliony *1*
  • CoH 2 je lepší hra než všechny konzolové exkluzivity dohromady *6*
  • Skutečný idol ne, to ale bíbr neni... je to jen penězma rozmazlenej fracek, co neví jak se oblíkat a akorát hraje puberťačkám na city... a chová se jak přiteplenej trotl. Takže mezi idoly opravdu nepatří.
  • ad ovládání
    Ja s tim taky mam problem když je vic druzstev si pamatovat ktere mam konkretne pod jakym cislem. A když jsou na jednom miste tak jak vím ktere je ktere? Jedine označit všechny a pak kliknout na to ktere chci. Jen nevim jestli je tam klavesa pro označení vsech druzstev?
  • Mozky fakt nepožívám *15* Ale používám... *5* Už si dotrollil ?
  • Takže shrnutí recenze dokonale potrvzuje to, co jsem si o hře říkal při betě. Parádní hratelnost jedničky s několika detaily a jinou válčící stranou, plus vylepšená grafika, navíc lehké rpg prvky. Pro milovníky série asi není co řešit... plus Nataša v T-34 *3*
  • TheGGG
    Nepřerodil, jen ke mě u zpovědi promluvil Pán farář a řekl že trollové chodí do pekla. *16*
    Já ale stejně nemám rád nebe, takže co.
    PS: Nevím proč, ale v poslední době se mě tu na games pořád ptají jestli mě někdo nezabil. Věř že skutečný idol se zabít nedá *3*
  • neuvěřitelné, najednou GGG vypadá jako génius *1*
  • TheGGG
    Ty si zopákni vyjmenovaný slova po "P" Slovo pí*a v nich sice nenajdeš a to se na tebe hodí nejvíc, ale rozhodně ti to prospěje. Sice už Vám bude v pátek dávat paní učitelka vysvědčení, ale i ve třetí třídě se ti budou vyjmenovaný slova hodit.
    PS:
    Teďka jsem tě vytřel
    a to nebyl sarkasmus
    tak odsuď odprejskni
    než dostaneš orgasmus
    Yeahh biitch *5*
  • SC je o něco těžší na mikro, ty větší skupiny a "A" attack move do nepřátelské základny na pro úrovni nefungují, musíš umět nakliknout ve vteřině 20 mariňáku a splitnout je když se na tebe valí Banelingové, pozice armády často rozhoduje bitvy, do toho musíš naklikávat castery a házet kouzla, pořád pendlovat mezi bojem, harrasem (dropy), základnami kde dávaš muly/infuse/chronoboost a do toho řešit vlastní obranu před harrasy, scouting a neviditelné templáře co ti zrovna někdo teleportuje do základny.. *1*
  • v"Ý"š takovej ten mozek, no tak očividně ho nepožíváš ani s biebrem, když neumíte psát *1*
  • Když už ses přerodil v "člověka" s celkem normálníma názorama, dej si přič tu profilovku, moc ti to tu nepřidává... Teda pokud si The GGG nezabil a teď nepíšeš z jeho IP...
  • Na rozdíl od nuly jako ty používám mozek (výš takovej ten orgán co ti vyřízli po porodu, protože byl zakrnělej stejně jako ten druhej orgán dole), a i když s většinou keců od GGG nesouhlasim, s timhle, co napsal (asi v tranzu normálnosti) souhlasim... nebo ty snad ne? Chceš to nakreslit pastelkou? Nebo složit z kostek? Třeba to pak pochopíš...ale ono vlastně nebude čim viď... *7*
  • zopakuj si vyjmenovaný slova po "B", teda jestli dokážeš pochopit sakrasmus, ty brokovnice *7*
  • TheGGG
    " Stejně jako v předchozím dílu jsou pěšáci uskupeni do družstev o několika mužích (či ženách - Relic se nejspíš inspiroval Natašou z Red Alert 3 a servíruje dalšího prsatého snajpra)"
    LOoOL V armádě SSSR se ženy vyskytovali normálně, čemu se proboha divíte.
  • Nevim, co se svojí prdelí děláš ve volnym čase ty (dle toho smajlíka asi tušim), ale dávej si pozor, co říkáš ostatním... i v rámci trollování (a docela trapnýho) by sis měl dávat pozor na pusu ty ubožáku. Hodně lidí, včetně mě tu na rozdíl od tebe má holku už léta, tak se uklidni, vem dudlík a bež si trollovat jinam, tady se baví dospělí a hodnotí hru...
  • TheGGG
    týýý to má být jako co? Někdo ti provedl rozsáhly odběr mozkové tkáně brokovnicí? Tak slabí trolling už jsem dlouho nečetl.
  • si asi nevidel replaye opravdu kvalitnich hracu CoH. Jejich cpm je na podobne urovni jako maji hraci SC2. Pouze mas mene jednotek, ale to v SC resis vetsima skupinama. Zatimco v CoH v drtive vetsine pripadu klikas a ovladas v boji kazdou jednotku zvlast. Navic musis resit u mnoha jednotek, kterym smerem maji koukat , kam je posles aby se co nejlepe kryli, aby nedohalily svoji slabsi stranu apod. To mi v SC hodne chybi. Kdyz jsem hral SC2, tak jsem mel porad tendence je posilat za ruzne prekazky, pres ktere se dalo strilet a mel jsem dojem, ze jim to pomuze jako v CoH. Stejne tak jsem mel tendence podle CoH urcovat kterym smerem se maji natacet tanky a podobne jednotky. v SC jsem lama, ale videl jsem dost Replayu na to, abych ti ani za mak neveril, ze pri nem musis mit vetsi skill nez u CoH. Mozna pokud chces byt topplayer, tak musis mit vetsi talent, protoze SC je progamingova hra, ale u prumerneho hrace bych rekl, ze potrebujes vic premyslet a klikat prave u CoH protoze mas par jednotek a kazda chyba je smrtici.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit