-
Kdo by to byl řekl, že někdy vyplodíš komentář, se kterym budu souhlasit...až na to 5/10, těch 7/10 je košér... A nebo někdo normální jen hacknul tvuj profil... kdo ví...
-
5/10 Průměrná hra, která se celá spolíhá na bouře a praskající led. *7* Jinak graficky stejné jak předchozí díl, jen podstatně náročnější na HW. Nutno říct že úplně zbytečně, vzhledem k tomu jak hra vypadá. *5*
-
CoH je moje nejoblíbenější strategie, strávil jsem u mp tak 2 roky. O to víc smutním nad CoH 2(hodnotím z bety), které mě přijde šité horkou jehlou(THQ se ještě chytal stébla). Celé mě to přijde takové odfláknuté. Optimalizace mizerná, vypadá to jako přemodifikované CoH. Ty budovy mi přijdou jako narychlo nadesingované a takové škaredé. Proto taky jednotky chdí z offmapu, páč si ušetřili animování výroby jednotek v budovách. Budovy samy o sobě působí téměř zbytečně, páč v nich nejsou skoro žádné upgrady. Doktríny mě zklamaly tím, že v nich chybí dva stromy ze kterých lze vybírat, ale zase jich je tuna(nevím jestli plus nebo mínus vzhledem k balancu). Rusové jsou ok, ale proč mají sakra jako klíčovou jednotku USA halftruck, podle mě další známka rychlého vývoje. Němci jsou téměř totéž jako v jedna(co se týče výbavy). Obě strany působí dost osekaně co se týče možností jak vybavit jednotky a upgradů. Ale k tomu asi slouží i výběr více doktrín. Abych jen nekritizoval, počasí je zajímavá změna, pořád se hra dobře(a návykově) hraje. Snipeři už nejsou ultimátní kosiči a je tam pár dalších zajímavých balancových změn. A asi největší plus je změna prostředí. Pořád ale slabé, plánuju koupit za 400 Kč ve slevě pro občasné hraní. A poslední negativum můžou být nějaké dlc co budou měnit mp, ty se snad neobjeví.
Celkově nemůžu říct že CoH 2 je špatné, ale vzhledem k tomu, že to dělal Relic to výrazně pokulhává za jejich obvyklou kvalitou. Jako fanouška série i studia mě to dost štve. -
Nevím jaké jsou tvé skryté sny, ani nekoukám na mariňácké péčko, ale věřím že ty máš na HDD dostatek teplých hochů.
-
Men of war nesahá CoH ani po kotníky ..MoW je arkáda (nemáš tam žadný makromanagmant ale zato střílíš míříš s tanku to je arcada) kterou sem hrál a ovládá se naproti coh hodně debilně
-
7/10 je malo
-
7/10 je moc
-
nejaka tichomorska strategie z WW2 by byla dobra, slo by hlavne o lode, nejake mensi mise s vylodovanim a i letecke souboje (manazment letadlove lode)
-
Jde o to, že by tomu slušel více název datadisk, než 2. díl... a co se týče mikro, neni špatný, ale co se týče tý "dokonalosti" jak říkáš, tak si někdy zkus sérii Men of War... v porovnání s ní je mikro v CoH jen hračička... ale jako beru, na žánr arkád je jak má být...
-
Generál olejník :? ztracené jednotky 859 zabité nepřátelské jednotky 28
to je muj střízlivý odhad na hodnocení hrače olejník po multaku s prumněrným hráčem jako já *1* -
1) Ale hrál, jak v CoH1, tak v CoH2 betě, ale taky v sérii Men of War, která má k reálů 100x tak blíže jako CoH...takže se pancéřování chová reálně - můžeš přijít o tank i na 100 metrů na 1 šupu, nebo se pěchota nepižlá na 5 metrů, ale i ta nejlevnější je schopná na 30 metrů dát headshot (rozdíl je jen v přesnosti střelby - což je reálné - profíci jsou přesnější) ale je jedno, jestli má pušku Mosin partizán (nejlevnější-1 hvězda) nebo Red Guard (nejlepší - 4 hvězdy), pořád je to TA SAMÁ ZBRAŇ, jen jí drží jinak přesný střelec... proto se nestane, že když vlezeš pod kulomet, tak se oklepeš, dáš ústup a je to v cajku...ne...hezky skapeš i s tou nejdražší pěchotou...tomu se říká obtížnost, zkus si sérii Men of War a pak mi něco říkej o obtížnosti *3*
2) je tam rozdíl, v "jednodušší" verzi máš větší rezervu na omyly, jak jsem psal v bodu 1...prostě zdrhneš/stáhneš se... v těžší verzi seš "potrestanej" rychleji... ale beru, tady v tom bodě máš spíš pravdu ty...
3) stačí tenhle bod vzít globálně, mrkni se, kolik lidí hraje CoD a kolik Armu *3* ... nemusim snad vysvětlovat to, že jedna hra je jednoduchá klik-arkáda a druhá simulátor... proto se Blitzkrieg mod tolik nerozšířil... 1) obecně platí, že mody se ne vždy dostanou ke všem... a za 2), protože už to nebyla tak jednoduchá arkáda *3* -
Jsi smutné dítě, co příspěvek to blbost. U toho se žádné dárky neházely, nebyl jsi tam, tak nemel.
-
Na Invexu se ruce suveréně nejvíc zvedali jen kvůli rozhazovaným dárkům. Co řekl moderátor, na to s*al pes...
-
dal sem ti hlas, protože se mi líbíš *14*
-
v multiplayer je to tak leda vyrovnané grafikou stejnej engine....hratelnost sc2 se od sc nehla....když už použivaj stejnej engine jak coh nevím proč tam nedaly i system krití...v coh vyhraju mutlák s 10 kliknutíma za minutu ..zkus to v sc 2...aha tam se pod 150 kliknutí za minutu a bez klavesovejch skratek neškrtneš u sc je potřeba víc klikat než přemýšlet ...
-
No Warcraft 3 je podle mě nejlepší rts všech dob, hraju to už x let a těším se na každou další hru, ta vyváženost, fantasy svět atd. to je neskutečné, SC2 jsem ještě nezkoušel, ale časem snad jo.. škoda, že dnes už je tento žánr víceméně mrtvý a místo toho tu máme každý rok novou pitchcodovinu..
pamatuju si jak na Invexu u stánku Levelu byla malá "soutěž", kdy lidi v pavilonu zvedali ruku podle toho, který žánr zrovna moderátor vyslovil.. jakmile řekl strategie, tak 80 procent lidí ruce nahoře v celé hale, suveréně nejvíc .... -
Sudden strike
-
bavime se tady ale o single player kampani. v multi uz je to zcela vyrovnane.
-
je to jen tvuj uhel pohledu. Me treba naopak bavi daleko vice serie CoH nez SC. SC2 me nechal uplne chladnym a single kampan jsem dohral jenom z duvodu, ze jsem si rikal, tak a ted to prijde a ona misto poradne hratelnosti prislo zaverecne video a konec. v CoH jsem musel premyslet a pouzivat daleko variabilnejsi armadu nez v obou dilech SC2 dohromady.
-
To je fakt, za 2.sv. války byli chlapi moc chlupatí a to tě tolik nevzrušuje, raději by jsi viděl komplet vyholené a vydepilované krásné svalovce, jako jsou třeba u Mariňáků, viď kočičko?