Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde bydlíš? Máš dneska čas?
  • ty nápisy SDKFZ na německých vehiklech, to je teda dobrý úlet. Snad výjde nějaký fanouškovský patch, který tyto sci-fi hovadiny odstraní
  • SCII 100x lepsie nez toto aj ked chces len kampan+ ked hras w3 budes ako doma.
  • Za Němce se dalo hrát v stand aloene datadisku k první hře.
  • Sice je cody troll nejvetsiho kalibru, ale ma castecne pravdu. Tedy budeme-li se tedy bavit o japonskych hlavnich ostrovech. Ostatni drobne samozrejme bojem prosly. Nebyt A-bomb, tak by k vylodeni doslo....
  • Jj, presne tak. 0day recenze, kdy nemas cas to rozumne projit...
    A zrovna wargame, je celkem obsahla (zhodnotit balance? za mesic skutku snad ani nemozne).
  • 1. pokud naznacujes, ze u normalni verze nemusis premyslet u hrani multiplayeru s opravdu dobrymi hraci ukazuje, ze jsi s nikym takovym asi nehral a vis o tom prd.
    2. kdyz maji vsichni hraci stejne podminky, v cem je hra obtiznejsi pro daneho hrace? Kdyz budu hrat s dobrym hracem, tak bude dobry v normalni verzi i v upravene a vyskoli te tak jako tak.
    3. pokud by byl blitzkrieg tak popularni, tak realisticky a tak zabavny jak se nam tu nekteri snazite naznacit, tak by se hral online i na vrcholne urovni. Ale neni tomu tak. *3*
  • no jo muj učedník se musí ještě hodně učit. holt si to budu s tebou muset vyřídit osobně
  • Tím, že jednotky méně vydrží a zbraně se účinností alespoň trochu přiblíží realitě... takže už musíš i přemýšlet, nejen se spoléhat na hitpointy...
  • aaaa zabiják nám to nandal *1* *1* *1*
  • Já tam zase jezdím doporučovat anální sex a taky to nepomáha
  • Kr.Pa
    kde muzes hrat za ty zle:
    Red alerty 1 + 2 + 3 ; tiberiany ; starcrafty ; warcrafty ; dungeon keepery ; star wars empire at war ; disciples, heroesy ; original war ; swine ;

empire earthy ; CoH1 opposing force (nemecka kampan) ; rise of nations ; bliztkrieg ; desert rats vs afrika korps ;

to je tak vse, na co si ted vzpomenu
  • Trolle nekrm trolla. Boze to zni divne.
  • sleepless
    Recenze Wargame už je napsaná, vyjde brzy. Chyba byla vydat hru okolo E3, kdy jsem recenzi vydávat nechtěl, protože by si jí nikdo nevšiml.
  • Já myslel právě strategii ale nějakou méně hardcore než je Hearts of iron nebo Civilizace a kde by se dalo hrát za němce a přepisovat dějiny. Hry hraju už přes 15 let ale se stragiemi moc zkušeností nemám....
  • můžeš, ale ten názor pak nebude moc věrohodnej *2*
  • Není to pokračování v pravém slova smyslu, protože neposouvá sérii vpřed...vzhledem ktomu že mikro je v tehle RTS dovedené díky možnosti krytů za překážky dovedeno k dokonalosti ....nechápu kam by si to chtěl posouvat k horšímu ?
  • Je to on-rail adventurní střílečka z pohledu třetí osoby, kombinující v sobě prvky rpg a sáňkového simulátoru se špetkou logického survivalu. To snad pozná každý blbec, ne?
  • a pokud se vám náhodou pomíchají tři skupinky vojáků na omezeném prostoru, vybrat pak tu správnou grupu je úkol pro velmi precizního klikače...olejníku co si takhle označit všechny a jednoduše si pak požadovanou jednotku vykliknout? *3*
  • Možná je to hloupý dotaz, ale tohle je realtime strategie? Dlouho jsem žádnou novou nezkoušel, jsem hardcore W3 hráč a hraju defakto jen tohle. Rád bych si ale zahrál nějakou kampaň v nějaké realtime strategii..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší