-
smutna pravda, a ne jen tyto hry
-
Prave strategie jsou jedine, ktere ti dovoli hrat za ty "zle". Sice ne az tak, aby jsi menil zazitou realitu (u historickych). Neznam zadne RPG ani strilecku, kde by to bylo umozneno. Jo pak vyjimek se najde (na ruce bys jich spocital) ale ty jen potvrzuji pravidlo.
-
Tak by mě takováhle hra za němce hodně zajímala ale spíš něco méně hardcore pro začátečníka, mohly byste poradit ?
-
to by sa dalo povedať o 90% celej hernej produkcie od nepameti
-
To, ze neumis zpivat a hrat na hudebni nastroj znamena, ze si nemuzes udelat nazor na hudbu?
-
Hmm takze se vyplati pockat do pristiho roku a s dlc balicky koupit za 500.uz jen za to dlc bych jim dal 5 bodu.Vydat datadisk a jeste ho dolepovat dlc balicky je fakt nadhera a co zminit ze si muzu dokoupit hromadu skinu za 2 eura za kus? taky posusnanicko.
Jinak hral betu a nijak me to nenadchlo se vratim zpatky k coh1 + blitzkriegmod anebo eastern front -
konečně je venku *14* a vy co to tu haníte mi můžete políbit řiť. Udělejte vlastní hru vy moulové
-
Aj tak si myslím, že toto mal byť skôr datadisk. Možno namiesto Tales of Valor...
-
Nerad to říkám, ale pro mě spíše zklamání. Doufám že další díl bude třeba v Pacifiku USA vs Japonsko tam by se dalo s toho hodně vykřesat...
-
Mlčeti zlato. U některých to platí zvlášť ...jak jsem tak zaregistroval pár tvých příspěvků. Věsměs výroky a vesměs kraviny. Tohle je jen z nich.
-
Ako som si od bety myslel ze to bude datadisk za plnu cenu, recenzia topotvrdila, hra nic nove neprinasa este aj zoskrtali to co bolo v predoslych coh pockam na dlc/expanzie a kupim goty/gold verziu takto to fakt nema cenu platit len za kampan.
-
tak si zahrej civilizaci...tam muzes ovladnout svet, nahazet atomovky a nastolit vsude treba komunismus
-
no tak to by nasr*lo aj mňa :D
-
mas na mysli konflikt vo vnutri J.Biebera, ci sa citi byt muzom alebo zenou?
-
Total war série, jediná skutečně kvalitní RTS značka.
-
Já jim posílám měsíčně balíček s antikoncepcí, ale nijak to nepomáhá.
-
Tak nic, snad rome 2 total war dopadné lépe.
PS: Stejně už je II. světová trochu ohraná. Příště by mohli zvolit nějaký zajímavější konflikt. -
Call od Duty, Assassian Creed, Company of Heroes ... atd tohle jsou opavdu jen zprofamovane znacky, kde nad hratelnosti, delkou, zabavnosti a obsahem hry, jde jenom o maximalizaci zisku a to za kazdou cenu, take dle toho ty pseudo-hry vypadaji, hlavne poradny hype a dolary se sypou ...
-
7/10 za datadisk, ktery neni datadisk a nese nazev 2 dil, nevim nevim, ale 5/10 by sedelo lepe a vystizneji ...
-
V tom pripade ti doporucuji zahraj si Hearts of Iron II+ doomsday a tam se muzes vyradit s alternativni historii dosytosti