Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *závislý
  • zavání to fylozofií CoD, ale chápu, že ste web, který je na počtu čtenářů závislí. Nicméně i tak by si i jiné události zasloužily prostor, které se tu neobjeví ani v bleskovce.
  • ales.smutny
    Ale dostává, my nepíšeme na počet článků, ale prostě to, co nám přijde zajímavé či co lidi zajímá. A věřte mi, že i dle čtenosti, to AC3 pořád je...i s miliontým videem.
  • usilí vydané ke zvěřejnění x-tého AC3 videa s několika odstavci by si zasloužily i jiné události z herního světa. Nejde tu o to, že se to "musí" číst, ale že by někteří rádi viděli informace, na které se, kvůli času stráveném s AC3, prostě nedostává...
  • To si piš, že jo, neříkíkám, že ne, ale táhne se tohle už od prvních dílu, kde sem vraždil patnáct tajtrdlíků, co kolem mě jen poskakovali a nechali se sundávat, teď to kritizovat je jako chodit jenom s křížkem po funuse. A začít to kritizovat jen kvůli tomu, že začal na straně revolucionářů likvidovat Brity mi příjde omezený. Vdyť pušky už měli Janičáři
  • kdyz kolem postavali s vytasenym mecem, tak to jeste slo, v dobe kdy ma kazdy pusku uz je to ponekud komicke, ale AC byla vzdycky hra vyzadujici nulovy skill, tak se asi miri na nejsirsi cilovou skupinu :)
  • Vidlec
    3,14čovina. Dvojka se ještě dala, ale dál už je to hrozný.
  • Soudruhu co vy tady dělate nemate být Na eurogameru ?
  • Ano, "měl by být", jenže už v Brotherhood byla motivace k tichému postupu minimální. Kromě misí ve kterých se při odhalení hlavního hrdiny objevilo prostě GAME OVER (samozřejme ne doslova) bylo jednodušší a rychlejší pobít několik desítek nepřátel než se snažit o jiný postup. A k tomu přispěl především rozšiřující se Eziův arzenál, což je smutné. Například po získání kuše už nemusel hráč použít nikdy žádnou jinou zbraň, protože ta byla tichá, přesná a účinná (=přesílená/overpowered).
  • Mám je otázku proč jste zvolili " albánské bouchače" ? To by mě opravdu zajímalo, je to originální, ale na starou klasiku prostě nění. Jako např: ukrajinské, ruské, možná i čečenské :D
  • Magister_Peditum
    On by to tichý zabiják měl být stále, ale všechny trailery ukazují jen otevřený boj.
  • Magister_Peditum
    Nj, máš pravdu. http://warandgame.files.wordpress.com/2010/09/xusmart.jpg To jsem netušil. Díky. *3*
  • přesně, já poslechl pana Smutného a chodím ke konkurenci (a občas se sem pobavit do diskuzí)
  • Nebuď blázen! Jak by si chtěl asi tak provádět ty báječná smrtící comba, kterými zabiješ postupně jedním tahem 6-12 nepřátel, kdyby se ti všichni protivníci pohybovali, nedej bože kdyby na tebe náhodou ještě útočili! /sarc
  • Sa mi lubi tento novy tred kde kazdy musi hatovat daku hru inac je asi menej ceny. Ja nevim ale je to len hra alebo vam pripadalo ok ked daky fyzik postrilal trenovanych vojakov a este povrazdil celu emzacku invaziu(half-life) fakt realne:D Hra musi byt zabavna co by bolo zabavne keby vas hned 1vy nepriatel odstrelil zo 100m.
  • ales.smutny
    Na to je prostá rada, tak je nečtěte. Každý den vychází cca 11-14 článků. AC je prostě jedna z nejoblíbenějších sérií a jak se blíží datum vydání, stupňuje se marketing a propagace skrze videa, můžete to vidět u každé větší hry. Navíc, jiné to prostě zajímá.

Je to prosté - nezajímá vás to, nečtěte ty články. Pokud vím, naše albánské bouchače, kteří drželi čtenáře u stolu a nutili je klikat na dané články už jsme odovolali.
  • Ronox
    Kdyby Ubi nebo jakákoliv herní společnost vydávala takto frekventovaně trailery a jiná videa, tak se herní weby podle toho zařídí a budou psát souhrný článek v určitém období (každý den/obden)
  • *1* *1* Miluju komentare od lidi co videli konzoli tak maximalne v obchode
  • AC jsem žádný nehrál a jen sem se koukal na nějaké walkthrough. Takže tomu vůbec nerozumím. Ale na těch videích mě trochu mate to, že assasín kuchá část vojáků a vedle stojí jiný v pozoru s mušketou u těla. Nebo se mi to jen zdá?
  • vono vůbec na předešlích trailerech jak pokaždý jdou banda vojáků a jednoho od zadu věší na stromech a nikdo nehne brvou ... takhle deš s kámošema po lese a jednoho metr za váma frajer objesí na stromě a nikdo si toho nevšimne ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit