Přejít na výpis diskuzí
Connor a jeho zbraňový arzenál na videu z Assassin's Creed III
11.10.2012 | Petr Poláček
73 příspěvků
-
pro naraznik
Nevím jestli trolluješ, ale máš pravdu PS3 je výkonější než xbox 360. Bohužel pro nás PS3 (i když já budu mít brzo i xbox) je pro většinu vývojářu architektůra ps 3 příliš složitá a proto nevyužívají při vývoji plné síly playstationu. Zato využít plně schopností xboxu je pro vývojáře mnohem snažší a tak vypadají multiplatformní hry na xboxu lépe než na ps3. -
http://www.ign.com/articles/2010/08/26/xbox-360-vs-playstation-3-the-hardware-throwdown
-
Nesmíš to brát tak vážně. Série AC je taková už od samého začátku, vis: http://www.youtube.com/watch?v=1VaTBklX408 *3* Skoky z 50 a víc metrů do kupek sena, fronty na bitku a tajný asásin, kterého by poznal každý blbec, patří už tak trochu ke koloritu této série. *15*
-
to si neumíš najit na netu? vim dobře že je PS3 HW mnohem nadupanější, před časem jsem to studoval. Nemluvě o grafice, která je tam od Nvidie.
-
Já nevím, těžko se mi nad tím přemýšlí po těch stovkách arabů, křížáků, italů, byzantců a nevím koho všeho, který sem zabil. Určitě mě to začně hlodat duši až teď. Nebo se jen cítíš připosranej protože zabijí Brity na straně Američanů? Fantastické, že předtím si historii znát nepotřeboval a teď, když to chceš hrát jako ostatní díly, musíš znát historii aby byl Vesko se svýma znalostma z Total Waru spokojenej. *15*
A taky to máš obráceně, věhlasní ostřelovači byli na straně Američanů, ne Britů, proto si třeba Britští důstojníci sundávali z uniforem insignie protože je odestřelovači revolucionářů přímo vyhledávali a sundávali, rádobyhistoriku. *15* -
Je to tak ve skoro každé bojové scéně každého akčního filmu...
-
Nepovídej.... A hra musí postrádat naprostou jakoukoliv logiku, obzvlášť když do nás neustále hustí, jak je to historická hra?:) Kdyby byla historická a ty by jsi znal historii, tak by jsi třeba veděl, že Angličané měli jedny z nejlepších odstřelovačů (už v té době) a střelců ve známém světě. A ty mi ceš tvrdit, že nesundají jednoho šaška, poskakujícího po domech?
-
Protože když jim to nenaskriptuješ, tak tě neprásknou. Páni..ono je to asi hra, že? :3
-
Já to tak dělám... První zahrání vždycky na easy, když teda (např. v CoD) nevim jak zhruba ta hra bude vypadat...
-
No proč se mi nechcce věřit, že když vidím šaška v kápi s tomahawkem, jak mi zabijí desíky přátel, známýchm, spolubojovníků, že na něj nebude střílet tolik pušek, že bude jak cedník. Takový Assasin by byl do měsíce mrtvý, protože úřady by na něj vypsaly takovou odměnu, že by ho nejspíš práskl nějaký "vlastní" za prachy na ohnivou vodu. U původních dílů, to se ještě dalo, i prostředí tomu nahrávalo. Ale toto? To už je přeháňka.
-
Už mi to nedá, ale musím se vyjádřit k neustálé AC3 masáži. Na herní scéně se toho určitě děje víc a neustále vidět ob den něco o AC3 je hodně unavující. To je jako součást reklamy nebo co?!
-
Klid :) zkomolenej wannabe originální nick mluví za vše :)
-
ps3 ma oproti jinym platformách bonus v podobě 1 hodiny hraciho casu navic(mise)
-
Jestli si stojíš za tím co tu píšeš, tak mi sem sepiš rozdíly v HW Xboxu a PS3, když je Xbox proti PS3 taková sr*čka. Rád se poučím... dík
-
Protoze na nem jsou pitomy exlusivni hry soudruhu
-
Asi bojovej šok.
-
Hrát hry na easy to jako vážně?
-
Fascinující jak tam ten blb na 57. vteřině stojí v pozoru a čumí, jak mu někdo vraždí kamarády...
-
No jo, to je vlastně pravda loni to tak bylo.
-
bojim se každoročniho podvodu od Ubisoftu.Hodit hru pár dnů před koncem roku a udělat z ní hru roku *9*