Přejít na výpis diskuzí
Connor a jeho zbraňový arzenál na videu z Assassin's Creed III
11.10.2012 | Petr Poláček
73 příspěvků
-
Podle mě se autoři odklonili od své původní myšlenky pozměnění historie a potlačení realismu v zájmu hratelnosti (což mi naprosto vyhovovalo) a teď už jim zbyla jen směšná snaha za každou cenu šokovat. A stím, že z assassina (což si já ztotožňuju s tichým zabijákem) udělali supervojáka schopného pobít celou armádu absolutně nesouhlasím!
P.S. První i druhý díl a Brotherhood mě bavily, ale u Revelations jsem nějak ztratil o celou sérii zájem... -
Ano, je to hra, a proto muze byt klidne hloupa. Asi si o nas autori hry nemysli nic dobreho.
-
Souhlasim, napr. za dva dny vychazi RoR k Lotru a nic, ticho po pesine. Predelana Baldur`s Gate zase zadna informace... Terra - ma tu vubec recenzi? Ale tak treba se za chvili docteme pro zmenu zase neco o pandach... anebo o rizeni lode v AC3
-
A doplnění: Právě ty nouzové zelené uniformy se nakonec ukázaly v boji o pevnost Fort George jako dost vynikající nápad, protože mariňáci utočili z lesů a v terénu byli těžko rozeznatelní. A to je vlastně zrod polních uniforem.
-
V té době nosila zelené uniformy americká námořní pěchota, údajně proto, že zrovna v dané době nebylo jiné sukno k dostání. Alespoň tak jsem to četl v Cornwellovo Pevnosti (mimochodem můžu jen doporučit).
-
Tady je moc věcí - například někteří..... no, ale nic...
-
Kdyby Ubi vydal co hodinu nový trailer, musely by tu být všechny? Je to řečnická otázka.
-
Ne tak ono na tom neco je. Videl sem nakej gameplay kde se na Connora vrhlo asi 15 rudokabatniku a on je vsechny behem minuty pozabijel takze sem si taky rikal ze je toho uz trochu moc zvlast kdyz vsichni souperi maj ted pusky. To je proste nemilej trend ze kazdej dalsi dil je lehci zabiji se v nem na vic zpusobu rychlesj a efektnejs.
-
nezlobte se na me ale tahle hra uz me od 3 dilu Nezajima 1 a 2 pak uz to sou slataniny.A tech clanku je tady daky plnou hruza rozkliknu tiscali a clanek o assassinovi a druhej den rozkliknu tiscali a clanek o assassinovi DES.
-
Protoze hypovat se musi, jinak by ty blafy nikdo nejedl. *5*
-
na hard na konzolích je jako na easy na pc.
-
Taky nechapu, prvni zahrani byva nejlepsi a ponecha v cloveku nejvice pocitu, proto jedine na Hard (vic zase ne) at je to k tomu i nejaka vyzva
-
Můžou za to, že ubi vydává ta videa? Se podívej na gametrailers,ign atd a taky to tam mají tak nevím proč zrovna největší česky herní portál by to mít neměl...
-
Tak jsem si toho nevšiml jen já? To jsem rád *1*
-
Pravda! Už mám té mediální masáže taky dost. Proč se takto nevěnují i jiným hrám, které by si to na rozdíl od této nesmyslnosti zasloužily!? Proč se nepíše o jiných hrách 2x denně kupa nesmyslů a nastavované kaše? Proč asi ...
-
neni tech zpráv z ac trochu moc? *8*
-
Co to je za toho pána v čase 00:53, co má na sobě zelenej mundúr? Že by se Rusové zapojili do americké války za nezávislost? *15* http://i422.photobucket.com/albums/pp302/lerussesatan/Russian%20Uniforms/rus_uni_pic2.jpg
-
Ano, nevidím na tom nic špatného. Ať si to každý hraje jak chce :P.
-
riešiš nepodstatné blbosti...
-
Lépe bych neřekl, je to jiné ale né zdaleka lepší. Xbox má lepší stíny a nasviceni, PS3 zase postprocesy tušim rychleji, dohlednost a jiné. Takže ani jedna neni graficky dokonala vůci PC. Nicméně když jde o exkluzivity, PS3 vítězí.