Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Pořád jsem čekal, kdy vytáhne světelný meč. *1*
    • to bude až v AC XX Rise of Old Republick
  • Altaire, Ezio, dejte mu přes držku! *4*
    • ... a vývojářům rovnou dvakrát *4*
  • To už je fakt k smíchu
  • KIMCID
    taková blbost má milion pokračováni a o Hidden and Dangerous abych prosil..
    • Mato1987
      fúú takú slinu som teraz chytil :) H&D 2 bola božská hra
    • Oh yes...dvojka byla vytecna (jednicku jsem nehral)...prepad letiste uprostred pouste byl nej... Doplazit se k duně, sundat batoh a veskerou vyzbroj at nejsem videt, dalekohledem omrknuti, plazeni zpet a utok v jeepu *14*
      • A nebo si to pěkně s mozkem naplánovat v taktickým režimu a jen spustit tlačítko pro reálný čas a po akci za hangárem pánové - jo, to byla pohodička. :D
        • Ja to Xkrát dohrál a taktickej jsem snad nikdy nepoužil :D Radši jsem si hrál na osamocený vojaky s mapkou a dalekohledem :D. Supr mise jeste byla na tom zamrzlym ostrove
          • Tak třeba ta je přímo tutorialní k naučení se hrání v taktickém modu - jeden nejschopnější střelec s optikou na vyvýšenině nad táborem, další kryje přístup do zad odstřelovače a zároveň podporuje střelbou dva zbývající, kteří pod domluvenými signály atakují tábor v agresivním režimu, vyčiští budovy, udrží pozice, dokud se k nim nepřipojí ten třetí a po zajištění a společně obsadí ponorku. Jako, když to vyjde a máš to slušně naplánovaný, tak radost z úspěšné mise na místě. :) Doporučuju...
  • co to v tom Ubisoftu hulí ??
    • Inquisitor
      A nebo by měli začít :)
  • Stormangels
    Ja bych prosil Egypt za doby Faraonu a nebo Japonsko z doby samurajů :D A myslím že nejsem jedinej a k tomu bych prosil aby to bylo udělané tak aby ses se svím Assassinem zžil jako v AC2, Brother a Revelation. Prostě hrdina na 3 díly.
    Podle mě by si i Altair zasloužil Trilogii.
    • Ja bych se nedivil kdyby se na pětce už dělalo a řekl bych že to jedno z tvou nabízenych temat bude, protoze to chtej lidi vsude po svete
      • shmeck
        Další díl bude v Číně... Hlavní fíčura: převtělování se do pandy. A za peta budeš mít koalu.
        • kohoutí iluze *15*
        • Magister_Peditum
          Tak bacha, aby tam nepotkla Tugga Speedmana z Tropické bouře. *15*
  • MidnighT91
    A už tam konečně bude jízda v kánoi jak prezentovaly tenkrát na jednom obrázku, S PLOVOUCÍMY BOBRY!!!
    • *1*
  • shmeck
    Úpadek...
  • Trochu divně a nepatřičně působí zvuk, když někdo vytahuje pistoli.
  • Páni, teď má ještě víc nenápadný obleček!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit