Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    S tim lítánim už to těžce přesí*aj, tohle že je pořád AC? Ani náhodou.
  • Tak tomuhle frajerovi by i Rambo mohl závidět, jak od něho ty mrtvolky lítají na všechny světový i nesvětový strany. AC1 a 2 + Brotherhood jsem hrál, Relevation už mě toliko nebavil a 3 jsem ani nedohrál, neboť z toho udělali do nebe volající paskvil. Tohle už mě nemůže rozhodit a nechává mě to chladným. Tato série už jde mimo můj zájem. Jde to naprosto proti filozofii původní hry. Mainstream proč ne, ale vše má své meze.
    Škoda, že si hra nezachovala svoji původní tvář, mohlo to vypadat úplně jinak. Ale kdyby tady neplatí a toto je další uzavřená kapitola a zůstala jen pěkná vzpomínka na původní hru. R.I.P. AC.
  • Trapnější postavičku jsem už dlouho neviděl, z této série se opravdu stává herní žumpa a ždímačka peněz. Ale když to lidi kupují......., hov.o zle, ale ať v rozhovorech neplácají nesmysly a dlouhém vývoji, skvělé hratelnosti a triliónu vylepšení když to je stále ta samá hra z roku 2007.
  • Inquisitor
    Mám dotaz. Tento díl jede na novym enginu, nebo jen vylepšenýz předchozích dílů? Protože jsem hru vyzkoušel a i když mi předešlé díly šlapali v pohodě, tak tady jsem doplul do Bostonu a nehorázně se to seká. No prostě nehratelný a nepřijde mi to nějak graficky jinde.
    • firebug
      Spusta lidí (včetně mě) měla problém s poklesem frame rate v Bostonu. Procházel jsem různá fóra a stěžovali si i lidi s různou harwarovou konfigurací ale hlavně lidé s grafárnou ATI. Osazenstvo se tedu usneslo, že jde o špatnou optimalizaci ze strany výrobce a hra si zkrátka příliš nerozumí s některými konfiguracemi. V té době (už je to nějaký pátek) se čekalo na patch, ale nevím jestli něco vyřešil. U mě byl pokles frame rate znatelný, ale stále to bylo hratelné, takže jsem to dojel bez patche...
      • Inquisitor
        Hmm já mám Ati. Na patche jsem koukal, ale tohle žádný neřeší.
        • Pethulla
          zkus vypnout vsync (pokud jsi to teda už neudělal), mě to dost pomohlo
    • deridon
      jede to na stejném enginu Anvil.. trojka, Black Flag a Liberation jedou na AnvilNext, který byl hlavně vylepšen co se týče vyzobrazení npc na scéně a dynamické počasí
    • shmeck
      Engine je asi vylepšenej. Každopadně v Bostonu se to seká každýmu, kdo nemá nějakej high end za 40k.
      • Mam starou šunku a ne nic za 40k a Boston jede plynule
    • Každý AC má nějak vylepšený engine. ACIII jede na zbrusu novém enginu. Bohužel to v tomto případě znamená i četné mouchy.
    • Kazdy dalsi dil i na stejnem enginu ten engine vylepsuje (dokonce i CoD) a vetsinou i zvysuje naroky...
      • Inquisitor
        Ale že až takový rozdíl?
        • Ono to robi na ATI kartach. U mna to iste, ziadne patche a olvadace to nesprravili. Tieto problemy hlasi vela ludi po forach a nik z kompetentnych sa k tomu nevyjadruje. A framerate klesa LEN v Bostone, vsade inde to ide uplne plynulo aj na zostavach s i7 a vykonnou VGA.
        • Může se stát, třeba máš starý ovladače, špatně optimalizovaný, X dalších věcí, trojku jsem na pc nehrál, neporadim
  • Nehrál jsem ani jednoho Assassina, ale vždycky sem se rád podíval na videa, protože prostředí bylo prostě perfektní a mělo to atmosféru. To se ale nějak s regulérním třetím dílem vytratilo a mám problém se vůbec dodívat na video až do konce, natož že bych to chtěl hrát. Nuda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit