Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čaute, mám problém lebo všetko ide v pohode akonáhle sa skončí mapa tak dalšia mapa mi už nejde lebo mi to padne a píše, že cs Go prestal pracovať. Prosím poradte budem veľmi rád
  • Ethy
    Ze začátku pro mě byla hra obrovským zklamáním kvůli svojí konzolovosti a nedodělanosti, ale časem jsem se do toho víc dostal a už se to docela dá. Časem ta hra bude dobrá, ale v tuhle chvíli je stále v beta fázi a těžko říct kdy se z ní dostane. Source a 1.6 jsou ve všech aspektech lepší, a těch 9/10 mě od vás vážně pobavilo :). Za sebe bych tomu dal tak 7/10, víc ani omylem, i když jsem VALVe fanboy, tak takhle vážně ne...
  • Zerathus
    CS mam rád byla to první střílečka která mně hodně chytla oh ty mapy jako surf a 1000 a 1 kreace assaultu *1* .Určo bych CS dal tak 7 = spousta hodin zábavy ale nic vyjmečného.CS:GO si podle mně 9 nezaslouží. Není to tím že by to byla špatná hra jenže když vyjde hra a zdejší recenzent jí dá 5 s tím že 5 je průměr nebo 6 jako nadprůměr tak proč dat nadprůměrné/dobré hře 9? Tohle jen utvrzuje že hry jsou brány od 5ti výš a že lepší firmy mají body k dobru *7*
  • FREE SKINS/SKINY ZADARMO: https://www.youtube.com/watch?v=XVhaAM8JLK4
    Je to video na youtube, kde je znázornené všetko. Za ten kód dostanenete 1,50$ a môžete hneď vyberať skiny *4*
  • Hraje te to někdo ? chtěl bych to porovnat od hráče co hrál starou dobrou 1.6
    • Vetsina hracu zustala u sve verze (viz. steam statistiky hratelnosti -> poradi je 1.6, Source, GO posledni).
      Pokud se bavime o profi urovni, tak dost hracu preslo na GO, jednoduse protoze turnaje v 1.6/Source vicemene konci (poslednich par turnaju s mizernymi prize money).

Osobne jsem zustal u 1.6, obecne na Source (CS:S i GO) se mi nelibi hlavne pohyb postav, prijde mi takovy "pomalejsi" a dale pak naprosta prepatlanost map (barely, plechovky, auta). Recoil, alespon u GO, mi prijde cim dal vic zjednoduseny ( bliz k CoD ), ale tohle berte s rezervou.

A na divani (streamy / HLTV / Source TV )?
      Mam pocit ze na GO se neda ani divat. Pokud hrajou top hraci, stale to spis vypada jako nejaky "public showmatch", nez napinave/precizne takticky/vyhecovane zapasy v 1.6
      Kuprikladu v GO se snad pomalu neda ani prostrelit ruzek dveri, tedy pak dochazi k pomerne smesnym prestrelkam ve dverich, coz mi oproti minulym verzim (a to hlaven 1.6) prijde jako krok zpet.

Ale jestli to ma nekdo pro casual hrani, proc ne
    • jindra.veliky
      tady mas jedno porovnani

cs 1.6 je zabavna arkada, toto je neuveritelne nudna hra

*3*
  • Hrozně mi chybí pohled přes mířidla alá CoD...hrozně *13*
  • FeebeEWN
    GO jsem hrál asi 4 hodiny celkově. CS: Source mě baví víc
  • jindra.veliky
    9/10 *15* *15* *15*

srsly? *11* *11*

to je asi nejvetsi ulet na games v tomhle roce...nicmene cekal jsem, ze hra od Valve nedostane min nez 8 *1*
  • Neodporucam hrat tuto hru !!! Tolko chetarov kolko je v tejto hre, no na nervy. Cela hra na nervy !! A nikto s tym nic nerobi!!! Poje**ny cheatery!!!!
  • je to podelanej prezitek v novym kabate. pro loosery, který nechápou, ze 1st person her a daleko lepsich je tu spousta.
    • Looser - (n.) 1. Internet troll that calls others a loser on a public message board, but can't spell it.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit