Přejít na výpis diskuzí
Counter-Strike: Global Offensive - recenze
15.9.2012 | Martin Kapalka
171 příspěvků
-
Je to celkem dobrá hra ale s CS 1.6 to nemá krom jména skoro nic společného. Lepší jak CS:Source ale 1.6 je jen jedna !!!
-
-
Tohle lepší jak Source ?
Ha, ha, ha. -
-
rozhodne...
-
-
-
Vono to prej vypadá asi takhle http://i.imgur.com/t3LEv.jpg
-
Ahoj mám ta¨kovej problém , když zapnu csko tak ve hře slyším jak někdo mluví nebo hudba hraje ale neslyším kroky nebo střelbu . Nevite co stím??
-
-
Taky mám takový problém vidím že tvůj komentář už je celkem starý tak jestli si to nějak vyřešil tak řekl bys mi jak ?
-
-
Doufám, že novy CoD dostane 10/10, protože tam nejen, že jde běhat, střilet a dřepnout si, ale tam jde i zaměřit!!
-
-
*8* No neke! Pokud tam pujde i lehnout, tak to posune herní scénu tak o 20 let dopředu! *8*
-
To bude revoluce na herní scéně
-
-
jakou revoluci prinesla tahle devitkova hra?
-
-
-
9/10? copak se na tomhle dá něco zkazit? koupil sem a hrál sem to asi dvě hodiny. pokud to hrajete soutěžně nebo v partě tak proč ne ale jako hra pro jednoho je to ta nejdunější a nejrepetivnější blbost co letos vyšla..to fakt ještě dneska někoho bavítři hodiny dělat: nakoupit, popojít deset metrů, vystřelit, umřít, čumět do monitoru, nakoupit, popojít deset metrů......
-
-
Opravdu sis koupil CS aby jsi ho hrál sám?...Are you ok?
-
Napsaný to tak zní, ale ve hře..to kupodivu funguje, lidi baví soutěživost. I když to zní hrozně stereotypně a vlastně každý kolo je takhle uplně ten stejnej scénář. Ale je to zábava.
-
-
chapu kdyz to nekdo hraje pres voice chat s lidma co zna a jeste lip i proti lidem ktere zna ale jen tak se sam pripojit na public.....uaaaah to byla nuda...no nic tri stovky pryc a jede se dal
-
-
-
mno pekné ..ale kurevsky kurevsky málo map ...ještě že jsem to koupi za 5 eur :D..inak by mě asi mrdlo :X *12*
-
-
mapy budou postupem casu pribyvat, to se neboj :)
-
-
Valve me jeste nevratil muj ucet s 10 hrama ! Z**sranej Steam Guard
-
-
proč tolik dislajku ? Me ho proste Valve nechce vratit zpatky :((((((
-
-
možná za ten retarded nick?
-
-
me taky ne
-
-
Cože? Devítka? Recenzent se musel regulérně při hraní zbláznit. Nejsem žádnej CS žrout, ale tento díl je jasně úplně nejhorší verze CS, co jsem hrál.
-
-
Za 11€ multiplayer který bude opět nejhranější FPS. BTW to samé říkali hráči při vydání CS:S - tohle nikdy atp... Profi týmy stejně časem přejdou a stejně tak ostatní hráči.
-
A ...důvod? jen se ptám.
-
-
Zdárek, mám dva začátečnický dotazy ohledne tohoto nového Counter Strike. V životě jsem CS nehrál, jsem fanda CoD her. Teď jsem si koupil MW3, neni to špatná hra, ale je tam spousta cheaterů, servery často lagujou apod. Jak je na tom CS:GO? Počítám že se tam tolik necheatuje. A ještě jeden dotaz, lze v CS:GO mířit přes mířidla, nebo jen přez crosshair? Díky.
-
-
S cheaterama to bude podobně, musíš hrát na serverech, kde je často online admin. A mířidla nejsou, stejně je tam většina potyček na krátkou/střední vzdálenost.
-
-
Ok, díky za info.
-
-
-
Nechci vam nic rikat, ale nejhranejsi hra na steamu je dota2 :)
-
-
Už ne....Team fortress
A mimochodem...
Mmmmph mmph mmmph!!! *3* *1*
-