Přejít na výpis diskuzí
Counter-Strike: Global Offensive - recenze
15.9.2012 | Martin Kapalka
171 příspěvků
-
http://steamcommunity.com/groups/SAFMS15 přidej se díky :)
-
Ahoj, mám problém...když hraju CS-GO, tak hraju jednu mapu a vše je v poho ale jak se mi začne načítat další tak mi to spadne a křičí že CS.GO přestal pracovat...nevíte co s tím? :/
PC
Grafická karta = AMD HD7770 = 3000Kč
Procesor = Intel Core Duo (2x)
RAM = 4 GB
třeba WoT (World of Tanks) jedu na plný nároky a jede bez problému...:/ -
Jo a ještě jsem zapomněl, že k tomu dostanete ještě map editor.
-
Bude na CS:GO taky Zombie Mod jak na CS:S? :-)
-
9?????
No pekne...
Tusim ze CS je pre niekoho kult ako pre inych Apple alebo CoD.. -
-
+1000.
-
-
o tom jak se libi hracum mluvi jeji hratelnost na steamu...az za mw3, skyrimem, source a 1.6
*3* -
-
To je ale názor...asi logický, že hry, které jsou v prodeji mnohem déle a tudíž je bude mít více hráčů bude mít, budou mít nyní větší hratelnost *6*
-
-
Snad naopak..největší boom bývá chvílu po vydání
-
-
Ne vždy tohle platí. Ale většinou je to pravda
-
-
naopak to v dobe vydani meli jeste vetsi ;)
-
-
-
7 nebo 8 bych bral ale 9 to je vtip *1* *1* srovnání např. s komplexním multiplayerem CoD nebo Battlefieldu s touhle pobíhačkou ? *7*
-
-
a CoD probihacka neni?? hra za kterou zaplatis 50 E hrajes ji rok, aby sis musel koupit dalsi dil za stejny prachy at se muzes chlubit novejma achievementama.
a stary cs 1.6 nabizi asi 15 ruznejch modu -
Od kdy je komplexnost něčeho přímo úměrná hratelnosti?
-
CoD že má komplexní multiplayer. *15* *15* *15* CoD je stejná probíhačka (možná i horší ja k pro koho).
-
-
kdyz ne cod tak jaka hra ma komplexni mp? CS? Ja posledni dily CoD nemusim ale perky, killstreaky, spousta modu, zbrani, upravy atd. to zadna jina hra nenabizi. A je to sice porad stejny ale slusne se to hraje....rozhodne zabavnejsi nez Global O.
-
-
OFP CTI například. GRAW nabo R6. I ten Battlefield je komplexnější. A určitě těch her je víc...jediné, co CoD přinesl nového jsou killstreaky, což je na té hře taky ta největší hovadina.
-
-
-
-
Hele lidi... hra dobrá, ale blbý je, že mi se mi hra na určitých místech nekřesťansky zasekává, tedy na pár vteřin se kousne, zvuky se zacyklí... stává se to taky někomu, řeší se to?! Jinak je ta hra prakticky po síti nehratelná.
-
mě se hra strašne laguje když třeba začnu střílet nevíte co s tim?
-
-
ja vim co s tim :) kup si lepsi masinu, nebo svoji upgradni
-
-
CSGO je nejvic rage hra!