Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nedokážu posoudit jeho práci, ale na tom videu mi neskutečně leze na nervy.
  • xixixao
    To je všechno minimálně částečně pravda, ale jeho projekt by se nezafinancoval ani za starých časů, tečka.
  • Robotron3
    Na druhou stranu, třeba než Tim Schafer natočil srandovní video, kde si řekl o prachy, tak jsem vůbec netušil, že nějaký Kickstarter existuje :).
  • Obecně je nutno říci, že někdy jsou na Kickstarteru opravdu otřesné projekty.

Viz:
    http://www.youtube.com/watch?v=igXz_hXKUcE
    • Obecně je nutno říci, že někdy jsou na youtube opravdu otřesná videa, jejímž sledováním člověk akorát ztratí pár minut života aniž by se cokoliv kloudného dozvěděl, ten člověk je přesně takový egomasturbátor které kritizuje
  • Zerathus
    Za 1 co to sakra bylo.Tohle nebyla představovačka hry tohle bylo divadýlko pro děcka.Za 2 tahle hra přinejmenším neni pro každého a pokud by ji chtěl dávat lepším školám po světě na co by jim to bylo? Opravdu si myslí že když si děcko zahraje hru tak změní svůj názor na všechno? Nedivím se že má jen 13k.Tím samozřejmě nechci křivdit jeho osobě takové zkušenosti jako on nemám jenže se na to koukám očima zákazníka a pro mně je to jasné NE.Nemuže doufat že každý projekt na Kickstarteru bude úspěch a s takovouhle hrou a představovačkou si spíše zaplatil za svůj komediální výstup.
  • Mno když jsem se teď podíval na jeho prezentaci tak mi v hlavě vyskočila debata z podcastu o psychicky narušené slečně s její deskovou hrou na KS. No v první řádě by si měl pán zamést před svým prah... prezentací. A když už člověk překousne tu podivnou prezentačku .. samotný produkt vypadá dosti zvláštně ale tak proti gustu žadný dišputát.
  • Hodí se teď začít fňukat, že vývojáři jsou málo kreativní a máme tu jen neustále recyklované tituly bez špetky inovace? *1*
  • Trol.diskuzni
    Pane Smutný, po delší době kvalitní článek od Vás... Díky!
  • Cahir
    Jakožto crowdfunding je Kickstarter zrcadlem společnosti. Crawford potřebuje opravdového mecenáše, tedy prachatého Taťku Šmoulu, který si vytírá zadek bankovkama a přitom patří k uvědomělé inteligenci.
  • sice v leccems pravdu ma, ale snad ani necekal, ze se mu nekdo slozi na neco, co si par nadsencu programuje pro sebe a nikoho jinyho tim neoslovi?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit