Přejít na výpis diskuzí
„Creation Club nejsou placené mody,“ opakuje Pete Hines z Bethesdy
9.9.2017 | Václav Pecháček
63 příspěvků
-
Nejlepší na tom je, že i když budete tento CC ignorovat. Tak Vám to všechny ty modifikace bude stahovat automaticky a zaplňovat tak místo na SSD/HDD.
https://www.youtube.com/watch?v=bg-Mh0xFRF8 -
-
Tohle předpokládám mají kvůli konsolím, aby si nemuseli nechat schvalovat každý DLCmod zvlášť, tak to celé nahrají jako jeden "patch" => profit!
Podobně jsem dočetl, že na ty jejich placené mody mají takové limity, že se do nich nevejde ani jednodušší quest a dají se tam procpat maximálně věci typu koňského brnění.
Inu, sweet little lies... -
Takhle to dělají i některá DLC. S patchem si ho stáhneš a až vlastním zaplacením dostaneš aktivační skript.
-
-
Mafia DLC :DDD
-
-
hezký zabugovaný začátek. tohle snad ale musí opravit.
-
-
To to bude nacpaný reklamami? Když se za to platí je to placený. A když to není od vývojářů hry, tak je to mód. Jinak by to klidně mohli nazvat placený DLC.
Podívejte se na Blizzard. Chtěli snad peníze za mapu do W3 DotA? Nebo chtějí peníze za mapy co lidé tvoří do StarCraftu? A věřte mi, nad tím také člověk musí strávit celkem dost hodin. A dá se na nich také strávit spoustu času. Ano, každý kdo dělá mody tak se snaží získat nějaký peníze, ale nezaznamenal jsem firmu, která by se do toho motala tak moc jako Bethesda. -
-
vždyť je to od vyvojaru, to jest od lidi kterí s nimi uzavrou smlouvu a budou dostavat plat. Takže to není placeny mod od modera, ale placeny stahnutelny obsah od vyvojare. To je to co se vam Hines snaží celou dobu vysvetlit.
A s Bethesdou máš pravdu. To je taková skoro charita.
-
-
Nevím kdo je ten co s Hinesem delal intervium ani jsem to cele nekoukal, ale proč novinari nedávají takove nepríjemne otazky jako jsou tady v diskuzi? Proste bych rád videl jak se Hines "varí ve vlastní štáve".
-
-
Protoze jak bylo recemno nekde kolem, by se jim pak mohlo stat, ze uz zadnou hru k recenzi nedostanou, a na zadne ...con je nikdo nepozve. Aneb koho chleba jis ...
-
-
na steamu je dlc u fallout 4 kde si mužete kupovat cc kredity a 5500cc kreditu stoji 25e
-
je to spiš tak že platime bethesdě za real penize za ně dostnaneme kredity a kredity jdou tvurcum modum
-
Kdyby to jako vsechny ty jejich CC vytvory rovnou nestahovalo aniz bych si je koupil, tak moooozna...
-
Bethesda si asi neuvědomuje vážnost věci do které se tak pracovitě naváží. Mody můžou za to, že si člověk s chutí pustí hru i po x letech, protože vypadá pořát dobře...a kdyby nevypadala, tak si ji omoduju tvalitnějšíma modelama, větším dohledem, novejma texturama...
Hrajou si z ohněm a jejich dalšímu titulu to může snadno zlomit vaz. -
-
Ty jejich hry nezachrání ani milion modů, bylo by jednodušší udělat to celé znovu :)
-
-
Určitě. Ještě zapomněl dodat, že ten, kdo tvrdí opak, je konspirační teoretik.
-
nikdo vás nenutí hrát mody, nikdo vás nenutí mít speciální brnění/zbraně.
nechceš platit.. nebudeš mít. tak je to správné.
to bych mohl přijít do restaurace a vyžadovat tatarku, kečup, omáčku zadarmo -
-
Další, co nepochopil. Problém je, že budeš mít i když nechceš platit, protože většina těch jejich kravin je k dispozici i zadarmo a v lepším provedení.
-
-
Aha , takže budeme platit i za záplaty , které mohly být ve hrách už od samotných tvůrců , ale nedostaly se tam s úmyslem na nich vydělat dvakrát ( ....tak jsou to ještě placení zaměstnanci nebo ne ? ) ;) .
Spíš se mi zdá , že je to jediná pohodlná cesta jak modifikovat také na obecně mod scéně nepřejících konzolích :/.
No pokud mi Bethesda zaručí , že všechny placené mody budou vzájemně kompatibilní , možná že si poté důvod pro existenci modshopu obhájí . -
-
Pokud to budou jen brneni nebo kozmeticke veci tak kompatibilni budou, u vetsich veci se muze stat ze si budes muset vybrat ze dvou variant.
-