Přejít na výpis diskuzí
„Creation Club nejsou placené mody,“ opakuje Pete Hines z Bethesdy
9.9.2017 | Václav Pecháček
63 příspěvků
-
Klasické DLC. Delane uzavrenou skupinou lidí - zamestnanci se smlouvou. Neco jiného by bylo kdyby to tam mohl nahodit každý a mel z toho podíl.
Samozrejme je tu pak i morální stránka, vyjde hra se špatnou grafikou, inventárem delaným pro konzole a oni za opravu budou účtovat peníze?
Záverem bych ale dodal že hry od Bethesdy jsou nehratelne po jakýmkoli modu (pro mne), poslední TES a fallout byl strašný provar, takže je mi to v podstate jedno.
P.S.
Jinak pokud nepujde o vyložene kozmetické doplnky tak nektere mody budou nutne nekompatibilní, takže muj tip je že budou vycházat mody s upozornením že napr. XY mod není kompatibilní s modem Z (príkladem budiž ruzne druhy nasvícení do Skyrimu) -
Mody vypnou achievementy, takže musíš stáhnout mod na to aby ti fungovaly achievementy *7* a nebo prostě udělat všechny a mít klid.
-
-
K čemu jsou dobré achievementy?
-
-
Jen tak pro radost :)
-
K čemu jsou scoreboardy/leaderboardy? K čemu jsou fragy?
K uspokojení. Všechno to jsou formy achievementů a lidi to baví. -
-
Ne. Leaderbordy jsou v kompetetivnich hrach. Soutezit v singleplayer rpg je pro zoufalce.
-
-
SPíš je to sběratelká vášeň, jako když někdo sbírá známky. Ale tady to děláš u hraní, které tě baví.
-
-
Radši mody, které mi přidají nové věci, questy, lokace a herní prvky, než základ a mít možnost si honit ego, že už jsem pozabíjel X mutantů nebo navštívil X lokací, to je mi k ničemu a žádnou přidanou hodnotu to nemá.
-
-
-
-
No jistě že ne a co jinégho by to asi bylo *7* ...