-
jsou to tuším 2 týdny od zakoupení a pak 2h od spuštění. tj. stahování (pokud je přes Steam a ne až herního klienta - jako to má třeba War Thunder) se do toho nepočítá.
-
jj, to je pravda. Já na NB hraji právě jen strategie od Paradoxu, na vše ostatní mám XBOX, tam jsem to také zkoušel...
-
Aha, zas něco, co jsem nevěděl :) Nicméně, ačkoli to není případ této hry, tak se obávám, že u jiných her bych třeba ty dvě hodiny jen stahoval danou hru :) .
-
Super recenzia, možno by som privítal viac porovnaní s CKII ak tam ovšem viac rozdielov je. Trochu mi vadí tá DLC politika a tiež aj keď sa mi páči ten "makeyourownadventure" štýl tajne som dúfal, že pridajú aj nejaký "challenge" mod kde by boli stanovené aspoň ciele.
-
v garáži mám i jiné škodovky, ale prakticky u všech platí to co jsem psal původně. Počkat až budou mít kompletní výbavu.
-
Na Steamu je do 2h garantovaný refund
-
Presne na takéto veci je ten Game pass dobrý. Za mesiac - dva si vyskúšaš čo chceš a potom prípadne kúpiš, niečo si dohral, niečo ťa už aj omrzelo a pri niektorých zistíš, že to nestojí za to poprípade to nerozbehá tvoj PC.
-
Děkuji moc :) Nevím, zda můj NB rozjede tuto hru (ostatní Paradox hry ano, ale NB je už starší) a tohle je ideální šance, jak to zjistit, když už se dema nedělají.
Už jsem členem Game passu a už jen čekat na zítra a případně po měsíci koupit hru :)
Ještě jednou moc děkuji za tip :)
-
No tak jezdi teď jinými auty a počkej jak se vyvrbí politika paradoxu. Potom ale je tvůj komentář zbytečný, když dáš přednost jiné značce.
-
Jen doplním pro váhavce: Hra je součástí Game Passu na Microsoft Storu = první měsíc stojí 26kč, další 100kč a můžete pařit hned zítra.
-
václave! takto sa nedohodneme. mne je jasné, že CKIII bude pecka, ale ako mám teraz odolať kúpe, keď si v recenzii vymaľoval ten stredoveký svet tak krásne?
nič to, vidím, že "kráľ je mŕtvy, nech žije kráľ". ale ešte nejaký ten čas ostanem pri starom CKII. predsalen je potrebné sa nejak slušne rozlúčiť s dynastiami kráľov, ktoré ma spravádzali toľké roky.
-
chyba lávky. paradoxie hra sasvojimi DLC-čkami zdokonaľujú, ale už samotný základ býva perfektný a bez akýchkoľvek problémov plnohodnotne hrateľný.
a potom je tu samozrejme fakt, o ktorom píše kolega nižšie. za tie stovky a tisíce hodín v hre je suma investovaná do kompletnej edície smiešna. + netreba zabúdať, že to nie je suma jednorazová, ale rozdelená na roky životnosti hry.
-
Moc hezka recenze, ted uz jen pockat den na vydani hry. ;)
-
Mám v ck2 utopených cca 200 euro, ale taky cca 2000 hodin, tj cena mi vychází nějakých 0.1euro na hod a to mi nepřijde vůbec špatný.
-
ještě můžu jezdit s bmw, mercedesem nebo audi, když mám garáž plnou a hromadu aut, kterýma jsem ještě nejel.
-
Překlad: Fabii si dnes nekoupím, za deset let budou mít lepší výbavu, raději budu do té doby doma a nikam nepojedu
-
Toto sú hry pre skutočných hráčov! Nový strategický kráľ! :O
-
Hezké, ale je to paradox, takže se to bude dát koupit až tak za 10 let až ohlásí CK4 to půjde konečně koupit jako komplet kolekce na HB za rozumné peníze i se všemi 20 DLC, které jinak v akci vyjdou na 150+ a bez akce 300+ E