Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na pc to funguje tak, ze 90% PC MUSTARD RACE chodi nakupovat na torrenty
  • jakubc
    Hra má dostatečně povedený tutoriál, aby ti dal do začátku vědomosti, které potřebuješ k hraní. Počty vojáků se počítají podle regionu a podle toho, jaké budovy v regionu jsou postavené, případně jaké máš technologie. Jednoduše a rychle počet vojáků nejde zvýšit, leda verbováním žoldáků.
  • jakubc
    Mám chuť znovu vytvořit Wendish Empire pod nadvládou Přemyslovců...
  • Hra vyzera fakt pekne aôe viac krat som tuto hru rozohral a snazil sa ju pochopit aj jej mechanizmy ale nepodarilo sa mi to.. proste som sa nikde v hre nedozvedel zakladne veci ako napr. ako zvysovat pocty vojakov v armade.
    Zo serie total war som bol zvyknuty na to ze clovek ma na globálnej mape dobry prehlad o tom kto s kym bojuje,preco aka je aktualna situacia.. ale v Crusader Kings v tom nemam prehlad.
  • na pc to nefunguje jako na konzoli, ze se proda 10 milionu kusu, kdyz tam jsou celkem 3 hry...na pc si musis vybrat z desetinasobku, potom pochopitelne prodaji min kusu
  • U té Complete edice pozor, neobsahuje dvě poslední velká DLC (Charlemagne a Way of Life) a přidružená malá DLC co s nimi vyšly). Ale i tak je cena výborná.
  • Tohle je snad jediná hra, u které mě baví nejenom ji hrát, ale i se na youtube dívat, jak jí hrají ostatní, vážně povedená věc
  • eStar
    Gratuluji, naprosto zaslouženě. Snad se povede i Hearts of Iron 4.
  • Llour
    No když porovnáte rozpočet CK II a nového Assasina a jejich prodeje, tak to není vůbec špatný *4*
  • Jinak to snad ani nikdo nekupuje *1*
  • za tři roky to je docela slabota.. *6*
  • Tak snad taky těch 1m lidí pochopilo jak se to hraje. Není to žádná sranda se v tom exelu vyznat :)
  • Inquisitor
    Teď je na steamu akce s komplet dlc za 36€, jinak to vyjde na 192€ :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit