Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejně bych to teď nějak neřešil. Pokud vím, tak žádný PC gameplay ještě zveřejněn nebyl.
  • V dobre, keď zase veľa vývojárov a celkovo herný svet nazerá na PC scénu optimisticky a vidí príležitosti aké predtým nevideli, tak príde takýto názor.. podľa mňa to, že vývojári si nevedia určiť hranice a počas vývoja pridávajú do svojej hry stále nové a nové prvky, nehovorí o tom, že je to problém PC ale problém vývojárov.. koľko hier exkluzívnych na PC si vystačí s málo prvkami ovládania a hrajú sa skvele a pritom má hrateľnosť hĺbku, akú od nich PC hráči očakávajú.. mám rád komplexné tituly a aj ľahko hrateľné tituly ale takúto hlúposť som dlho nepočul.. PC aj konzolové hranie mám rád, takže neviem o čom tento týpek hovorí... ja dokonca niekedy som rád za konzoly, lebo niekedy to vývojári pri PC hrách preháňajú s tým komplexným ovládaním, ale to nie je vina tých hier.. mám rád napríklad RPG hry starého typu 90. rokov ale mám rád takisto aj RPG typu Fable..treba si určiť hranice a potom nie sú problémy
  • nechme se prekvapit, je zbytecny se ted dohadovat.
  • Ale ja predse nenapsal nic proti konzolim, jen me sere, ze se ta ruzna zjednoduseni oproti Crysis1 (PC) berou jako plus a zaobaluji se do takovych kecu. Treba tomu bude jinak nez z ceho mam obavu, ale treba taky ne. Nerad bych tu zacal nejakej flame, to me fakt nebavi cist, kdyz je to u kazdeho druheho clanku.
  • zase znalec, co na konzolích nikdy nehrál...
  • Mno tak teda uvidíme, sice mě Crysis 2 nijak nezajímá, ale jsem zvědavý, jaký bude v porovnání z těmahle řečma.
  • Hahaha, tak uz jen z toho textu je mi jasne co to bude. Hra na ctyri tlacitka, moznost zapnout autoaim a hlavne co nejjednodusi. A nejvic me dostalo, ze je vlastne vyvoj na PC omezoval, to je uz i na me moc i kdyz proti konzolim jako zaryty PCckar nic nemam. To bude zase na PC fiasko a asi velke zklamani. Rad bych, abych to nebyla pravda. Cetl jsem uz hodne PR kecu, ale toto je uzvrchol.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit