Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3: oficiální návrat do tropického New Yorku
16.4.2012 | levis
224 příspěvků
-
Hehe no je fakt, že i můj telefon zobrazuje ve větším rozlišení. *15*
-
Je to blázen
-
Asi ho na tom prvnim stupni základky šikanujou.
-
Taky jsem se ho na to už kdysi ptal... ten člověk prostě neumí vyjádřit názor bez použití nějaké nadávky.
-
nName proč proboha ze sebe děláš takového vola a všem nadáváš?
-
Nechápu. Vydám první screen z chystané/očekávané hry a schválně ho hodím co nejmenší. Logika *7* Neměl by být naopak co největší a nejkvalitnější?
-
mně se zatím rozhodně nejvíc líbil Far Cry 2.. co se týče prostředí, zbytek.. no víme všichni jakej byl
-
Je v poradku, ze jsi fanboi (at uz Cryteku,nebo konzoli),ale snaz se aspon vyjadrovat slusne.
Ono to uz vazne neni tak super cool delat ze sebe drsnaka a nadavat lidem na webu... -
Takze nejdrive ti emzaci milujou mraz viz Crysis 1 a ted ve Crysis 3 maji pro zmenu radi zase teplicko? Uz by se mohli rozhodnout *15* .
Btw z meho pohledu PCckare uz zaden dalsi Crysis rozhodne nekoupim, Crysis 1 byl ocividne jejich vrchol, zbytek jsou konzolove porty (nic proti konzolistum,ale jako PC hrace me tohle sere). -
Souhlasím, džungle je tím, co Crytek proslavilo, tak proč to znovu chtějí cpát do New Yorku?
Nicméně tohle vypadá na mix prvního a druhého dílu, tak uvidíme. -
Zase město??? *16*
Jde vůbec vybrat něco míň zajímavýho? -
To je věc názoru, kriple.
-
"dodetailovany" .. OMFG
-
Je zmenšenej, ty idiote.
-
Myslíš toho zasr@nýho pičuse jindru velikeho? To myslím nikomu vadit nebude.
-
Je krásné, ale jsou i mnohem krásnější...
-
No já jsem si tak naivně myslel, že se tvůrci od minulého dílu trošku poučili s tím prostředím NY... Crysis 2 pro mě nebyla ničím zajímavá *9* Byla to průměrná střílečka s prvkami z konzolí *10* Prostě nic na co jsem byl zvyklý z Crysis 1...
Neříkám, že tato hra musí být nutně nějaký propadák, ale chtělo by to návrat k těm starým systémům z Crysis 1 *3*
O tom, že to bude nejspíš konzolový port snad myslím ani nemusíme diskutovat... -
Na Crysis 3 sem celkem zvědavej, ale víc sem natěšenej na diablo *5*. A jako pravej gamer du na půlnoční prodej *1*
-
Tak je to asi z nějaký uplně první verze a není to tak dodetailovaný :)
-
New York je krásné město, ale to je samozřejmě věc názoru :) Každopádně bych byl taky radši, kdyby se Crysis v pokračování přesunula zase někam jinam.