Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DavRed
    Třeba já si dokážu představit jak pobíhám s kulometem třeba po Vídni úplně v pohodě :-D A pokud chceš nějaké moderní město s mrakodrapy tak třeba Singapur nebo Dubaj jsou ideální *4*
  • Mechwarrior_bw
    súhlas, Crysis 1 je zrejme to najlepšie čo sa medzi otvorenejšími akčnými hrami objavilo, lenže dnes je v móde tunelová akčná jazda, takže pokračovania v štýle jednotky sa zrejme nedočkáme ... inak len nedávno som si hu upravil na maximálnu možnú mieru, ktorý mi stroj umožňuje a vyzerá lepšie ako ktorákolvek z dnešných hier (až ma to samého prekvapilo). Hlavne ak človek nastavý vykreslovanie vegetácie do čo najväčšej vzdialenosti, zamedzí jej viditelnému doskakovaniu i doskakovaniu objektov, zlepšia sa časticové efekty pri strelbe, zvýsi sa SSAO a kvalita tieňov a množstvo ďalších vecí. A pokial sa upravý AI, zvýši obtiažnosť na maximum a prípadne vypne nanostuit, tak tá hra nielenže vyzerá a ale i hrá sa úplne fantasticky.
  • Slendrian
    a hlavny hrdina bude nejaky Saint tropez :D Nomad a Psycho FTW
  • V tom je právě ten vtip.
  • presne *1*
  • Rozhodně to bude fanatik. Možná fanatický vymítač ďábla. Ale jak řekl Nietzsche: když bojuješ s monstry, dávej pozor, aby ses jím sám nestal. Pozdě, nName, pozdě *1*
  • Slendrian
    New York ide koridorovat, u dzungle by to asi bolo tazsie, mozno preto to zarastene mesto, ale co, mozno ze apokalypticky New York bude fajn, len aby sa z Crysisu nestala rychlokvaska ako z CoD (nekonecne nabiehanie nepriatelov pokial som nevysiel z krytu ma uz prestava bavit)
  • Ringwraith
    V tom případě je opravdu extrémně paradoxní to, co dělá.
  • Mechwarrior_bw
    musím priznať, že som trojku nečakal, myslel som, že pôjde o datadisk lenže som si neuvedomil, že ten by im nezarobil tolko čo plná hra ... imho zobrali to čo im zostalo z tvorby Crysis 2, doplnia to, nasadia do toho vegetáciu aby to vyzeralo postapo, priadajú státisíce scriptov a tretí diel je na svete.
  • v tom případě to bude psychicky nestabilní bojovník Dobra, kterého jeho mise natolik semlela, že už nerozlišuje jakým způsobem dojít k cíli *1*
  • Jako tvý IQ.
  • Mě z psychologického hlediska přijde velmi zajímavé, jakým způsobem se snaží vymítit každý negativní příspěvek ve zdějších diskuzích *1* Dítě to nebude *1*
  • Tak pan nName je buď dítě, nebo je nemocný. Není to ani troll, který se snaží vyprudit, je prostě jen myšlenkově úplně jinde než normální člověk. Ale souhlasím, musíme na něj být hodní a nejlépe ho ignorovat.
  • Vždyť zdemolovat se dá každý město. New Yorku je kýč.
  • doufam ze zase uplne zmeni podobu mimozemstanu a bude tam nanosuit 3.0 :D
  • A ještě k panu nName. Všimněte si, že je v každé diskizi extrémně alergický na negativní reakce, které se praradoxně snaží přebít ještě větší negací. Že je to jen uzavření negativního kruhu, nikoli jeho zrušení, to si samozřejmě neuvědomuje, a proto na něj prosím buďte hodní *1*
  • Pravda, proto jsem psal, že to je věc názoru. Každopádně krásné město ještě neznamená, že se hodí do hry. Např. miluju Paříž nebo Istanbul, ale Crysis si v nich představit fakt nedovedu :-D
  • Ale umí, nedávno jsem si ho za to dobíral. Jen podle mě dost záleží na tom, jak se ten člověk zrovna vyspí. A očividně špí na dost špatné posteli *1*
  • Masa-san
    Když už si paličatě stojí za městským prostředím, mohli by aspoň zapracovat na modelu zničitelnosti prostředí, volnosti pohybu a přístupu k misím. Slušelo by se inspirovat u prvního dílu. *2*
  • protoze za 6ti strany kvadry(budovy) potazeny jednou texturou se chaby vykon konzoli lehce schova *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit