Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Sorry, ale když mi to nezcenzurovalo slovo "vymočit", tak můj komentář taky nedával smysl (snad jsem to trochu vyžehlil tím post scriptum). *3*
  • Veskoslav
    U mě zkončila série Crysis: Warhead. Dál už to není Crysis, ale obyčejná konzoloidní FPS...
  • Kvůli tvý editaci můj příspěvek teď nedává smysl *10* *1*
  • Anebo takové "dobré pomateno". Možný to je *4*
  • Ale vykálet ještě jo *1*
  • Ideální čas pro Sim City 5.
  • Hairy_Ass
    Chytrý cenzorský systém asi neumí háčky a čárky. *3*

PS: Vymočit koukám jde. *15*
  • Hairy_Ass
    Chudáci "Newyorčani", schytávají to ze všech měst asi nejvíc. Ale jsou to fakt tvrďáci, za posledních cca 20 let jim někdo/něco zničil město nejmíň tucet krát, ale oni si ho vždycky zase znovu postavili! *1*
  • jo vime stal za h... :P
  • deridon
    možná on je takové "zmatené dobro"? :D
  • hlavni hrdina bude cetnik ze saint tropez, lui de funes. a pak bude DLC FUGAS. *15* za krasnych 599,-
  • ja z tebe nemuzu :D
  • Nechápu: mrdam to napsat dovolí, a on@nie ne. Přitom rozdíl je zřejmý *1*
  • Hairy_Ass
    To vážně nic jinýho neumíš, než v každým druhým komentáři ostatním nadávat? Internetový drsoň, fakt že jo! *7*
  • Jestli oni nezvolili zase město, kvůli novému Far Cry 3 který bude v jungli.
  • mrdam jim na celej NY posledni dil desna traparna prvnim dilum to nesaha ani po kotniky a zabava na bodu mrazu a ta grafika mi prisla taky nic extra :/
  • Já ze screenu poznal hlavně to, že půjde o věrné pokračování dvojky, takže hádám, co (ne)čekat *7* Když už džungli, tak raději tu ne-betonovou.
  • Slendrian
    ja som zvedavy na technicku uroven, kedze pred nedavnom vidali promo video na moznosti CryEngine 3, teda nie ze by grafika v dvojke nebola pekna, ale demolacia prostredia chybala.
  • Právě že autoři sázej na New York hlavně proto, že to tam může všechno krásně padat - což vyznívá až mrazivě, že? Ale jinak samozřejmě neexistuje žádnej jinej důvod, proč se New York hodí do hry líp než kterýkoli jiný město.
  • Ringwraith
    Heh, ale tak abychom tu nedělali jen psychologické analýzy, tak i něco ke screenu.

No jde z něj poznat prd. Ale můžu už tak nějak předvídat jak se to bude vyvíjet...
    PC hráči budou chtít, aby to bylo víc jak Crysis 1, a ono asi i bude, ale ne dost. Pak to vyjde a PC hráči budou zase nadávat na konzole.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit