Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3: oficiální návrat do tropického New Yorku
16.4.2012 | levis
224 příspěvků
-
Tak tady bych si dovoloval oponovat tím, že sice maj rádi mráz, ale to přece neznamená že v teple nemohou žít/bojovat. To se přece nemusí hned vylučovat.
Jinak už se fakt nemůžu dočkat na tuneloidní hloupost. Ten Crysis 2 nebyl spatnej, to ne, ale proste nebylo to ono. Ta volnost a to zničitelný prostřed tomu hrozně chybělo.
Nvm co je vedlo k tomu že si řekli "hele tak teď tam to zničitelný prostředí nedáme"
A ne, kecám, vím: Konzole by to všechno nestíhala a tam se to musí prodat nejvíc přece... -
Pravdu díš příteli
-
Odemě taky +1
-
To se u Amíků nevylučuje. *1*
-
Nechtěl jsi napsat 10x větší blázni?
-
Doufám, že dostaneš banána *11* *8*
-
trololol, musis vic trolit tohle co jsi vysmolil jsou bohuzel fakta. +1
-
-
-
Aby taky ne, když si ten pořádnej flák země náležitě ukořistili, jeho původní obyvatele poctivě vymlátili a z potu a krve afrických otroků jej patřičně zvelebili *1*
-
Spíš jsou 10x větší masochisti. *3*
-
sa stavim ze to budu aj tie iste tunely (ehm myslim ulicky) jak v crysis 2 len tam nalepia textury rastlin na budovy aby to vyzeralo inak. daju tam nove nehybne postavicky na ktore mozete strielat a hura. crysis 3. maximum game, graphics, vase PC to nerozbehaju, pc lead platform, pc hraci su nas ciel, maximum vsetko, maximum tunel, maximum vybuchy, maximum money.
dakujem nechcem. dvojku ste posrali, trojku poserete tiez. zlata jednicka a warhead. nic lepsie uz kluci z cryteku neurobia.(EA) -
Tak američani jsou 10x větší vlastenci než ty :-D
-
tak odeme mas plus ...snad ti to trosku zneprijemnim ;)
-
Jednou možná, ale podesátý?
-
to v NY zadna hra neni... *7*
-
cekal bych spis ze dalsi Crysis zustane u tradice a prijde s novym enginem zaroven treba i na novy konzole.... *12*
-
Sakra, myslíš, že mě baví psát tyhle kraviny a dělat ze sebe vola? Chybí mi ještě pár desítek mínusek a jdu odsud.
-
Ani Cryteku, ani konzolí. Jde mi o mínuska. Ale to tady ještě nikomu nedocvaklo. Myslíš, že mě baví psát tyhle kraviny neustále?
-
To je jasny, Games podporuje plozeni potomstva *3*
-
ty by sis nekoupil hru, kde bys bojoval o záchranu Prahy?