Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3: oficiální návrat do tropického New Yorku
16.4.2012 | levis
224 příspěvků
-
Enslaved *7*
-
luk ! *8*
tesim sa -
To si radsej dam od zaciatku 1 a warhead *11* mozno to bude mat peknu grafiku ale ten lvl design? no jako nech sa nehnevaju ale ked uz maju engine ktory rozbehne len 70% pocitacov na planete tak aspon sa s tymi levelami pohram
-
@edit
tak potom sa asi levis snazi zasifrovat do svojich sprav informacie o konci sveta :) -
ja sem spis cekal ze crysis je mrtva znacka a ze ty idioti z cryteku to pochopili recykling contentu je ted desna moda.....
-
Pro všechny, co upozorňují, že Prophet zemřel. Technicky vzato ano, v rámci videoherní fikce ne. Stačí si nastudovat: http://crysis.wikia.com/wiki/Laurence_%22Prophet%22_Barnes
-
No nech je to ako chce, určite by som si radšej zahral za Nomada alebo Psycha ako za čierneho Cpt. Pricea.
-
Za 1) kdyby to byl anglicismus, tak se o překladu tady nebavíme.
Za 2) nevím proč ho urážíš, když očividně jsi tady jediný ty, který neví, která bije. Přesný překlad? A jak bys tedy přeložil takový "give up"? Dej nahoru? Asi ne. -
myslel jsem že by třeba vtom zeleným městě pobíhal tygr...který před nákým pátkem utekl ze zoo se svou rodinkou.. a ten vodopád.. bych si představoval tryskat z boku obrovské trhliny táhnoucí se přes celý park avenue .. no chápu že u někoho ta představivost vázne pak ty hry podle toho vypadají
-
.. a pak ses probudil na zemi a ruka v nočňáku.
Sry, ale tohle je jen sen. C2 předvedla jasně jaký "pozitivní" vliv na vývoj přinesl vliv EA, takže nic jiného než konzolový port se špatnou grafikou, plytkým příběhem, koridorovými exteriéery a spoustou interaktivity ve smyslu "teď stiskni tlačítko" nečekej.
(zvláštní, můj potvrzovací kód pro zprávu je FUJ ) *1* -
Já jsem teda hrál Crysis 2 asi jenom 2 hodky, ale neumřel náhodou Prophet hned ze začátku? Taková malá nehoda s pistolí?
-
Mě by teda docela zajímalo proč. Nečtu každou diskusi tak mi možná něco uniklo :)
Z trolů tady na Games je ale můj nejoblíbenější rozhodně Trol.diskusni :P
Jak jsem se přesvědčil, tak se s ním dají vést docela zajímavé diskuse. Někdy těžko říct kdy ještě troluje a kdy už mluví vážně.
Já si na troly tak nějak už zvykl. Pokud vás to baví, tak proč ne :)
EDIT: Aha, tak na odpověď jsem narazil kousek níž. Tak já ti tam to mínusko teda šoupnu. A kolik jich potřebuješ? -
Tak na to se tesim.
-
tomu sa vravi PR zmasazovany *1*
-
dravcu? vodopadu? ty mas dost
-
Nehadejte se. Psal to levis, takže "pravda je někde ............. úplně jinde".
-
aha, dik. tohle už mi vypadlo z paměti...
-
prophet je novy cpt. price. je jedno kto je osoba. ide o meno :-D.
alcatraz = prophet
a ani sa nevidim. ved kto by chcel meno alcatraz.... -
Podle mě je levis mistr suchého anglického humoru, toto už totiž nejde nedělat schválně.
EDIT: I Google Translate přeložil dog tags jako psí známky. -
si pouzil ako aj levis google translator?
alebo nevies vyjst z mojho komentu kde je jasne ze viem co je dogtag a asi aj obvykly preklad psia znamka, a reagujem na google preklad privesok na psa?
alebo si chces len zanadavat, lebo...
whatever *12*