Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne chci říct, že se tam neovládalo jedním tlačítkem deset funkcí..
  • jen si k tomu domyslete úvodní scénu z Avatara s tim raketoplánem *14* nic víc se mi ani na filmu nelíbilo
  • měli by v crysis 3 udělat invazi Země na domovskou planetu emzáků *3* ano ano lidi nejsou tak daleko aby mohli cestovat vesmírem blabla... stačí když na začátku někdo vysvětlí že si osvojili technologii cestování vesmírem z lodě emzáků a je to.. rakotoplány by vypadaly jako ty dnešní. mohli byste chodit po lodi a vydět planetu emzáků z okna stanice.. úvodní scénu bych udělal něco ve stylu Quake 4.. no myslim že by to bylo dost epic. NY je ohranej *6*
  • GuruSerpent
    Naprostý souhlas!
  • GuruSerpent
    Zajímá mě, proč ti v (očividně) sci-fi hře jde vůbec o nějakou věrohodnost a o rychlost růstu stromů *4*
  • Slendrian
    Prophet ktory umrel na zaciatku dvojky a tusim sa nejak jeho mysel zmiesala s nanosuitom dostane v trojke luk a stane sa najnebezpecnejsim lovcom sveta :D :D ak toto neni oneskoreny prvy april tak si zacnem mysliet ze scenaristi sa neskutocne nahulili a na konci sa ujasni ze velitel mimozemstanov je Chuck Norris ktory zadeli Prophetovy nefalsovany Super kick a on ho vdaka nanosuitu prezije :D :D :D Niekto si asi mysli ze vsetci hraci maju asi nasrane v hlave...
  • *1* *1* pobavil jsi
  • Slendrian
    niesom si uplne isty, ale nezmiesala sa Prophetova mysel s nanosuitom? ak bude novy oblek tak si Alcatraz asi kupil akciove USBcko na e-shope kam nakopiroval Windows file s predisnatlovanym Prorokom a zacal to predavat ako DLCko k uzivatelom novych oblekov :D
  • Mechwarrior_bw
    veď o tom píšem, vydajú datadisk ako plnú hru ...
  • Stormangels
    Tak kdybych je tam i stare verze aspon potkal :-)
  • Když jsem hrál demo jedničky, tak jsem si řekl, super hra a s novým počítačem se vrhnu na plnou, to se nestalo, o dvojku jsem ani nezakopl a trojku asi taky přejdu. Podle ohlasů na druhý díl jsem asi o nic nepřišel, a podle informací, o třetím díle mi toto opět přijde (jak neobvyklé u EA) jako ždímačka peněz ze známého jména předchůdce. Už jen to, že se Prophet vrátí do zdemolovaného NY po nějakém časovém období a nalezne v NY tak vzrostlé divoké dřeviny je blbost. Stromy přece nerostou tak rychle, kdyby to bylo aspoň trochu podobné jako v I am Legend, tak bych to btral ale toto je absurdita.
  • AA uz dnes nefrci, ted se vsechno rozmazava.
  • Po tak zbytečném pokračování, působí zpráva o masivním propuštění (v řádu stovek) v EA jako balzám na duši.
  • Tak jungle New York by mi vůbec nevadila, naopak, sem s ní. Co by mi ale vadilo je určitě situace ohledně PC verze, která se odehrávala u druhýho Crysis. Že je defaultně zapnutej mouse acceleration a nedá se nijak rozumně (chápej v menu) vypnout, to už prosím znovu ne. Co už ale vůbec ne je nizoučkej FOV bez možnosti navýšení oficiální cestou (neoficiální to dělalo u některejch efektů bordel v krajích obrazovky). Perličky jako ne zrovna promyšlený nastavování detailů byly třešničky na dortu, viz. postproces extrém a ultra, co kromě několika dalších efektů navrch přidával neskutečný množství bluru. Připočítejme pofidérní AA, ne zrovna nejhladší chod (třeba Metro extériéry při 40 fps pohoda, v Crysis 2 se míření při stejným frameratu chovalo divně), a malér je na světě. Takovou PC verzi ať si Crytek strčí někam.
  • Veskoslav
    Osobně bych uvítal, kdyby to mělo grafiku takovou, která mi nechá pusu otevřenou jako v případě prvního dílu. Nechci žádnou konzoloidní, nudnou FPS, která má název Crysis 3. Chci originální, (když už musí být NY tak pořádně zničený a zarostlý) dech beroucí hru, kde mi nepostačí 6 hodin na dohrání a kdy se to "zjednoduší" aby konzolisti zvládali....To opravdu nechci. Udělejte to tak, aby se zapomělo na 2. díl a byl to skutečný následovník série Crysis a finančně podpořím vývojáře koup, v opačném případě budu ignorova jako to dělám u studia Ubisoft.
  • jasný jako film I am Legend
  • Pokud vim tak emzaky jako takovy si potkal v te vesmirne lodi a dobre si vzpominam ze byli dost krehci. Jedna rana s brokovnice a vymalovano. Takze chobotnicky bud byli nejake jejich bojove stroje nebo nejaka forma exoskeletu.
    To ze jedni letali a druzi chodi po svych neznamena ze by jejich druh nemohl mit vic verzi, ne?!
  • hmm a máme tu Turoka v Nano-obleku
  • Protože v jedničce byly ve své lodi asi 50 milionů let v režimu umělého spánku. Poté co je lidé probudili vyslaly signál na domovskou planetu a jejich rasa přieltěla a za 50 milionů let a enbo kolik se technologie mění. :-) Taky proto ta lod byla ve skále protože za ten čas to zarostlo.
  • Je videt ze to mas zmaknuty. Neco na tom bude, protoze si s nim troufne i na toho "zeleznaka" viz screen. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit