Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3: oficiální návrat do tropického New Yorku
16.4.2012 | levis
224 příspěvků
-
Crysis 2,5 žádný 3
-
Co povidas Modern Warfare byli take jen datadisky a lidi se po nich mohli utlouct.
-
Dost by mne zajímalo proč v Crysis 2 jsou ti Emzáci uplně jiný než v jedničkách.
Sem čekal v NewYorku Staré známe letajicí potvory atd. :-) Mi to připadá jako by tam byla ještě jedna invaze navíc :-) -
Jednička byla super,ale z zrovna dvakrát nevydělala.Takže se horko těžko můžem divit že se z toho stala konzoloidní sracka.A pochybuju že se to do budoucna změní.
-
Nehybne postavicky? O AI kterou ma Crysis si takove CoD muze jen nechat zdat! Kdybych mel pouzit primou umeru tak tam uz nemusis ani mackat spoust a protivnik bude padat jen kdyz se na nej zle podivas. *6*
-
A chces mi snad rict ze na ovladani jednicky si potreboval mozkovy trust?! *6*
-
treba bude nova funkce obleku nanochlupy a iluze bude dokonala :)
-
Já teda nevím co vy ale já se na crysis 3 těším ! Crysis 1 a 2 byly pecka. :-)
-
ja som nad tým trochu rozmýšlal a myslím, že to má racio ... v nanobleku môže hrdina napínať tetivu omnoho väčšou silou, čo môže v konečnom dôsledku s upraveným lukom a ťažším šípom hodiť kinetickú energie ďaleko presahujúcu energie samopalov alebo tlmených zbraní a samozrejme bez akéhokolvek zvuku výstrelu.
-
Obrázky z džunle navozují dojem, že ta hra nebude koridorovka. Bude, jen místo desíti metrů bude mít ten koridor metrů patnáct.
Tváří se, že bude mít super grafiku. Což je ale blbost, protože současné konzole už toho víc nerozdýchají, nová generace bude teprve po vyjití hry a na PC se opět vyfláknou, jenom se to zase přeportuje a nových "ultra detailů pro PC" se dočkáme ve formě tessalace na místech, kde absolutně není vidět (20 metrů pod vodou atd).
Jednička ale byla super, kupoval jsem si celý pakl jenom kvůli módu living legends do crysis wars a nestačil jsem se divit, jak mě ten příběh pohltil. Tak to vidím tak, že místo trojky si tu jedničku znovu rozjedů. -
To zase bude koridorovka s jednoduchým ovládáním pro děti, aby se náhodou nestratili a nevypli hru, že je to nebaví.. Uplně v těch screenshotech vidím C2. No rozhodně už takovou blbost abych si to předobjednal neudělám, jako posledně..
-
ale neni vam divny, ze hlavni hrdina je Prophet? nema to bejt Alcatraz? ja teda celej clanek necet, ale kdyz ma mit novej oblek, tak predpokladam ze to navazuje na predchozi dil a neni to prequel a Prorok uz je jaksi tuhos.
-
No doufám ,že se polepší . Oproti naprosto výborný jedničce z který sem si sednul na zadek a klidneě si jí znovu rád zahraju . Mě dvojka naprosto nebavila a nepochopil sem proč jí udělali v trapnym New Yourku . Když ve městě je každá druhá tuctová střílečka viz CoD. NAvíc to bylo silně nezábavný :(
-
Ten luk jsem čekal, ale nevím jak si s kombinací džungle a města poradí v Cryteku. Snad zase nepřemrští ty HW nároky. Pravda, Dvojka na tom nebyla tak špatně, ale technologie jdou dál a myslím, že grafika se opět přispůsobí xboxu.
-
"Tento nový, nebezpečný svět, bude prý vyžadovat technologicky ještě vyspělejší zbraně na straně mimozemšťanů i lidí. Prophet bude mít smrtící luk..."
-----------------------------------------------------------------------------
Jako proti luku nic nemám, ale nezdá se mi, že by to byla technologicky ještě vyspělejší zbraň, než co měl hráč k dispozici v jedničce a dvojce. Leda, že by to bylo něco na způsob Žvejkalovy laserové "kuše". *1* -
Crysis 3 - Madagascar DLC. Hell yeahhh!
-
hele tak to nebyl fake ? fakt znova mesto ? aneb COD masinerie v plne polni. z C2 udelame naky ty re-skiny a vuala , mame C3. to si strcte do *16*
-
Nejlepší na Crysis (potažmo Crysis Warhead, které mě bavilo ještě víc) bylo stejně úvodní střílení Korejců a celá ta atmosféra během správně dávkovaných super momentů (loď uprostřed pralesa, postupné umírání spolubojovníků), než se objevili emzáci. Dvojka už v tomhle byla dost jiná. Navíc se i ti mimozemšťané dost změnili a hodně tím ztratila (koridorovitost mi zas tolik nevadila). Trojku už očekávám spíše s rozpaky... Luk je technologicky vyspělejší než stará dobrá puška SCAR? Plus Prophet, jehož právě od druhého dílu zrovna dvakrát nemusím. Technologicky to určitě zase bude špička, ale co se herní náplně týče, jsem na pochybách.
-
Kekonci hry zjistis ze vlastně oblek je symbiotický a "absorboval" Propheta dosebe kdyz to reknu tak nejak jednoduse, aspon mě to tak vyznělo
-
Zrovna Warhead neměl kdovíjak zajímavý leveldesign (své světlé momenty ale měl, to jo). Tomu přílišná otevřenost spíš uškodila, zvlášť když se střídala s nepřirozeně uzavřeným tunelem. Bylo vidět, že na tom nedělal původní tým CryTeku, ale CryTek Budapest.