Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3: oficiální návrat do tropického New Yorku
16.4.2012 | levis
224 příspěvků
-
bohužel téměř určitě...
-
+1...Docela mě mrzí, že to přesně takhle dopadlo, protože jakožto velký fanda Crysis/Crysis Warhead jsem měl od dvojky vysoká očekávání...Ale ten výsledek byl naprosto katastrofální, a s původním Crysis to mělo společného asi tak Nanosuit a jméno...Doteď jsem nepochopil, proč hlavní hrdina za celou dobu nepromluvil ani slovo, a kam sakra zalezl zbytek Raptore týmu.
BTW - Mohl by mi někdo vysvětlit to Prophetovo znovuzrození? Už je to nějaký ten měsíc, co jsem Crysis II dohrál, ale tuším, že si na začátku prohnal kulku hlavou, a na konci se nějakým způsobem opět objevil v "těle" Alcatraze...ale už netuším proč ani jak. -
Vzhledem k tomu, ze ve dvojce se hralo pomalu za mrtvolu, kterou udrzoval pri zivote jen Nanosuit, tak duchodce imho nebude problem :)
-
Ano pletes se na konci dvojky rekl Alcatraz: I am Prophet takze asi tak *1*
Tim padem je Prophet hlavni hrdina dvojky a mrtvej Prophet mel vedomi v nanoobleku na konci tez. -
Tropický New York zní dobře ta kombinace slov... jungle se zarostlými pohřbenými strukturami hluboko v zemi plné dravců,zeleně,vodopádů na pozadí dávno zničeného světa vypadá otisk zubu času fantasticky..
-
hmm, v amerike je teraz velky boom zombie filmov a serialov. mozno budeme ..teda ti co to budu hrat... hrat za zombie Propheta *1*
-
Nebudu soudit podle pár screenů a dvou odstavců informací. Pokud ale bude trojka na stejný úrovni jako dvojka, tak budu nasratej. Osobně proti konzolím nic nemám a zahrát si pěkně z gauče na xboxu mě vždycky bavilo, ale porty z konzolovejch her na pc jsou hnus.
Ani by mi nevadilo, kdyby to bylo v NYC, kór takhle pěkně zdevastovanym, ale chci tam trochu volnosti, né koridorovou hru, kdy si můžu do W zaseknout sirku a jenom střílet myší. O tomhle pro mě byl první Crysis, že jsem si mohl vybrat, jak danou situaci vyřešim. A ať mi nikdo neřiká, že s trochou práce to nejde udělat i v prostředí města. -
dogtag = prívesek na psa.....tzv. psia známka......absolútne presný preklad anglicizmu....tak neviem, kto je dem*nt *15*
-
Ehm, opravte mě jestli se pletu, přece jen už je to nějaký pátek, co jsem dohrál Crysis 2, ale ... v článku se píše, že budeme hrát za Propheta v roce 2047. Neodpráskl se náhodou Prophet na začátku dvojky? A ikdyby pořád žil, 2047 je 24 let po událostech z dvojky, to už bude z Propheta pomalu důchodce...
-
Nič v zlom, ale nezomrel už Prophet v Crysis 2, čiže v roku 2023?
-
Skřížíme Predátora s Rambem, nacpem je do koridoru kde místo skal budou baráky a hráč se bude zasekávat o křoví, listy a kamínky, dáme tomu název Crysis 3 a máme vyděláno.
Chci petici aby Crysis 3 bylo zdarma (možná i čtyřka), protože jsem to předplatil koupí Crysis 2, která byla vzhledem ke kvalitě předražená. -
genialni :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=jRTXpncI8BI&feature=player_embedded
-
Tomu říkám fakt divná sázka.
-
Jak může člověk bez naprosto základní znalosti anglických idiomů, navíc ještě ve hrách tak používaných, dělat novináře? To je mu jedno, že to nedává smysl? Nemluvě o tom, že levisovy články bývají paskvil i po stylistické stránce.
-
ta trojka bude riadna recyklacia dvojky.
-
Ale jenom ve hrach v realu jim znicily tri budovy a vic jak deset let je tam jen dira....
-
"dva přívěšky na psy" ...mal levis na mysli tzv. dogtagy? *1*
-
Jak jsem uvedl. Potřebuji jen přesný počet mínusek a nebudu dál kazit diskuze. Bohužel je musím získat konkrétně takto nevybíravým způsobem.
-
Pan nName bohužel jen musí nasbírat přesně stanovený počet mínusových bodů a pak už se tu nikdy neobjeví. Omlouvám se, že tímto nevybíravým způsobem, ale sázku jsem prohrál s takto smýšlejícím člověkem. Proto doporučuji ty přiblblé výkřiky do tmy ignorovat. Rozhodně doporučuju neztrácet čas hledáním nějakých souvislostí. Jak jsem přišel, tak i zmizím. Mě to také nebaví.