Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 prezentuje první ze svých sedmi divů
13.12.2012 | Petr Poláček
61 příspěvků
-
Vyzerá to naozaj ohromne, neviem sa už dočkať :)
-
Nůůůďo
-
Vypadá to opravdu dost dobře možná si to za pár let koupím v nějaké slevě.
-
Tvl, to bude snad stejný jako Cod nebo podobné hry... Jednička přinesla inovace, prostranství, schopnosti--- Teď jsem jen viděl jak je tam kosí 1 zbraní, žadný DIV. AI mi přišla hodně pitomá... No snad překvapí. *7*
Jsme zvědav co buce těch dalších 6 divů. -
-
Všichni si u těchhle her stěžujou na umělou inteligenci NPC, ale stejně tam jde jenom o to abys tý umělý inteligenci vystřelil umělej mozek z hlavy. *15*
Navíc pro inteligentního člověka bude jakákoli AI primitivní. -
-
On clovek zazije vtipne momenty i pri hrani MP proti "inteligentnim" lidem.
Na druhou stranu proti Black Ops 2 tohle vypada ze co uniforma Cell to jeden Albert Einstein. *6* -
hehe takový první Halo odehrávající ve velkých a většinou stereotypních prostorách by bylo naprosto cipovynou (opomenu příběh) kdyby to nevyplnily různorodými a různorodě inteligentními emzáky. To stejný FEAR.
-
Dle tve logiky by tam mohli rovnou dat moznost nanoobleku sejmout vsechny v okruhu treba 50m jedinym tlacitkem.
Ne vazne, to jak je AI propracovana do znacne miry definuje cely zaitek ze hry a jeji obtiznost.
Takze mi netvrd, ze na ni nezalezi.
-
-
-
celkem nuda
-
"Chladné jak psí čumák."
-
jedinej div na celym videu je ten, kolik proboha vydrzi a nehebne? cert at si veme deti a tu jejich konsolovou trapnoobtiznost zpatky, dekuji
-
-
Třeba proto, že do trailerů se game over nedává?
-
Na každá prezentaci se vždy hraje na low obtížnost nebo dokonce s nesmrtelností
-
-
Asi by ho bavil trailer kde bychom videli tri opakujici se sekvence prerusene chcipnutim postavy a nahranim posledniho savu.
*2*
-
-
Upřimně pro mě byla jednička tak hárdcore že jsem 3x hebl u prvni vesničky *1*
-
Že by nanotechnologie ?
-
-
Crysis 3? Po zmrsene konzolove dvojce uz nikdy vice.
A ani ty HD textury,ktere vysly trochu s krizkem po funuse,to nezachranily (PC verzi). -
-
jednicku a warhead jsem dohral jednim dechem (a pred chvili je koupil dohromady na steamu za 5ecek, dam asi v nejblizsi dobe znovu :)), dvojku ve 2/3 odinstalil a tohle me zaujalo akorat grafickym zpracovanim, ktere je sice spickove, ale herne to je bohuzel moderni slatanina...
-
-
Crysis 1 bylo super, Crysis 2 sem už dohrál jen z povinosti, zhruba tak před půlkou hry mě to začlo fakt děsně nudit a štvát, no a Crysis 3 vypadá že se kluci dohodli že pojedou strategii CoD, MW. Bohužel mě to tak připadá, zatim co sem o tom četl a viděl nějaký ty videa, trailery, atd... no už ta 2 byla skoro celá koridorovka a obávam se že Crysis 3 bude totálně domr.... njn CoD a MW styl teď letí a vydělává nejvíc peněz, takže kluci z Cryteku se s tim podle mě taky svezou *10* *16* . Jestli se pletu budu jedině rád *3* ale moc jim nevěřim po tom co předvedli z 2 dílem.
-
-
Uhm.... Je to Alien vs Predator kde nejsou alieni...... ujmes se predatora a jdes zachranit svet.
-
-
Nanosuit je fajn věc, dává to prostor kombinovat různý styl boje a ten postapo svět mě obecně baví, tak snad ten svět bude dost variabilní.