Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    Vyzerá to úžasne ako doteraz každá jedna Crysis hra. Nekorunovaný kráľ moderných FPS sa vracia v plnej sile! :)
    • kráľ moderných FPS - lol super oxymoron.
      skoda ze to ma tak velke publikum , zanik tohto patetickeho zanru je tym padomv nedohladne. ja by som tieto moderne FPS daval akurat ako darcek zdarma ku kazdej lobotomii.
    • Moderni fps nemaji zadneho krale !
      • Mr.Lolendo
        Moderní FPS král hmm to asi těžko ale takové Metro 2033 je už reálnější. Však uvidíme Last Light
      • Bohužel je podle mě králem COD (statistiky, prodeje, a "zmodernizoval" styl dnesnich FPS, podle toho bych logicky volil)
        • Takze jsi zvolil krale na zaklade 80% nezletilych hlasu, vydelanych miliard diky reklame ci logu a vytvoreni nove formy fps stylu "jen strilej,script se o vsechno postara" ?
  • uz ne, po dvojce smolik pacholik, tohle je stejna ********
  • Cryengine je nejdokonalejší engin současnosti o tom žádná, ale chtělo by to zaměstnat nějakého slušného scénáristu. Když jsem hrál Crysis2 pořád jsem měl pocit jen jakéhosi tech dema.A jak by slušel tento kabátek pro Mass Effect ( kvalitní engin - kvalitní RPG s příběhem )
    • Tak třeba Star Citizen nebo to RPG od Vávry je na Cry3 enginu...
    • Crysis 2 techdemo? really? *15*
  • Poradíte někdo? hraju Crysis 3, jsem v kole, kdy jsem se dostal do domu a musím, jít odpojit elktrárnu aby mě to neusmažilo, problém je , že se z toho proklatýho domu nemůžu dostat *9*
  • Jak to, že vrhá stín, když je neviditelnej? *1* 2:20
    • Pretože nanosuit viditelnost nedosahuje ohybom svetla ale interpretaciuo okolia na svojom povrchu.
      • ale jo, je tam i perl který umožňuje i ten lom světla a pak to ten stín neběhá. Crysis srdcari jako ja to jistě vědí a nejsou mimo mísu jako kolega o pár příspěvků výše.
    • Protože nemá aktivovanej perk kterej ovládá cloak. Kdyby si hrál dvoujku a vytunil jsi si celej nanosuit tak by si to věděl. CHA CHA CHA CHA CHAAAAAA
  • Myslím že se to bude dobře špílovat
  • Aspoň že mluví. Mně se to líbí. Ale škoda že to zas ničí EA. *4*
  • Kein
    Crysis jsem hrál pouze jedničku, Warhead byla nuda a dvojku jsem nehrá.

Může mi někdo polopatě vysvětlit příběh? Jak to, že se bojuje proti lidem (američaní? Evropani?) a ne proti emzákům... nebo korejcům?
    • Hele, já měl stejný pocity, ani jedničku jsem napřed nedohrál, ale pak jsem mu dal ještě šanci, zahrál si ho na nejtěžší obtížnost a kupodivu mě to nepřestávalo bavit, pak vyšel warhead a ten všechno ještě zlepšil - lepší vybalancování zbraní, dobrej příběh...hrálo se to tak nějak ještě líp a moc mě to bavilo...tak to třeba zkus ještě jednou a uvidíš. Dvojka nestojí za nic, ta mě nebavila zdaleka.
    • Protože SPOILER!!!

Emzáci napadli ve dvojce NY...do toho se přimíchala tadle CELL kteří bojovali jak proti ufonům tak proti US army a chtěli se vehementně zmocnit nanosuitu, za což by si v reálnym světě od Americký vlády vysloužili nálepku teroristický organizace což ale ve světě Crysis nevadí a tak si může CELL postavit obrovskou kopuli okolo New Yorku aniž by to američany nějak znervózňovalo
  • Škoda promrhaného potenciálu, vidím to na stejnou nudu jako dvojku :-/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit