Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 – recenze multiplayeru a konečné hodnocení
24.2.2013 | Miloš Bohoněk
217 příspěvků
-
Ja hrávam len multiplayer.. A musím povedať že hra je skvelá, dynamická a zábavná.. A krajšie/zaujímavejšie MP mapy som ešte v živote nevidel.. Možno nejaký UT by sa chytal, ale toto je top..
-
POZOR!!!! Na email mi došla zpráva "ze steamu" ať kliknu na tento odkaz nebo mi zablokují steam.. Dejte si si na to pozor a v žádném případě NA TO NEKLIKEJTE!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
děkujem za upozorneni ale tohle ví přece každý malý dítě :D
-
-
by ses divil kolik lidí se nechalo nachytat při phishingu a dokonce byli i tak tupý jedinci, kteří se chytli na closed betu hl3.
-
-
Nemusí to být nutně o hlouposti, stačí když někdo dění v herním světě moc nesleduje...
-
-
Tak jako to je jasné, já jenom pro pořádek :)
-
-
tak to posli na support. neni tak slozity ho najit.
-
-
ja hral betu a hratelnost byla podobna jako v cod čili run and gun styl. Chápu že tohle je asi nejpopularnejsi z hlediska marketingu ale podle me by se k teto serii vic hodil takticky multiplayer.
-
-
u cod bo2 uz jsem po zkusenosti z predeslych dilu radsi ani SP nehral, multak byl tenhle vikend na steamu zdarma, tak jsem ho prubnul a muzu rict ze to jsou akorat nove mapy do Cod4, o co hur to spise pusobi vice konzoloviteji.. jak se rika duveruj ale proveruj.. ja temhle recenzim neverim ani tecku an konci vety..
-
-
"Tri štvrtiny hráčov, čo tu plačete, ste si hru stiahli a ďalšia tretina hru ani nehrala."
lol nejde ti gramatika ani počty co? -
-
to hej, tak jedna štvrtina, aby ťa to nebolelo ... nejak som premýšľal do predu, čo napíšem... No a korektorka je v práci *1* Priateľka učí Slovenský jazyk a Nemčinu. Mali by ste sa o čom porozprávať *15*
-
-
v pohode nemyslel som to zle len mi to prišlo komicke
-
-
teraz aj mne *1*
-
-
-
-
S hodnotením súhlasím...čo sa týka recenzie, v niečom mám názory iné. Osobne si myslím, že je to fakt technicky hra na najvyššej úrovni. Možno si poviete "no a čo", ale v dnešnej dobe, keď kúpite práve vydanú hru, tak väčšina ľudí má problémy si ju bez problémov zahrať :) A niektorí ju bez patche ani nespustia. Na to tu akosi všetci, čo tu nadávajú, zabúdajú. Len si spomeňte na Vami uctievané tituly ako Grand Theft Auto IV alebo Battlefield 3. Crysis 3 je parádne optimalizovaný a to sa v dnešnej dobe cení. Už len za grafika a technické spracovanie hry ma moju úctu. Tri štvrtiny hráčov, čo tu plačete, ste si hru stiahli a ďalšia tretina hru ani nehrala. Ja by som Crysis 3 nezatracoval. Chápem rozhorčenie zo strany hráčov, ktorý nemajú podporu DX11 a hrali predošlé diely. Ale aj ja rozmýšľam nad kúpou ešte jednej GTX660 Ti, dať si ju na SLI s prvou. Užiť si Crysis 3 v plnom, čo to dá. Zas 300 €-čok nie je až tak veľa. Nechodte dva víkendy na žúrku a máte ju doma *2* U mňa je Crysis 3 najlepším dielom. Hrateľnosť sinleplayera je lepšia ako v dvojke. Príbeh ma bavil, ale fakt najúžasnejšie na Crysis 3 je prostredie. Milujem apokalyptické výjavy, preto ma vždy bavil Fallout. Ak budete čítať všetky datapady čo v hre najdete, dozviete sa veľa o Sephoch a pozadí príbehu. Single určite nieje hra na 4-5 hodín, pokiaľ to hráte poctivo. Také reči som počul aj o Skyrime. Niektorí tvrdili, že ho prešli za 6 hodín. To boli presne taký "veľký hráči" ako tí čo tvrdia, že Crysis 3 je na 4 hodiny. A pravdaže si hru stiahli z netu, tak prečo by ju hrali poriadne, keď sa im už v pozadí sťahuje ďalšia. Poznám viacej takých "hráčov", za týždeň prejdú 5 hier. Sú to ale naozaj hráči? Veď nepodporujú tvorbu hier! Ja prejdem za mesiac tak 2-3 hry. Ale pri niektorých to neplatí. Skyrim som hral dva mesiace a stále sa k nemu vraciam. Keby si všetci na hru poctivo zarobili, mali by iný prístup. Nakoniec... multilplayer, pre mňa ma ako hráča Battlefield 3, je príjemnou zmenou a mód Hunter ma nesmierne bavil už v Bete. Takže s recenziou v praxi súhlasím ...a hráči ...čo máte radi FPS s sci-fi tématikou (ste fandovia napr. Killzone ako ja) tak neváhajte. Na PC platforme tu takýchto titulov veľa nieje... *1*
-
-
tiez sa radim medzi hracov serie bf.Ale bavi ma la HC mod nakolko neznasam ked do niekoho vystrelam zasobnik a on si veselo skace dalej.Ako je to v crysis3?
-
-
hm tak dohrano za 4hodky.. ale nenudil jsem se.. pribeh nepsal zadnej Albert a AI asi taky ne.. delka me nejak nevadila nevim proc.. ale vadilo me to AI a to moc.. jako situace kdy mate proti sobe barikadu (betonove prepazky za kazdou schovane 2 jednotky cell) a kdyz zabijete na prvni barikade jednoho vojaka a zbytek (3 nebo 4 dalsi barikady cca 5metru za sebou dale na ceste kudy prochazite) si nahazeji granaty 2metry pred sebe takze spachaji hromadne sepuku.. no reknu vam chvilku jsem se smal.. pak jsem prisel k sobe a zacal nadavat.. tak ja zabiju jednoho cca z 10protivniku a zbytek se kuchne sam? ... no podobnych situaci jsem zazil jeste nekolik... napr emzak dobehl az ke me na vzdalenost kdy je mozne provezt francouzsky polibek a on prestal utocit.. hledeli jsme si z tvare do nanosuitu a nic se nedelo dokud jsem nezmackl V.. proste toto tu hru nechutne srazi.. 6,8/10 (s pripojenim na MP problemy nemam).. multak je super
-
-
tak vieš, brat je vojak s povolania...a bol 2x aj v Afganistane. A rozprával mi ako sa filmy nepodobajú realite. V skutočnosti sú všetci zalezení ako sa dá, strieľajú z poza rohov, nikto sa na otvorené bojisko nehrnie. Možno keby tam bol Chuck Norris :) Jeho spolubojovník raz zostal presne takto stáť v baráku, keď sa nečakane objavil pred ním Talibanec s kvérom. Nik sa nehýbal, len na seba čumeli. To je ten moment prekvapenia... Ďalej... veľká časť strát Američanov v Afganistane, je ich vlastnou vinou. Ver mi, alebo sa opýtaj tých čo tam bojovali. Možno ten Crysis 3 simuluje realitu, moment prekvapenia či chaos na bojisku.... *1* *2*
-
-
a nestidis se ze tvuj bracha je vrah a zabiji lidi?
-
-
tak vieš, je to jeho slobodné rozhodnutie, ja ho rešpektujem. Zaujímavé je, že sa v detstve nikdy ani nepobil. Ale vieš, hypotéka na dome bol možno ten správny argument. Len bieda núti ľudí zabíjať, inak by sa tomu väčšina vyhla. Chvála bohu, brácho tam bol ako ženijná jednotka, tak tam zase až tak veľa škody nenarobil *1*
-
-
5x v iraku, hlavne že Slovenské prapory sa budú meniť až tento rok :D A to len EOD skupiny :D
-
-
... keď bol brácho naposledy, tak fungoval ako hliadka RCP, to patrilo k práci EOD . Však to poznáš, nastražné systémy IED atď...Sranda tie skratky, keď to tak píšem za sebou. *1*
-
-
-
-
takových her ktere by víc simulovali realitu na trhu chybí, jo par jich tady je ale chybí vetší vyber
-
-
-
Tohle neni beckova, ale ceckova hra ke vsemu velice kratka a nezachani to ani ultramegasupermoderni grafika. Ale co by jste dnes chteli za 12 stovek ze ? Vzdyt tech 5 hodin megazabavy za tohle stoji ... hnus. A hodnoceni recenzenta radeji nekomentovat, jelikoz bych mohl byt smazan az prilis vulgarni obsah.
-
-
recenzovat hru po odehranych 5h ? to je teda pekne odflaknuta prace...jo moment, ta ,,hra,, delsi neni
-
-
No konecne, si muzeme udelat obrazek vsichni a tzv., tohle jsem asi tak nejak cekal 8/10 je ferovy kompromis. ( ja soudit nemohu, zatim jsem se jeste k tehle "parbe" - nedopracoval-.
-
Hraju Crysis 3 už asi 4 hodiny a pořád čekám, až mě ta hra začne bavit. Vždycky jsou tam takový lepší chvíle, ale nic konstantního. Dost mě to mrzí, protože jsem se na tuhle hru těšil. Ani grafika mě moc nenadchla, zatím jsem zažil jen pár momentů, kdy mě vážně zaujala její kvalita. Příběh je slabý, hratelnost slušná, ale občas je to dost zmatek. Ale pořád ji dávám šanci, možná proto, že si nechci přiznat, že komplexně stojí za nic. Crysis 1 je rozhodně nejlepší a nejzábavnější díl. O něco horší, ale akčnější je 2, a tenhle díl je podle mě bohužel nejhorší. Pro mě tuhle hru zachraňuje akorát využití luku. Crysis 1 a 2 si s radostí někdy v budoucnu zahraju znova, to samé se ovšem nedá říct o trojce, u té si teď ani nejsem jistý, jestli ji vůbec někdy dohraju.
-
-
Sorry jako ano máš pravdu ta hra je hrozná... ale co se do grafiky týče neviděl jsem hezčí hru kord ty krádky cut sceny jak tam pak byl např... psycho když byl detajlne zobrazen jeho obličej tak jsem opravdu uchcával... Takže kapaň je novej 3D Mark... žádnej jinej účel tato hra nemá.. a ani nikdy mít nebude... (Prezentace cryenginu co umi aby dali najevo kupte si nas engine) Nicméně pořád čekám nedočkavě na novej unreal engine kterej je vždy opravdu dobře udělanej... nevím kde to s ním vázne...
-
-
Ano, musím s tebou souhlasit, Psycho vypadá perfektně, cut scény taky, ale to je asi tak všechno. Vím, že graficky je hra rozhodně vysoko, zřejmě nejvýš, ale není to moc vidět. Samé rozbořené domy, všechno tmavé, prázdné...chápu, že to patří k té atmosféře hry, ale podle mě právě kvůli těmhle faktům nevyužívá tahle hra svou výjimečnou grafiku na 100%.
-
Na UE se taky těším :)
-
-
hej mitas ty pic co to meleš pre grafika nic moc vždyt nic lepšiho není ty defo
-
-
ale je, Rage, sice to tiez hratelnostou nevyhral totalne, ale proti C3 aj lepsie vyzera aj sa lepsie hra
-
-
Rage a Carmackovy megatextury i ty vtipalku. *2*
-
to mas na mysli ty doskakujici textury a poloprazdne prostredi? aha.. lol
-
-
presne hru kde kvalitni grafika se dohani tim ze se to hezky pekne zbluruje a rozmazne jakoze pohyb no a kdyz se zastavis aby si se presvedcil ze je to fajkt humus tak hop hop hop textury rychle doskakaji *10* fuj to se fakt nepovedlo spatna cesta!!! ja radsi engine ktery je zoptimalizovany tak ze at stojim nebo se pohybzji obraz je vzdy stejne kvalitni!!!
-
-
neviem ako ty, ja hrajem crysis 3 na very high s vypnutým blurom a nevšimol som si žiadne doskakovanie/dokreslovanie objektov v dialke, tak si nevymýšlaj takéto kokotiny.
-
-
-
roman, nechcem sa ťa nijako dotknúť ale kolkátky máš doptrie, uznávam rage bol z technického a artistického hladiska takmer dokonalý, patrí medzi moje obľúbené hry, ale nemôžeš jednoducho porovnávať momentálne najkrajšiu grafiku na pc s id tech engine 4 ....
-
-
-
-
Pamatuju, jaká se kdysy snesla kritika na Maxe Payne (1), že má akorát deset hodin herního času... A přitom jsme to kvůli tomu skvělýmu střílení hráli znovu... :-)
-
-
Prvni max payne mohl mit i 5h.. tam to zachranoval pribeh s atmosferou ... a maxpayne3 jenom dokazuje ze vsechno neni jenom o herni dobe.. me osobne vubec nebavi hodiny litat ve stejne otexturovanych lokackach a topit se ve stereotypu a cest tomu, koho jo..
-