Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 – recenze multiplayeru a konečné hodnocení
24.2.2013 | Miloš Bohoněk
217 příspěvků
-
má niekto problém s "Your connection to the session has been lost"?mimochodom, hra je orginál..v inej diskusii som písal, že prejdem SP zahrám MP a, že tých 38,-€ oželiem..jak som sa škaredo mýlil..sypem si popol na hlavu..od začiatku roka dve nemilé prekvapenia..prvé A:CM a teraz Crysis 3...jáááj, čo nás hráčov ešte čaká...
-
-
Problém bude podle mě mezi židlí a klavesnicí.
-
-
chcel som nejako zareagovať, ale vidím tvoj nick a viem, že to nemá zmysel...nájde sa tu niekto normálny s podobným problémom a najlepšie s nejakým riešením?viem, že tento problém je tu už od Crysis 2 preto sa pýtam..
-
-
skus skontrolovat jestli mas tu hru povolenou ve firewall
-
Nevyužíva hra niečo ako Punkbuster? Ak áno, skús ručný upgrade.
-
-
-
-
Sem strašně rád, že jsem zažíl dobu vydání her jako bladurs gate 1 a 2, planetscape toment , fallouty, jagged alliance, might and magic, starej duke, doom, system shock a x dalších. To sou hry ke kerým se strašně rád vracím (aktuálně dohráno system shock 2, teď začínám s tormentem). Pochybuju, že si někdo za 2 roky vzpomene na hry jako je Crysis 3, battlefield 3, Mass effect a pod., nedej satane, že se k nim někdo vrátí za 10 let, aby si připomněl tu krásnou dobu. Chce se mi blit. (a není to jenom tím že maám v sobě litr slivovice)
-
-
A zatímco ostatní pařili hry typu Dukem nukem, Doom a Fallout, já seděl potichu doma, hrál Neverhood a tvářil se, že jsem všechny ty střílečky hrál *1*
-
Koupil jsem si před časem Crysis 1 a takový kýbl nudy jsem nezažil. Trochu lepší grafika to nezachrání (opravdu hezká grafika je jen na super počítačích). Dvojka ani trojka mi po téhle zkušenosti nestojí ani za stáhnutí z torrentu. Takové staré Far cry hraju opakovaně dodnes, protože je to zábava, ale podle videí na youtube soudím, že po novém Crysis za chvíli nikdo neštěkne.
-
dej si Dark Souls
-
tak zrovna prvni dva ME byly hodne povedeny a urcite se na ne nezapomene (na trojku asi taky ne, ale z jinejch duvodu...)
Crysis 2 a 3 je typickej herni fast food, to jo. Battlefield3 nebude nikoho zajimat, protoze vsichni budou hrat ctyrku. Muzes namitnout, ze na BG1 se po vydani dvojky taky nezapomnelo (ja mam treba jednicku radeji), ale to by bylo trochu nefer, BF je hlavne multak, takze pokracovani je spis upgradem predchudce.
Jinak s tebou souhlasim. *3* -
Taky bych chtěl zažít "bladurs gate" a "planetscape toment". Nebyl to dokonce Planet Escape: Tournament?
-
-
Planetscape je krutej, ale před nějakou dobou si tu opravdu někdo stěžoval na to, že dneska už nevycházej hry jako Planescape Tournament. *1*
-
-
V době, co vyšel System Shock a Baldurs Gate taky vycházela tuna jiných her, na které si dneska nikdo nevzpomene. To je pořád stejné. Zrovna Mass Effect bych řekl, že ten se do herní historie už zapsal.
-
-
Jasmě, asi si tu dobu idealizju, ale fakt spíš věřím tomu, že si za 10 let zahraju znovu baldurs gate než mass effect
-
-
Tak to já sem za deset let spíš zvědavej, co si zahraju novýho, moderního, kde ty hry už budou, a to že sakra zvědavej :) Klasiky nám přece nikdo nevezme... A pro ty kluky a holky, kteří vyrůstají na dnešních hrách, ti zrovna až budou větší, budou vzpomínat na ten Mass Effect, nebo Dark Souls *3*
-
-
Tak já neříkám, že njesem zvědavej co vyjde, to bych kecal. Problém je spíš v tom, že z mojeho pohledu jsou dněšní hry takové povrchní nebo nevím jak bych to vyjádřil. 6e je snadno v jejich průměrnosti zašlapou další průměrné hry. Chápu že sem nevyjádřil uplně to co sem chtěl. No du se radši vyspat :)
-
-
Ale jo, i obsah je rozsáhlejší než dřív. Ono to tak vůbec na první pohled právě nevypadá, když lze ty hry dohrát za 10 hodin, ale já si přece jen něco pamatuju a vim, že obsah her se stále zvětšuje, proto je taky náročnější ty hry dělat a jen díky mnohem jednodušší obtížnosti, nebo spíš vstřícnější hratelnosti to pak vypadá, že ty hry jsou kratší, ale ve skutečnosti se do her dnes dává mnohem víc obsahu než dřív. Kdysi ty hry byly delší jen díky častým opakováním jednotlivých úrovní, nebo častému umírání. Dnes jsou hry designovaný tak, aby je byl schopen dohrát s malým úsilím každý. Viz třeba ten Mass Effect, nebo Assassins Creed, to jsou technicky nejnáročnější a nejobsáhlejší hry, které tu kdy byly, ale se snadným gameplayem.
-
No záleží v čem větší. Obsah to asi nebude. LEda tak grafické pozlátko, ale to na spoustu lidí bohudík neplatí.
-
Tak když se to vezme obecně, asi AAA produkce je obsahově o něco povrchnější, než hry z 90tých let třeba, ale to je dáno tím, že dnes jsou ty hry mnohem větší, technicky náročnější na vývoj, s mnohonásobným rozpočtem. Ale zase je to vyváženo jinými věcmi, co dřív nebyly a ono se to stejně zase srovná podle mě. A pořád vznikají kvalitní hry, ne že ne. Dobrou noc *3*
-
-
-
-
-
Záleží také jak moc tvoje vnímaní dané hry ovlivnilo to,že si jí v té době často hrál.
Byli to skvělé hry to je jasné, ale když se někdo vyroste na COD tak věřím,že ho to ovlivní a bude psát to co ty ale změní hry. Dané hry si pak bude pamatovat. I když objektivně nebude mít pravdu, protože lepé hodnocené jsou hry které jsi napsal také v té době byli hry hodně rozdílné co se nápadů týče.
- Já si například pamatuji jak jsem hrál Gothic 1,2 také to vychvalují a dlouho jsem na tom neviděl chyby.
- Zrovna u ME si pamatuji nejvíce první díl.Taky jsem první díl hrál nejvíce a zajímal se tam o příběh atd. -
-
blábol
-
-
tak zrovna Mass Effect by som sem neplietol, to si dal trosku mimo, asi kvoli tej slivovici, co si spominal.
-
-
S obsahem se stotoznuji jen s tim rozdilem ze MP je pro me u kazde hry jen pridanou hodnotou jak rozmelnit naklady na porizeni hry. A v tomto smeru jsem s nim naprosto spokojeny. Cestnou vyjimku po dlouhe dobe predstavuje MP v ME3.
Jinak singl jsem dohral dnes a hlavne "prvni" recenzi na Eurogameru se z gusta vysmal. -
měl vyjít pouze první díl...
-
já tomu dávám 10 .
-
-
11 a k tomu pytel zrní.
-
-
Všechny v týhle diskusi co tu cintáte rádoby kritiku, bych zavřel do pracovních lágrů a řezal bych vás olověným obuškem hlava nehlava, a po tejdnu by jste mluvili jinak, ale to by jste ještě netušili, že už se tam odsud nikdy nevrátíte na svobodu a už vubec ne živí *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Kristepane, tolik tvych zblitek po ranu jsem jiz dlouho necetl, ty musis byt hodne veliky dusevni mrzak, ze jsi schopen neco takove "vymyslet"
-
-
tak ty by si šel první on by tě ten mrzak za asi tak 2s přešel, pak hned do pece s tebou.
-
-
-
-
-
Tak hned na začátku mě sestřelila sentry přes zavřené dveře -.- opravdu nevím jestli mám pokračovat.
-
-
já se v první zeleni propadl pod mapu :D a to asi 100 metru hluboko :D
-
-
Já jsem hlavně zvědavý jak nám Robotron zhodnotí plynulost hraní přes OnLive. Jaká je doba odezvy apod. Přece jen to jsou docela důležitá kritéria, která není rando opomíjet.
-
Zdá se mi to nebo je AI v akčních hrách rok od roku hloupější ? Hlavně ať je hezká grafika, co? x)
-
-
Někdy si zkus zahrát nějakou starší hru, možná se budeš divit. Nostalgie je strašná věc.
-
Nektere hry maji ryze prumernou AI a spickovy vizual ( Crysis) jine vypadaji jako obsah zachodu po narocnem vikendu a jeste maji AI na urovni strasaka v poli ( CoD) v nouzi volim prvni moznost. *6*
-
Co bys chtěl? Stejné shitózní konzole stejný výkon takže když chcou udělat lepší grafiku tak ostrouhaj AI. Taky proč ne když je CODko TOP titulem
-
Podle mě je spíš na stejné úrovni. Akorát při komplexnějších scénách pak vzniká víc chyb a blbnutí.
-
-
ani nevis jak moc mi mluvis z duse. zrovna ted mam dobry duvod lamentovat presne nad tim. "omfg! co bych dal za to, aby ta fyzika tolik neovlivnovala pohyb postavy!"
nicmene AI se zlepsuje. jen nejde pocitat vsechno a porad, jinak se to bude plazit a nepujde to hrat. -
-
Při hraní, nebo snad tvorbě hry?
-
-
to druhy...
-
-
ok. pak se ozvu.
-
Určitě, kdyžtak muj email je t_crazy@centrum.cz
-
jeste ne a veci co jsem delal predtim byly tak trochu do supliku a dost o zkouseni.
ted delam na AI na jednom indie projektu, ke kterymu me prizval kamarad programator, ktery moc nestihal. projekt uz byl slusne propracovany, takze treba se samotnym designem moc co docineni nemam. predtim jsem akorat v ty firmicce lehce testoval jejich predchozi hru.
se zahranim bych jeste par mesicu pockal... nicmene jestli chces muzu ti pak poslat co to bylo, abys to zkusil. -
A vida, dá se něco od tebe někde vidět, zahrát? Fajn vidět v diskusích, že se lidé snaží i tvořit, ne jen nadávat :)
-
-
-
-
-
-
Podla mňa je zase multiplayer len ako doplnok a to doplnok vysoko priemerný niečo ako cod multiplayer. Naopak sp kampaň ma bavila, záver je strhujúci, mám na mysli grafické orgie v poslednej misii a hru som si užíval naplno, je to excelentná hra (hrateľný benchmark) a u mňa je na úrovni jednotky a dvojky, čiže za 9z10.
-
-
tak jestli tímto hodnocením sjednocuješ kvality prvního dílu s druhým, tak je tvůj komentář nevypovídající..
-
-
crysis 1 za 9z10, crysis 2 za 9z10, crysis 3 za 9z10.
Nachádzaš v tom niečo "nevypovedající" ? -
-
jo, pokud ti dvojka a trojka prijde jako 9/10 tak seš asi h0v&do :D Ale možná ti i závidim... protože se u těchto her dokážeš bavit jako u jedničky... což já nedokážu. Crysis 1 9/10, Crysis 2 6/10 Crysis 3 7/10 pro mě....
-
-
asi som teda hovado, ale pre mňa sú všetky tieto hry úplne rovnocenné.
Každá má niečo do seba, či už z pohľadu grafiky alebo hrateľnosti, každý jeden diel vyniká v niečom inom a to ma nesmierne teší.
-
-
-
-